26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Nema Barišića za baraž.
Nidal će sigurno dobiti poziv. Katic, Tarik, Celik, Hadzikadunic i...? Radeljic, Mujakic? Nadam se da nece opet misliti o Bicakcicu.
Nidal će sigurno dobiti poziv. Katic, Tarik, Celik, Hadzikadunic i...? Radeljic, Mujakic? Nadam se da nece opet misliti o Bicakcicu.
Ne ocekujem Celika iskreno,ne mogu 3 utakmice bit dovoljne za poziv u barazu vala..
Pozvace isto sto u novembru,plus Radeljic i tjt.
Računaj i Malića kao rezervnog štopera, evo danas je konačno igrao štopera u klubu. Mislim da i Mujakić nije upitan. Za Čelika ne vjerujem.
Zavisi od ovih par narednih utakmica, ako bude igrao jos makar dvije, dobit ce poziv sigurno, pogotovo jer nema Leona. Mislim, ne ocekujem da ce bas biti starter, ali da ce biti među 25, to da.
Ja očekujem spisak sljedeće sedmice ili čak u petak, po pravilu je bio oko tri sedmice pred utakmicu.231983 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 18:27Zavisi od ovih par narednih utakmica, ako bude igrao jos makar dvije, dobit ce poziv sigurno, pogotovo jer nema Leona. Mislim, ne ocekujem da ce bas biti starter, ali da ce biti među 25, to da.
Sad kad nema Leona, ide Celik sigurno i tako i treba biti. Momak koji igra (poceo da igra 90min) u lideru francuskog sampionata, kod nas mora bit medju 25 pozvanih.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Mislim da će biti između Radeljića i Čelika. Možda i obojica budu na spisku.
Ako je dilema Radeljic/Celik ugasit reprezentaciju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sto se tice stopera u ovom trenutku bez povrijedjenig Barisica moj izbor su
Katic (29)
Ahmedhodzic (26)
Muharemovic (23)
Mikulic (20)
Celik (19)
Tri sigurna i dva prosperiteta koji mozda budu tandem u buducnosti, a mujakic, radeljic i slicni su bespotrebni
Katic (29)
Ahmedhodzic (26)
Muharemovic (23)
Mikulic (20)
Celik (19)
Tri sigurna i dva prosperiteta koji mozda budu tandem u buducnosti, a mujakic, radeljic i slicni su bespotrebni
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel pod 3 sigurna mislis na Katica, Tarika i Celika?
S obzirom da jedan od preostalih je precrtan, a drugi vaga izmedju nas i Hrv?
S obzirom da jedan od preostalih je precrtan, a drugi vaga izmedju nas i Hrv?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Ako Barisic sigurno otpada, bolje onda umjesto Mujakica onda pozvati Celika i Mikulica da znamo na cemu smo.
Izgleda da se povrijedioMocvara1991 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 15:49Ovaj Wilson je pakao igrac i nas vezni red ce biti na velikom ispitu.
Sheyi je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:35Izgleda da se povrijedioMocvara1991 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 15:49Ovaj Wilson je pakao igrac i nas vezni red ce biti na velikom ispitu.

Haha, nije neki izvor al et da nam malo zagolica maštu.
-
General505
- Kontakt:
Svi koji su danas igrali su bili nista posebno neki i loši.
Jedino sto ohrabruje je debi i dobar nastup Kujovica
Jedino sto ohrabruje je debi i dobar nastup Kujovica
-
Edincapitano
- Kontakt:
Wilson is in question for Wednesday's match after suffering an ankle injury, according to manager Marco Silva, per Jack Kelly of Fullhamish. "He twisted the ankle, let's see how he's going to be in the next few days."
Hajde makar se prehladi do 27og marta
Hajde makar se prehladi do 27og marta
Ja se samo nadam da cemo igrati 3-4-3 pa ljudi to je formacija stvorena za nas trenutno. Vecinska igra preko wing backa ili krila. Ne igramo na posjed jer ne znamo drzat posjed nit imamo veznjake za to. Parkirati Sunjica i Amira, i nek budu radilice. I samo osvjezavati stopere bekove i spica kojih imamo.
Bekovi nam mogu biti Karic, Gazija, Dedic, Memic, Kola pa cak i sa ovako defanzivnim Bajraktarevicem za nuzdu. Bitna je samo trka i odgovornost.
Na stopere mozemo Malica, Kolasinca, Muharemovica, Katica, Hadzikadunica i koga god vise…
Spiceva nam ne treba previse pored nase trojice.
Krilo u ovoj formaciji moze cak zamjeniti i kakav poluspic ili Gigovic, Mahmic i tako ti sto pospremaju odbijene lopte u go.
A plus sto formaciju mozes prebaciti u tako nizak blok u vidu 5-4-1 znaci ono sto najbolje znamo. Zabij dva gola i u blok i nek Vasilj skace medju stativama sto prodje kroz 9 igraca.
Meni uvijek naumpadne akcija u Rumuniji, znaci Kolasinac, Dedic su bili ispred Dzeke, i iz treceg plana ulece Gigovic i zabija.
Imamo bas fizicki spremnih i jakih igraca. I pogledajte sve utakmice do sad u kvalama, golove smo primili greskom veznog reda koji dovoljno ne pokriva i pomaze stoperima, a bekovi su nam previse ofanzivni bili. 3 stopera moramo imat.
Bekovi nam mogu biti Karic, Gazija, Dedic, Memic, Kola pa cak i sa ovako defanzivnim Bajraktarevicem za nuzdu. Bitna je samo trka i odgovornost.
Na stopere mozemo Malica, Kolasinca, Muharemovica, Katica, Hadzikadunica i koga god vise…
Spiceva nam ne treba previse pored nase trojice.
Krilo u ovoj formaciji moze cak zamjeniti i kakav poluspic ili Gigovic, Mahmic i tako ti sto pospremaju odbijene lopte u go.
A plus sto formaciju mozes prebaciti u tako nizak blok u vidu 5-4-1 znaci ono sto najbolje znamo. Zabij dva gola i u blok i nek Vasilj skace medju stativama sto prodje kroz 9 igraca.
Meni uvijek naumpadne akcija u Rumuniji, znaci Kolasinac, Dedic su bili ispred Dzeke, i iz treceg plana ulece Gigovic i zabija.
Imamo bas fizicki spremnih i jakih igraca. I pogledajte sve utakmice do sad u kvalama, golove smo primili greskom veznog reda koji dovoljno ne pokriva i pomaze stoperima, a bekovi su nam previse ofanzivni bili. 3 stopera moramo imat.
Kad bi trebao spisak? Zna li neko možda?
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.

.jpg)