Sve je vec zavrseno, zeljescar pobjedjuje zrinjskog slogu i siroki i tako ostaje u ligi.
Ne da vico plavusu svoju
“Pričaju da su Srbi krivi za prolivenu krv u ratu, a ja sam znao da je riječ o građanskom sukobu, ne o ratu u kojem se morate braniti od agresora dok su svi drugi žrtve. Niko izvana nije došao ubijati nas i okupirati nam državu. Iako život zna biti težak, vjerujem da istina uvijek pobjeđuje. Zato se nadam da će, kako vrijeme bude prolazilo, svi shvatiti da su na obje strane sukoba bili kriminalci. Odvratni ljudi. Njihove žrtve su nevini. To su činjenice. Zastrašujuće je to. Bosna je bila mjesto gdje se sve miješalo. Tri nacije, tri religije. Svi su patili”, rekao je tada Milošević.
"Kada se vratim na taj period borbe protiv Miloševića i šta smo mu sve zamjerali i pogledam šta smo uradili poslije njega... Prvo sam revidirao svoj odnos prema Miloševiću. On je vodio te ratove jer je dijelom bio prisiljen na njih, a sila Boga ne moli, ali je uz sve to uspio da sačuva socijalni mir.
Ako se ne varam, privatizovao je samo 'Telekom' i to pedeset posto, pa smo ga kasnije otkupili. Trpeći embargo vodio je ratove sačuvavši radna mjesta stotine hiljada zaposlenika. Ekonomski sm o bili devastirani, ali je imovina sačuvana.
Od 2000. godine pa ovamo, sjećam se, imali smo pet stubova naše politike. Jedno je Kosovo gdje se i dalje oslanjamo na Rezoluciju 1244 koju je on potpisao pod najvećim pritiskom. Drugi stub je bio demokratizacija društva. Da li vrijedi pričati, jer ne znam da se desilo. U međuvremenu smo privatizovali sve osim fudbala", rekao je, između ostalog, Savo Milošević.
Tu se, pak, nije zaustavio, već je čak i priznao i da bi se izvinio Slobodanu Miloševiću.
"Kada sve stavim na sto i ovo što je uradio Milošević u onim uslovima, ja bih se Slobi Miloševiću sad izvinio. Inaće, od prije šest godina ne čitam vijesti, ne zanima me toliko da čak i ako bi mi se sinovi Nikola ili Boris kandidovali za nešto u politici, oni sigurno ne bi dobili moj glas. Ovo nije ogorčenje, ovo je moja spoznaja i olakšanje", kazao je Milošević.
Ma pustite to...Hordas1990 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:28
“Pričaju da su Srbi krivi za prolivenu krv u ratu, a ja sam znao da je riječ o građanskom sukobu, ne o ratu u kojem se morate braniti od agresora dok su svi drugi žrtve. Niko izvana nije došao ubijati nas i okupirati nam državu. Iako život zna biti težak, vjerujem da istina uvijek pobjeđuje. Zato se nadam da će, kako vrijeme bude prolazilo, svi shvatiti da su na obje strane sukoba bili kriminalci. Odvratni ljudi. Njihove žrtve su nevini. To su činjenice. Zastrašujuće je to. Bosna je bila mjesto gdje se sve miješalo. Tri nacije, tri religije. Svi su patili”, rekao je tada Milošević.
"Kada se vratim na taj period borbe protiv Miloševića i šta smo mu sve zamjerali i pogledam šta smo uradili poslije njega... Prvo sam revidirao svoj odnos prema Miloševiću. On je vodio te ratove jer je dijelom bio prisiljen na njih, a sila Boga ne moli, ali je uz sve to uspio da sačuva socijalni mir.
Ako se ne varam, privatizovao je samo 'Telekom' i to pedeset posto, pa smo ga kasnije otkupili. Trpeći embargo vodio je ratove sačuvavši radna mjesta stotine hiljada zaposlenika. Ekonomski sm o bili devastirani, ali je imovina sačuvana.
Od 2000. godine pa ovamo, sjećam se, imali smo pet stubova naše politike. Jedno je Kosovo gdje se i dalje oslanjamo na Rezoluciju 1244 koju je on potpisao pod najvećim pritiskom. Drugi stub je bio demokratizacija društva. Da li vrijedi pričati, jer ne znam da se desilo. U međuvremenu smo privatizovali sve osim fudbala", rekao je, između ostalog, Savo Milošević.
Tu se, pak, nije zaustavio, već je čak i priznao i da bi se izvinio Slobodanu Miloševiću.
"Kada sve stavim na sto i ovo što je uradio Milošević u onim uslovima, ja bih se Slobi Miloševiću sad izvinio. Inaće, od prije šest godina ne čitam vijesti, ne zanima me toliko da čak i ako bi mi se sinovi Nikola ili Boris kandidovali za nešto u politici, oni sigurno ne bi dobili moj glas. Ovo nije ogorčenje, ovo je moja spoznaja i olakšanje", kazao je Milošević.
FilozofijaHordas1990 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:28
A Sarajevu samo 20% od njegovog sldeceg transferaErosViverosViv je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:44Madridski AS je upravo Guliashviliju odlučio posvetiti jutrošnji članak i poručiti da je njegov dolazak iz Sarajeva bio pun pogodak za Racing i da je taj novac odlično uložen.
"'Šta Racing radi potpisujući Gruzijca koji igra u Bosni i Hercegovini?' Taj komentar je, bez sumnje, kružio među navijačima Racinga kada su saznali da je Chema Aragon nakon odlaska Jeremyja Arevala u Stuttgart i povrede Villalibrea upravo doveo Guliashvilija iz Sarajeva. Vrijeme je dokazalo da je sportski direktor Racinga bio u pravu", piše novinar AS-a Oscar Garcia Mayo.
Hvala sportskim prijateljima iz Španije što su nam ubacili milione u klub, a tek će da stižu![]()
Dolaze Ultrasi odbij tampon zonu, kapacitet ostaje 8000 što je vrlo lagano rasprodati.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 12:23Puko zapad ko halva
Istok rasprodan
Sjevera ostalo još dvije hiljade
Večeras 10 000 ludih plavih navijača
Zarada od ulaznica 100 000 konv.maraka
Nemoj i onih dodatnih milion eura da zaboravis za koji mjesec5arajevo je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:46A Sarajevu samo 20% od njegovog sldeceg transferaErosViverosViv je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:44Madridski AS je upravo Guliashviliju odlučio posvetiti jutrošnji članak i poručiti da je njegov dolazak iz Sarajeva bio pun pogodak za Racing i da je taj novac odlično uložen.
"'Šta Racing radi potpisujući Gruzijca koji igra u Bosni i Hercegovini?' Taj komentar je, bez sumnje, kružio među navijačima Racinga kada su saznali da je Chema Aragon nakon odlaska Jeremyja Arevala u Stuttgart i povrede Villalibrea upravo doveo Guliashvilija iz Sarajeva. Vrijeme je dokazalo da je sportski direktor Racinga bio u pravu", piše novinar AS-a Oscar Garcia Mayo.
Hvala sportskim prijateljima iz Španije što su nam ubacili milione u klub, a tek će da stižu![]()
![]()
![]()
Ne mogu ja to sve zapamtiti, ja cu reci da je racunovodja umrobvsic je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:48Nemoj i onih dodatnih milion eura da zaboravis za koji mjesec5arajevo je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:46A Sarajevu samo 20% od njegovog sldeceg transferaErosViverosViv je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:44Madridski AS je upravo Guliashviliju odlučio posvetiti jutrošnji članak i poručiti da je njegov dolazak iz Sarajeva bio pun pogodak za Racing i da je taj novac odlično uložen.
![]()
![]()
Guli ne bi smio ispod 10mil u Betis, tako da očekujem veću zaradu od narednog transfera nego što je bila prodajna cijena.bvsic je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:48Nemoj i onih dodatnih milion eura da zaboravis za koji mjesec5arajevo je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:46A Sarajevu samo 20% od njegovog sldeceg transferaErosViverosViv je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:44Madridski AS je upravo Guliashviliju odlučio posvetiti jutrošnji članak i poručiti da je njegov dolazak iz Sarajeva bio pun pogodak za Racing i da je taj novac odlično uložen.
![]()
![]()
Sta ti je lave ba pa nije Abdulmalik Al-Jaber, i ti pohmanito svega mi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:52Guli ne bi smio ispod 10mil u Betis, tako da očekujem veću zaradu od narednog transfera nego što je bila prodajna cijena.
Marokanci58 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:47Dolaze Ultrasi odbij tampon zonu, kapacitet ostaje 8000 što je vrlo lagano rasprodati.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 12:23Puko zapad ko halva
Istok rasprodan
Aha, znači ovi 2009. su sami igrali.
Ti lažeš. Ako je navijačima Sarajeva ulaznica bila 6KM onda je cijena zapada u Zenici 12 KM.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 14:19Marokanci58 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:47Dolaze Ultrasi odbij tampon zonu, kapacitet ostaje 8000 što je vrlo lagano rasprodati.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 12:23Puko zapad ko halva
Istok rasprodan
Stadion Grbavica je fudbalski stadion u naselju Grbavica, Sarajevo, BiH. Na njemu svoje domaće utakmice igra FK Željezničar i Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine. Službeno je otvoren 13. septembra 1953., kada je Željezničar ugostio ekipu Šibenika koju je savladao rezultatom 4-1. Kapacitet iznosi 13.146 sjedećih mjesta, od čega nešto više od 10000 natkrivenih (sjever 5377, istok 4266, zapad 690). Među navijačima Željezničara stadion je poznat i kao "Dolina ćupova".
Cijene ulaznica su sljedeće:
Sjever: 12 KM
Sjever djeca: 6 KM
Istok: 15 KM
Istok djeca: 8 KM
Zapad A1: 40 KM
Nemoj molim te kad ne znaš
Na istoku je zbog izgradnje novog juga naravno kad je pun istok 6 000 gledalaca
Što se tiče " vrlo lagano rasprodati.' to možda u Zenici gdje je ulaznica 5 maraka i gdje vlasnici kafića kupuju ulaznice da bude pun stadion
Marokanci58 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 14:47Ti lažeš. Ako je navijačima Sarajeva ulaznica bila 6KM onda je cijena zapada u Zenici 12 KM.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 14:19Marokanci58 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:47
Dolaze Ultrasi odbij tampon zonu, kapacitet ostaje 8000 što je vrlo lagano rasprodati.
Stadion Grbavica je fudbalski stadion u naselju Grbavica, Sarajevo, BiH. Na njemu svoje domaće utakmice igra FK Željezničar i Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine. Službeno je otvoren 13. septembra 1953., kada je Željezničar ugostio ekipu Šibenika koju je savladao rezultatom 4-1. Kapacitet iznosi 13.146 sjedećih mjesta, od čega nešto više od 10000 natkrivenih (sjever 5377, istok 4266, zapad 690). Među navijačima Željezničara stadion je poznat i kao "Dolina ćupova".
Cijene ulaznica su sljedeće:
Sjever: 12 KM
Sjever djeca: 6 KM
Istok: 15 KM
Istok djeca: 8 KM
Zapad A1: 40 KM
Nemoj molim te kad ne znaš
Na istoku je zbog izgradnje novog juga naravno kad je pun istok 6 000 gledalaca
Što se tiče " vrlo lagano rasprodati.' to možda u Zenici gdje je ulaznica 5 maraka i gdje vlasnici kafića kupuju ulaznice da bude pun stadion
6000 istok Grbavice prima? Nisam znao. Onda je to pored zapada Koševa i Bilinog polja najveća tribina u državi.

Mi smo igrali radnim danom u 4 popodne. Nema stadiona na svijetu koji bi imao zadovoljavajucu posjetu u tom terminu. Nije bila nikakva kritika nego iskreno pitanje. Ne znam sto treba ikakva euforija i rezultati da bi se otislo na jako gostovanje? Svi smo mi donekle "navijaci rezultata" ali ne mozes biti toliki nikako. Dobro igrate proljece, 1 ste samo poraz imali u kupu prije tog gostovanja, ne vidim razlog za nezadovoljstvo toliko? Evo Zeljo nema ligasku pobjedu od oktobra pa uprati posjetu veceras, iako je radni dan. Bar 6-7 hiljada ce bit.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 05:21Kako ocekivati invaziju kad nema euforije zbog rezultata. Borba za trece mjesto i oprastanje od titule svake jeseni vecini je razocarenje. Sta vi kontate da smo mi zadovoljni rezultatima?!Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:20A sto je hordi samo stotinjak otislo u bl? Ocekivao sam invaziju neku iskreno, bas sam se negativno iznenadio kad sam vidio kop. U 2 autobusa svi mogli stat.
Ali niste se ni vi proslavili na zadnjoj domacoj, mogli ste svi u jedan bus stati ako vec tezis kritikama. Umjesto da se pohvali svaki trud, ovdje se samo traze mane drugima
Trenutno korisnika/ca: MostarskiBijeli1 i 12 gostiju.