Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
gle ptspevaca na pumpama, doslo da ustedi 3,4 marke
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Prema Lukavici i ogromna gužvaMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:32Moji starci nervozni sto nista ne radi, da se podebljaju zalihe ulja i brasna![]()
![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Spomeni mom starom Lukavicu i da se tu kupi bilo sta, ja ti dam sto pozelis.VensanKasel je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:34Prema Lukavici i ogromna gužvaMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:32Moji starci nervozni sto nista ne radi, da se podebljaju zalihe ulja i brasna![]()
![]()
![]()
Lik je u Njemackoj, odakle ovakve glupe price. Ispario prvi dan, eno ga u Berlinu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sve dolazi na svoje
- VensanKasel
- Kontakt:
Reci mu da ima Bingo , eto gaMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:38Spomeni mom starom Lukavicu i da se tu kupi bilo sta, ja ti dam sto pozelis.VensanKasel je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:34Prema Lukavici i ogromna gužvaMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:32
Moji starci nervozni sto nista ne radi, da se podebljaju zalihe ulja i brasna![]()
![]()
![]()
![]()
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Veliki vodja zidovskog naroda. Dok mu narod gine,dok mu padaju rakete po gradovima, dok narod ispasta u ratu koji je on zapoceo,on hladi jaja u Berlinu
Rokajte po Izraelu i fejk muslimanskim zemljama do zadnje rakete.
Zadnja izmjena: Mocvara1991, dana/u 02 mar 2026, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
I onda ljudi ismijavaju Bakira , a on ostao u svojoj državi . Jeste da je bio u trezoru , ali je ostao .
- VensanKasel
- Kontakt:
A šta ako neka raketa zaluta i pogodi đe ne treba ?Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:51Veliki vodja zidovskog naroda. Dok mu narod gine,dok mu padaju rakete po gradovima, dok narod ispasta u ratu koji je on zapoceo,on hladi jaja u Berlinu
Al u bunkeru i to u Berlinu, kao i Adolf 1945. Ima simbolike u svemu tome.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:51Veliki vodja zidovskog naroda. Dok mu narod gine,dok mu padaju rakete po gradovima, dok narod ispasta u ratu koji je on zapoceo,on hladi jaja u Berlinu
Nadam se da ce tamo i okoncati.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma brate, da mu je dzamija dole, dzaba. Jednom krenuo s nama na pecanje na Lim u Rudo, dosli do Mokrog i vratili se. Zet mu jednom kupio neke tablete dole u Lukavici, nije ih htio uzeti.VensanKasel je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:48Reci mu da ima Bingo , eto gaMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:38Spomeni mom starom Lukavicu i da se tu kupi bilo sta, ja ti dam sto pozelis.![]()
![]()
Edit: nakon ovog skrivanja Bibija po Berlinu, Bake odsada ima moj respekt
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Odkud islamska revolucija, odkud poslije suknje pokrivena zena… pa izreal i amerika.
ISIS, Al-Qaeda, 9/11, teroristicki islamski napad… pa izrael i amerika.
ISIS, Al-Qaeda, 9/11, teroristicki islamski napad… pa izrael i amerika.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Zao mi je jedino civila i civilnih objekata. Seika, hotela,trznih centara u bilo kojoj fejk islamskoj zemlji mi ni trun nije zao, zidovskih gradova takodjer,a o vojniku bilo koje vojske koje napadaju Iran nemam nikakvo suosjecanje,da Bog da ih spalili.. i da se razumijemo,ne samo Iran,nego bilo koja agresorska vojska svijeta.VensanKasel je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:54A šta ako neka raketa zaluta i pogodi đe ne treba ?Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:51Veliki vodja zidovskog naroda. Dok mu narod gine,dok mu padaju rakete po gradovima, dok narod ispasta u ratu koji je on zapoceo,on hladi jaja u Berlinu
Ma u Izraelu je. 95% stvari na x-u je lazno.
Saudi official says "United States abandoned us & redirected its air defense to protect Israel."
"They left all the Gulf states that host American military bases at the mercy of Iranian strikes."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Maestro^^, Marokanci58, StevieG8, trunks1946, Wilshere10 i 18 gostiju.