Sve ces vidjet, ti si trazio moju,, al ces zapamtit! Dobro zapamti poruku koju si poslo. Necu vise da smaram ljude na forumu oko toga.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Dobro zapamti kome si psovao debilcino raspala. Mrs s foruma.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Halalite Juventini na mojim porukama, nije mjesto tome. Ugodna nedelja
Haman se Kosovar vrati sa dvije asistencija, nakon onog promasaja, nije lose, Boga zabio, Kenana treba odmoriti malo on je haman pregorio, kad se taj Vlahovic vraca. Dobro je sad se igra svako 7 dana, bice odmora, i sad se moze forsirati prvi 11 u kontinuitetu bice i svjezine, valjda ih i ovo nakon Galate i veceras digne da vide da mogu.
Drugi napad lige, po golovima, ali zato se prima kao na traci.
Drugi napad lige, po golovima, ali zato se prima kao na traci.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 01 mar 2026, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo za vracanje sa 3-1 na 3-3
Ovo je bilo fino alla fine
Bremer je tanak bio veceras, povrede njega zezaju
David nevidljiv dok sa druge strane Malen odlican opasan.
Nece Kenana gol vec dugo.
Bravo Boga i Gatti na pravom mjestu
Spalletti mora utegnuti odbranu ne mozes primati ovoliki broj golova, nedopustivo
Ovo je bilo fino alla fine
Bremer je tanak bio veceras, povrede njega zezaju
David nevidljiv dok sa druge strane Malen odlican opasan.
Nece Kenana gol vec dugo.
Bravo Boga i Gatti na pravom mjestu
Spalletti mora utegnuti odbranu ne mozes primati ovoliki broj golova, nedopustivo
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 01 mar 2026, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
1946
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma nema sta odmarati. Neka sada igraju najbolji. Svaki bod je bitan. To 4 mjesto se mora uzeti
Kenan na spici uopste nije losa ideja, vrati se po loptu na 30 metara, ima nekoliko opcija uvijek (lijevo, desno, 2 vezna, mck) i onda lopta brzo ide.
Generalno, mislim da se on moze dosta bolje iskoristiti od guranja uz liniju.
Naredne 4 tekme , 3 kuci i gostovanje udineseu.
12.bodova, bez izgovora.
Generalno, mislim da se on moze dosta bolje iskoristiti od guranja uz liniju.
Naredne 4 tekme , 3 kuci i gostovanje udineseu.
12.bodova, bez izgovora.
Samo brate previse prinamo golove. Onaj drugi gol njihov sve govori , lik dade pas Malenu kao da je Pirlo iz njabolji dana..
Iz jednog pasa nas izbace iz takta.
Ovdje kao sto sam reko treba praviti revoluciju u sredini + zadnju liniju.
Dovesti normalnog golmana
Spalletti’s Juventus have a defensive problem:
20 goals conceded in their past 7 games
3-3 v Roma
7-5 v Galatasaray
2-0 v Como
3-2 v Inter
2-2 Lazio
3-0 v Atalanta
Iz jednog pasa nas izbace iz takta.
Ovdje kao sto sam reko treba praviti revoluciju u sredini + zadnju liniju.
Dovesti normalnog golmana
Spalletti’s Juventus have a defensive problem:
20 goals conceded in their past 7 games
Zadnja izmjena: J1897, dana/u 01 mar 2026, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Svaki trening po 2 sata završnice samo
Ovo je bar 5,6 tekma otkad je Spalleti došao da imamo bolje situacije i zrelije šanse ali ne znamo dobiti utakmicu pa ili je poraz ili remi
Ovo je bar 5,6 tekma otkad je Spalleti došao da imamo bolje situacije i zrelije šanse ali ne znamo dobiti utakmicu pa ili je poraz ili remi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Da ne bi Zergove mi ni bod ne bismo vidjeli. Na stranu golcina Chica, ali on nista nije uradio ofanzivno za tim vec evo ko zna koju utakmicu, 1 na 1 je postao kamilica a to mu je bilo ubjedljivo najjace oruzje. I on i Kenan su toliko ispuhali da to vise ne vrijedi spominjati. Mora se pokusati s nekim rotacijama, promjenama pozicija bar kad je Yildiz u pitanju. Realno njemu je puno teze nego Chicu jer lijevo nema s kim igrati, Cambiaso je izgubljen u vremenu i prostoru, kad treba ici na bok on ode u sredinu i obratno, grijesi kod dodavanja standardno, ali mi boljeg nemamo.
Ja bih iducu tekmu od prve probao Kenana na ofanzivnom veznom a Bogu lijevo, pa neka se u toku utakmice nekada i mijenjaju. Također, ne zbog gola, nego Gatti bi trebao poceti neke utakmice, gori od Bremera i Kellyja trenutno ne moze biti, ako nista imas ga u protivnickom kaznenom prostoru. Kelly se vratio na dobre stare postavke i nadam se da ce ga neko ipak zeljeti na ljeto zahvaljujuci onim partijama protiv slabijih ekipa.
I da, Di Gregorio mora nazad na gol do kraja sezone. Perin nije dovoljno dobar ni za Serie B. Na kraju kad sve bude gotovi, ne bude li Digee prihvatio klupu, otjerati obojicu i dovesti 2 mlada golmana pa neka se bore.
Ma Zhegrova je zasluzio vise sanse barem po meni. Mozda UZ malo vise minutaze i oslobodise malo pritiska .
Na stranu golcine of chica, inace mrtvi prosjek veceras .
Na stranu golcine of chica, inace mrtvi prosjek veceras .
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
I jos nesto da dodam, nije filozofija nikakva reci da nismo bili dobri, stavise bili smo ispod svog nivoa debelo, ali razmislite malo... Protiv intera psiholoski momenat i nepravda plus igra 70 minuta s igracem manje, takvi dodjemo na Galatu i opet ostanemo s igracem manje i igramo protiv jakog protivnika koji nas rasklopi, znaci opet i mentalni i fizicki udarac za tim. Poslije toga ide Como, odlicna ekipa protiv koje ulazimo u startu umorni i razbijeni, desi se sta se desi. Nakon toga 120 minuta protiv Galate prije 4 dana gdje smo igrali s igracem manje ponovo i dali 180%. Plus na sve to, danas nije bilo ubjedljivo najboljeg i najvaznijeg igraca Juventusa, koji je 50% ove ekipe, kapiten, srce i duša tima. Niti ima ko iznijeti loptu niti koji veznjak pomaze odbrani osim Wesa tu i tamo. Sve ovo kad sabereš i oduzmeš ovdje bod nije toliki neuspjeh. Sad se konacno mozemo koncentrisati na ligu, na rekuperaciju igraca i pokazati do kraja sezone koliko ovaj tim zaista ima potencijala...a ima ga itekako.
Krenulo je to mec prije, protiv Lazia i penala nad Cabalom. Od tada imamo brutalan raspored, povrede Kenana i Bremera koji su kljucni igrači, a na sve to onda sudjenje. Moglo je tu biti 5 bodova više sigurno, ali situacija je nesvakidašnja i teško da ce se ikad replicirati ikome.
Ono sto se slažem je da eksperiment David takodjer treba u ladicu i Bogu i Edona vise involvirati, ili cak dati seriju utakmica Opendi na devetki pa da mu sudimo. David je dobio i vise od zasluženog.
Jako je teško igrati s igračem koji kao trci, a nista apsolutno ne radi. Kenan gine, tuku ga, vraca se nazad, a ovaj ne moze duel sa zenom dobiti. Nivo nonsalancije s kojom on igra je nestvaran, a pri tome nema nijedan definisan kvalitet.
Na poluvremenu sam pisao da Boga treba uci lijevo i Kenan naprijed i to je Spaletti isto uradio i moramo nastaviti tako.
Naravno, ima mečeva gdje je to problem jer nemas "sidro" naprijed, ali tada dati Opendi sansu.
Ono sto se slažem je da eksperiment David takodjer treba u ladicu i Bogu i Edona vise involvirati, ili cak dati seriju utakmica Opendi na devetki pa da mu sudimo. David je dobio i vise od zasluženog.
Jako je teško igrati s igračem koji kao trci, a nista apsolutno ne radi. Kenan gine, tuku ga, vraca se nazad, a ovaj ne moze duel sa zenom dobiti. Nivo nonsalancije s kojom on igra je nestvaran, a pri tome nema nijedan definisan kvalitet.
Na poluvremenu sam pisao da Boga treba uci lijevo i Kenan naprijed i to je Spaletti isto uradio i moramo nastaviti tako.
Naravno, ima mečeva gdje je to problem jer nemas "sidro" naprijed, ali tada dati Opendi sansu.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gati kao pod Alegrijem sve golovi u 90 plus, sjetimo se Monze i ne znam koga još.
Staviti ga da igra napadača, raspali brat po lopti kao Ibrahimović
Jeste da smo najveći italijanski klub ali i bod j ovdje dobar. Sada igraju svako sedam dana nema opravdanja ako ne izbore Ligu šampiona, slijede baš lahke utakmice Pisa, Udineze, Sasuolo.
Staviti ga da igra napadača, raspali brat po lopti kao Ibrahimović
Jeste da smo najveći italijanski klub ali i bod j ovdje dobar. Sada igraju svako sedam dana nema opravdanja ako ne izbore Ligu šampiona, slijede baš lahke utakmice Pisa, Udineze, Sasuolo.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nego, Italia koji je 12 sedmica zaboravio sifru se pojavio prosle sedmice (kako zgodno, bas pred galatu) da likuje protiv "svog" kluba i večeras kako skrolam i pada treci gol Rome gledam dolje kako se pojavljuje njegov nick. Kakav ljudski otpad. Ponadao se, a Edon ga popisa za 10 minuta. Jos lik kojem su igračine Sturaro nekog proziva. 
A zaboravio je kloc i Bogu kojeg sam zelio ovdje jos prije 6-7 godina i i tad se debilko nasladjivao jer Boga i Douglas Costa su za njega panjevi pored Sturara, Pepea, Bonnucia, Berardia, Zaze, Cambiasa i ostalih italijanskih panjina.
Odlično pojačanje. Njega mis sad ne spominje.
https://vt.tiktok.com/ZSmcYTQW4/
Nisam jos stigao pročitati post game intervjue, ali Spaletti ako je imalo pametan javno će pohvaliti Edona i ekipu i vratiti potreban moral svima, nesto sto je Mourinho disertirao i nije nikad dao na svoje igrače, pogotovo prime Mourinho.
A zaboravio je kloc i Bogu kojeg sam zelio ovdje jos prije 6-7 godina i i tad se debilko nasladjivao jer Boga i Douglas Costa su za njega panjevi pored Sturara, Pepea, Bonnucia, Berardia, Zaze, Cambiasa i ostalih italijanskih panjina.
Odlično pojačanje. Njega mis sad ne spominje.
https://vt.tiktok.com/ZSmcYTQW4/
Nisam jos stigao pročitati post game intervjue, ali Spaletti ako je imalo pametan javno će pohvaliti Edona i ekipu i vratiti potreban moral svima, nesto sto je Mourinho disertirao i nije nikad dao na svoje igrače, pogotovo prime Mourinho.
#MaxOUT
#MaxOUT
Tim je prodisao kad je David izašao, a ušli Boga i Zhegrova. Valjda je i Spalletiju jasno da je čekati Davida da konačno nešto odigra gubljenje vremena i bodova. Dok se Vlahović ne vrati, bolje koristiti Yildiza kao (lažne) 9-ke, a Bogu na njegovom mjestu. OK, griješe svi, i Chico, i ovaj kosovar, ali im bar na licu vidiš emociju, borbu, želju za pobjedom. David ne nudi ništa. Ni borbu, ni emociju, a najgori je od svih. Ne znam da li je duel dobio ijedan jučer. Baš me zanima kako skautiraju igrače prije transfera. Šta sve gledaju tu?
6 dana je odmora do slijedeće utakmice, a plus se igra kući protiv ekipe koja je jednom nogom već u seriji B. Dovoljno vremena da se odmore i mentalno pripreme da zgaze nekog na terenu. A takva nam utakmica treba. Bitno je što je utakmica dan prije Romine, a sigurno će razlika od samo jednog boda biti dodatni pritisak na njih. Svakoj utakmici pristupiti kao finalnoj, ostaviti 100% na terenu, i niko im neće zamjeriti ništa
6 dana je odmora do slijedeće utakmice, a plus se igra kući protiv ekipe koja je jednom nogom već u seriji B. Dovoljno vremena da se odmore i mentalno pripreme da zgaze nekog na terenu. A takva nam utakmica treba. Bitno je što je utakmica dan prije Romine, a sigurno će razlika od samo jednog boda biti dodatni pritisak na njih. Svakoj utakmici pristupiti kao finalnoj, ostaviti 100% na terenu, i niko im neće zamjeriti ništa
Boga-Yldiz-Zhegrova Mislim da bi ovo trebali vise koristiti, jer od Davida i Openda nema nista. Barem dok se Vlahovic ne vrati.
Malen 6 golova Na 7 utakmica.
Openda + David 7 golova skupa ..
To sve govori
Malen 6 golova Na 7 utakmica.
Openda + David 7 golova skupa ..
To sve govori
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ali je Bremer loš i katastrofa. Mnogo bolje funkcioniše kada je centralni bek sa tri štopera nego ovako u paru.
Treba mu debelo odmora, svaki put se prebrzo vratio nakon povrede.
Treba mu debelo odmora, svaki put se prebrzo vratio nakon povrede.
MANIJACI JUG 1987
Ma pricati o BILO cemu u fazi kada primimo 21 gol za 30 dana je suvisno.
Mislim da ne postoji ekipa u top 5 liga koja je imala ikada takav mjesec?
Spaleti siguran sam, ima dilemu ,navijaci i igraci vjv traze ovak ofanzivni pristup, a on bi haman da vrati sa teojicom dole plus bekovi. Dilema
Mislim da ne postoji ekipa u top 5 liga koja je imala ikada takav mjesec?
Spaleti siguran sam, ima dilemu ,navijaci i igraci vjv traze ovak ofanzivni pristup, a on bi haman da vrati sa teojicom dole plus bekovi. Dilema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.