Manijaci i Robijaši trenutno jedini mogu otici sa 500 ljudi u BL.
Baš će biti šteta ako se Manijaci prepolove zbog rezultata i dodje do pada još jedne probosanske jake grupe.
Kod nas nekada u Gračanici se moglo skupiti 70 marokanaca u derbijima lige federacije danas ne znam šta da se uradi ne možeš 10 ljudi okupiti. Mislim nije to više ni moj posao u ovim godinama ali omladine nigdje nista.
Horde su jedina grupa koja je do kraja popunila gostujući sektor u BL, onu manju tribinu. A godinama su sve grupe gostovale tamo.
Odakle Robijaši u tim kombinacijama, to vjerovatno ni ti ne znaš ili samo trolaš.
Horde su imale najveće posljeratno gostovanje u BL i niko nije bio ni blizu toj brojci, čak je i onaj prostor ispod tribine do ograde bio popunjen....
Ovu tribinu sumnjam da će u skorijoj budućnosti neko da popuni, mislim na BIH....
Bas na toj utakmici smo imali problem s MUPom RSa iza zidina.
Baš isprovocirali belaj od samog preuzimanja buseva u Trnu, zadržavali nas i kasnili smo jedno 25min. pred Borik a zadnji ušli skoro na poluvremenu. Druga ekipa naša tad kombijima i autima došla preko Kotor Varoši i zbog tog je vjerovatno i nastao problem jer nismo skupa na odredišnu tačku stigli. A jeste nas bilo isppd montažne na travi i pored montažne jedno pedesetak ljudi.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Joj ja debilizma danima na ovom forumu,ocito ljudi ne znaju komunicirati na normalan i civilizovan nacin i razmijeniti mišljenja pa i primiti kritiku ili sugestiju vec odmah u kost i **** mame itd.
E pa svasta zato nam i jest scena takva kakva i jest i ono sto ide na tekme i sto valja slabo je općenito po netu ili forumima vec samo padobranci naki..ž
Uzimaš forum kao nešto relevantno. To je greška. 90% ljudi koji pišu na forumu ne ide ni na domaće utakmice kluba za koji "navija". Od tih 10% koji idu na domaće, jedno 5% ljudi je koliko toliko aktivno na gostovanju, a od tih 5% jedno 1-2% ljudi su zagriženi bolesnici koji su dio te scene koju spominješ. Scena je u qurcu zbog drugih stvari. Forum je nešto potpuno deseto. Žalosno je samo što ljudi, odnosno kreteni, nisu sposobni normalno pričati, diskutovati, provocirati nego po forumu pišu bolesnici ko merak sa svojih 16 profila, onaj DB kao sarajevskigigant ili kako već, onaj šakahuligana, onaj poremećeni koji je lafo iz Gabele, ovi četnici iz BL, pa i "mojih" bolesnika ima može se knjiga napisat, i ostali slični debili. Žalosno je što su takvi bolesnici slika foruma jer tako su i jedini aktivan forum u državi doveli do stanja nemogućeg za čitanje. A forum i scena... dva su svijeta različita i potpuno nepovezana
Nisam ja poredio to dvoje sto ti nabroja,vec ja kazem generalno.
Al dosta stvari si rekao i slazem se,jer ne očekujem ja neke ozbiljne teme sto se tice tribine i diskusije na forum vec generalno kazem kako ljudi imaju josu kulturu izražavanja ili nadmetanja.
Pravo ogledalo vecine društva u državi.
Nije 2019. već 2020., predzadnje kolo te prekinute sezone. Gostovanje bilo odlično, ali mislim da su 2023. u noviji vakat i 2009, level iznad. Dva najbolja gostovanja što je BL vidjela, bar što se tiče BH lige, nek isprave forumaši iz BL ako nije tako.
i
Iako bila je i 2008., sa "Gol samo gol". Mrsko mi tražiti snimak tog gostovanja. Fkt su HZ imale strašnih izdanja u BL...
Što se tiče današnje tribine u BL, mislim da se prvo neće nikada dozvoliti puni kapacitet te tribine, a drugo da se može napuniti samo u nekoj ludjačkoj euforiji neke grupe. Nije BL Konjic pa da ode svaka budala.
Manijaci su bili u oktobru 2019te. Ta 2023 je do sada najbrojnije gostovanje, steta sto Manijaci nisu pusteni jer bi bio oboren rekord, al svakako mislim da ce se to ubrzo promjeniti
Sto se tice nase lige nikada nece pustiti 500+ ljudi iz Sarajeva da dodje.Ogroman broj specijalaca im treba da sprovedu 10 buseva kroz grad.Ni ovo ne znam kako su nase pustili ali su ih sigurno ogranicili do 2 busa da moze.
Sve se moze. Kad se moglo skoro 40 kombija ispratiti u Prijedor koji su morali proci kroz dio BL onda moze sve.
Na prvu nisam skontao da za gostovanje Manijaka govoriš. Do mene Sad ako pričaš za gostovanje Manijaka kad su vraćeni s ovog odmorišta, daleko od toga da bi bio rekord oboren. Koliko se sjećam tad su Manijaci dobili 200 mjesta, nisu ni otvorene prijave za gostovanje bile. Ako pričaš za neke hipotetičke scenarije da su pušteni nekad kad nisu ni krenuli, šbbkbb...
Naravno da mogu organizovati da ode koliko god hoćeš ljudi, problem je što ne žele. Odbijaju ljudi raditi posao za koji dobijaju plate. To je najluđe u svemu ovom.
Nije to gostovanje sa kojeg smo vraceni gdje 200 ljudi. To je jezgro grupe ali to je zadnje gostovanje u Bl. Ovo gore slika 5/6 buseva sigurno islo, a manji kapacitet je bio. Izvlakusa im bila kao vise raje krenulo. Ali svejedno ako ikad dopuste 300/400 ljudi ce otici glat.
A sto je hordi samo stotinjak otislo u bl? Ocekivao sam invaziju neku iskreno, bas sam se negativno iznenadio kad sam vidio kop. U 2 autobusa svi mogli stat.
Kako ocekivati invaziju kad nema euforije zbog rezultata. Borba za trece mjesto i oprastanje od titule svake jeseni vecini je razocarenje. Sta vi kontate da smo mi zadovoljni rezultatima?!
Ali niste se ni vi proslavili na zadnjoj domacoj, mogli ste svi u jedan bus stati ako vec tezis kritikama. Umjesto da se pohvali svaki trud, ovdje se samo traze mane drugima
Nije 2019. već 2020., predzadnje kolo te prekinute sezone. Gostovanje bilo odlično, ali mislim da su 2023. u noviji vakat i 2009, level iznad. Dva najbolja gostovanja što je BL vidjela, bar što se tiče BH lige, nek isprave forumaši iz BL ako nije tako.
i
Iako bila je i 2008., sa "Gol samo gol". Mrsko mi tražiti snimak tog gostovanja. Fkt su HZ imale strašnih izdanja u BL...
Što se tiče današnje tribine u BL, mislim da se prvo neće nikada dozvoliti puni kapacitet te tribine, a drugo da se može napuniti samo u nekoj ludjačkoj euforiji neke grupe. Nije BL Konjic pa da ode svaka budala.
Meni je ta 2008. mozda i najbolje HZ izdanje. Sigurno masovnije i bolje od tog 2009. i 2020. Ovo iz 2023. mrtva trka sa 2008.
Ubjedljivo njihovo najbolje gostovanje u BL. Ali u sustini, Horde su uvijek imali dobra izdanja i brojku u BL, ovo u subotu je bas kriminal. Al kad sam vidio ko im vodi tribinu, sve je jesno.
2019te je bila puna, a HZ te iste sezone sa UD koliko se sjecam odradili gostovanje, krcata tribina.
A ova brojka bi dobro popunila i novu tribnu
Ako se Manijacima dozvoli gostovanje vjerujem da ce biti 400-500
U sezoni 21/22 u Prijedoru ste napunili skoro punu onu zapad C tribinu. Naravno,bilo je tu ljudi i iz Sane,Krupe...Po mojoj procjeni bilo vas je preko 350 .
I Lešinari su isto par puta napunili tu tribinu.
Meni nije jasno kako ovaj Freeman nije prosao u nasu Akademiju ?
Bio je kod nas preko 2 mjeseca i dobio nogu, ne shvatam...?
Jedino me cudi sto u Zelji ne igra u prvom sastavu, momak je brz, hladnokrvan,dominantan...
Mogao bi Zeljo dobre pare uzeti, a tek mu je haman 20 godina...
Mene je juce impresionirala njegova hladnokrvnost, kako samo izvede onaj penal...
Mi smo napravili veliki propust sa njim...
2019te je bila puna, a HZ te iste sezone sa UD koliko se sjecam odradili gostovanje, krcata tribina.
U sezoni 21/22 u Prijedoru ste napunili skoro punu onu zapad C tribinu. Naravno,bilo je tu ljudi i iz Sane,Krupe...Po mojoj procjeni bilo vas je preko 350 .
Jeste i moja je slicna procjena, to je to gostovanje samo kombiji. Zavrsilo 2:2, sjecam se kako su Amoah i Santos dominirali, posebno Amoah. Zanimljivo da ste i tad imali dobre strane igrace kao i danas.
Jeste i moja je slicna procjena, to je to gostovanje samo kombiji. Zavrsilo 2:2, sjecam se kako su Amoah i Santos dominirali, posebno Amoah. Zanimljivo da ste i tad imali dobre strane igrace kao i danas.
Da,došli ste kombijima. Ima i na youtube vaš put. Bekrić izjednačio u 95-oj minuti.
Svi svjetski mediji su prenijeli vijest da su juniori zeljescara kadetima Sarajeva zabili gol!!
Zabio vam je kadet Babic mladji od Mehmedovica
Spineri uvijek i na sitnicama spinuju
Nodi Nama igrala 3 djecaka od 16 godina u prvih 11.
Razlika izmedju 16 i 17 npr je nebo i zemlja a izmedju 16 i 18 da ne govorimo.
Zahirovic 16
Pita 16
Muminović 16
A još su tu Amer Sirco 16 , Amel Sirco 16, Velic 16
Dakle 6 dječaka po 16 godina
Treba napomenut da nisu igrali nas najbolji junior mada ima 15 godina Dreca kao ni Leto koji ima 15 godina.
Da ne govorim o nekim juniorima koji nisu bili
Razlika izmedju 16 i 18 je nebo i zemlja.
Vi nemate niti jednog od 16 mi 6. Ne do Bog da smo juniore izveli. Bilo bi 9:0
U odnosu na prvu polusezonu kada je U-19 Sarajeva imalo izuzetno “staru” ekipu, jučer od tog rostera nisu igrali:
1. Ahmed Tiro
2. Bakir Koso
3. Sergej Ignjatkov
4. Amar Cerić
5. Marko Šebez
6. Albert Mendy
7. Daris Dizdarević
Telalovića nisu spustili, po zakonu su mogli.
Igrali su:
1. Mak Pita 2009.
2. Amil Muminović 2009.
3. Ibrahim Zahirović 2009.
4. Mustafa Velić 2009.
5. Amel Sirćo 2009.
6. Amer Sirćo 2009.
Igrali bi i Leto 2010. i Dreca 2010., ali su sa reprezentacijom.
Jedino me cudi sto u Zelji ne igra u prvom sastavu, momak je brz, hladnokrvan,dominantan...
Mene je juce impresionirala njegova hladnokrvnost, kako samo izvede onaj penal...