Jesi ti druže dosadan lik, baš pereš glupim pitanjima i konstatacijama. Ljudi ba vole Želju i pratiće ga ma koliko se ti i takvi ko ti trudili da ističu samo negativne stvari. Doći će bolji dani i proći će i oni, ko što je svih ovih 105 godina bilo i biće. Nije Željo samo pobjede, titule puno je tu više od toga, da si bio nekad na utakmici iskreno to bi i prepoznao, ali ne vrijedi takvim objašnjavati, ostaje ti da ovdje botuješ..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
DrogbaDidier
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Prelistasmo mi 10 knjiga u zadnjih 12-13 godina, nema veze, jednom ce se sve isplatiti.Orvel je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:41Prelistasmo knjigu okrecuci listove, al valjda cemo veceras okrenuti na 1921 stranutiagofaria25 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 11:33Sve do kraja Željo nema predaje!!!!
Hajde Željo, hajde momci, svaka utakmica sansa da okrenemo novi list.
VTŽ![]()
E cuj planuse karte, moj Zeljeznicare, koliko si zapravo i bukvalno najveci.
Da li neko provjereno zna ima li karata i hoce li biti, dolazim iz drugog grada pa da se ne provalim. Poz
- WeekendOffender
- Kontakt:
- WeekendOffender
- Kontakt:
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Osvrt na U19 derbi jučer.
Općenito puno glavometa i neinteligentnog ho-ruk fudbala.
Akademci PUNO BOLJE grade napade.
Mi s izuzetkom par Freemanovih akcija, i još par napada desnom krilu sve nešto nabij-izbij pa ćemo se naguravati.
Gojak i Mehmedović glupi kartoni, čista lopta, u najmanju ruku njanjava reakcija obojica.
Btw Gojak mi je bar jučer blago razočarenje koliko se hvali ovdje. Pa momak nije prevaga ni u svojoj generaciji.
Lijepa akcija kod penala (inače Raščić i Zahirović meni VRLO interesantni igrači po jučer prikazanom).
Freeman njanjav šut, golman dobra reakcija.
Inače Freeman veoma lijepo odigrao mimo toga, Ćosić također, obojica ništa lošiji od ovog što viđamo u seniorskoj ekipi.
Dall također na momente interesantan.
Odmah idući napad mi je djelovao kao čist nedosuđen faul na desnom krilu za akademce pa ne bih baš bio hrabar ko neki ovdje što su se zaletili da pričam o sudijama i kriteriju il šta već. Ono Freemanovo se moglo komotno suditi (ko što i jeste).
Sad dok sam pisao pogledao sam za 2:1 gol i na snimku, preteško bi bilo reći da je prešla, ali najiskrenije djeluje da nije, tj. da je regularno sve.
Utakmica za X po mom viđenju, al eto, izvukli su se Butmirčani.
Općenito puno glavometa i neinteligentnog ho-ruk fudbala.
Akademci PUNO BOLJE grade napade.
Mi s izuzetkom par Freemanovih akcija, i još par napada desnom krilu sve nešto nabij-izbij pa ćemo se naguravati.
Gojak i Mehmedović glupi kartoni, čista lopta, u najmanju ruku njanjava reakcija obojica.
Btw Gojak mi je bar jučer blago razočarenje koliko se hvali ovdje. Pa momak nije prevaga ni u svojoj generaciji.
Lijepa akcija kod penala (inače Raščić i Zahirović meni VRLO interesantni igrači po jučer prikazanom).
Freeman njanjav šut, golman dobra reakcija.
Inače Freeman veoma lijepo odigrao mimo toga, Ćosić također, obojica ništa lošiji od ovog što viđamo u seniorskoj ekipi.
Dall također na momente interesantan.
Odmah idući napad mi je djelovao kao čist nedosuđen faul na desnom krilu za akademce pa ne bih baš bio hrabar ko neki ovdje što su se zaletili da pričam o sudijama i kriteriju il šta već. Ono Freemanovo se moglo komotno suditi (ko što i jeste).
Sad dok sam pisao pogledao sam za 2:1 gol i na snimku, preteško bi bilo reći da je prešla, ali najiskrenije djeluje da nije, tj. da je regularno sve.
Utakmica za X po mom viđenju, al eto, izvukli su se Butmirčani.
Pošteno, pa kako bude.
-
GavranBeli
Kakav osvrt nema dalje aka Nedim Jusfbegovic u najbolji m danima. Nesto prica a nista ne kaze. 
-
GavranBeli
Hoće li biti Savo na klupi večeras ili Dino vodi? Ne upratih da je Milošević zvanično predstavljen...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
GavranBeli
Savo ce biti na tribinama bodrit ekipu
- dubioza144
- Kontakt:
Kad Savo kaze sa tribine Dino palii su 4 4 2
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Napaceni87
- Kontakt:
NoDi d*ka na Dragovica i KororuNoDi80 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 16:25Korora, Dragovic, Cosic, Gojak su za sad opcije koje ne treba ignorisatiGavranBeli je napisao/la: ↑01 mar 2026, 15:52
I ti bi ono stavljao u prvi sastav, ne mogu u svom uzrastu nista?
Vidim Ibrahem je na treningu s prvim timom nasmijan
- WeekendOffender
- Kontakt:
Na faktoru pise da nece Savo nego neko od pomocnika. Vjerovatno Dino s obzirom da ovi nisu jos ni predstavljeni
Curva Sud
Krcato sve…
Puna Grbavica ceka gol!
Željezničar über alles
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ne lazite narod ja maloprije bio nigdje nikog
-
MisterBlue
- Kontakt:
Ima da gori večeras. Svi na Grbavicu!
Miske sa Grcima koji nisu dobro uradili teren kako treba od početka.
Ostavio neplacen teren, displeje nemoj da nabrajamo vise.
Poslije njega Dino Pekic kao direktor stadiona i ciscenje bagerom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921