Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sredili im zemunci savu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Ako je istok kapaciteta npr. 4500 sjedećih mjesta onda valjda FK Željezničar izbaci 4500 karata koje su numerirane i na kojima piše sektor/red i broj tvog sjedala.
Pretpostavljam da Željo pušta za istočnu tribinu određeni broj karata + broj preplata za tribinu jug koja je u rekonstrukciji = 4500 karata.
Druga je stvar ako Manijaci ulaze "grupno" na tribinu pa redari zažmire i ne pregledavaju tko ima kartu/sezonsku za koju tribinu pa uđe koja stotina više ljudi.
Pretpostavljam da Željo pušta za istočnu tribinu određeni broj karata + broj preplata za tribinu jug koja je u rekonstrukciji = 4500 karata.
Druga je stvar ako Manijaci ulaze "grupno" na tribinu pa redari zažmire i ne pregledavaju tko ima kartu/sezonsku za koju tribinu pa uđe koja stotina više ljudi.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ziveolet3 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:49Sve mi je jasnoOldTownDistrict je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:44
A sto? Sta fali? Pitaj gazije sa juga sto se ovime ne bave, psihologa mi.
E jeste jadni filozofije mi hahahaha![]()

Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 02 mar 2026, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
Hordas1990
- Kontakt:
Citiranjem izjava vaseg novog trenera?let3 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:40Hordas1990 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 13:28
“Pričaju da su Srbi krivi za prolivenu krv u ratu, a ja sam znao da je riječ o građanskom sukobu, ne o ratu u kojem se morate braniti od agresora dok su svi drugi žrtve. Niko izvana nije došao ubijati nas i okupirati nam državu. Iako život zna biti težak, vjerujem da istina uvijek pobjeđuje. Zato se nadam da će, kako vrijeme bude prolazilo, svi shvatiti da su na obje strane sukoba bili kriminalci. Odvratni ljudi. Njihove žrtve su nevini. To su činjenice. Zastrašujuće je to. Bosna je bila mjesto gdje se sve miješalo. Tri nacije, tri religije. Svi su patili”, rekao je tada Milošević.
"Kada se vratim na taj period borbe protiv Miloševića i šta smo mu sve zamjerali i pogledam šta smo uradili poslije njega... Prvo sam revidirao svoj odnos prema Miloševiću. On je vodio te ratove jer je dijelom bio prisiljen na njih, a sila Boga ne moli, ali je uz sve to uspio da sačuva socijalni mir.
Ako se ne varam, privatizovao je samo 'Telekom' i to pedeset posto, pa smo ga kasnije otkupili. Trpeći embargo vodio je ratove sačuvavši radna mjesta stotine hiljada zaposlenika. Ekonomski sm o bili devastirani, ali je imovina sačuvana.
Od 2000. godine pa ovamo, sjećam se, imali smo pet stubova naše politike. Jedno je Kosovo gdje se i dalje oslanjamo na Rezoluciju 1244 koju je on potpisao pod najvećim pritiskom. Drugi stub je bio demokratizacija društva. Da li vrijedi pričati, jer ne znam da se desilo. U međuvremenu smo privatizovali sve osim fudbala", rekao je, između ostalog, Savo Milošević.
Tu se, pak, nije zaustavio, već je čak i priznao i da bi se izvinio Slobodanu Miloševiću.
"Kada sve stavim na sto i ovo što je uradio Milošević u onim uslovima, ja bih se Slobi Miloševiću sad izvinio. Inaće, od prije šest godina ne čitam vijesti, ne zanima me toliko da čak i ako bi mi se sinovi Nikola ili Boris kandidovali za nešto u politici, oni sigurno ne bi dobili moj glas. Ovo nije ogorčenje, ovo je moja spoznaja i olakšanje", kazao je Milošević.![]()
![]()
Sjooo cime se oni bave![]()
![]()
![]()
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Pobjegli od bruke malo iz BL.. kako na tribini, tako i na terenu, pa uzeli Savu da komentarisu, da im bidNe lakse
Kakvi su to flamingosi sa sjevera, pun forum samo se kote, Banja Luka ne moze se 70 njih skupit , a najavili da ce napunit sektor gostujuci
Jos na terenu po faci dobili svu prskotinu
Kakvi su to flamingosi sa sjevera, pun forum samo se kote, Banja Luka ne moze se 70 njih skupit , a najavili da ce napunit sektor gostujuci
Jos na terenu po faci dobili svu prskotinu
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kako vam ono ide pjesmica kalasnjikov i nesto? Jel danas na repertoaru?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:58Pobjegli od bruke malo iz BL.. kako na tribini, tako i na terenu, pa uzeli Savu da komentarisu, da im bidNe lakse![]()
Kakvi su ti flamingosi sa sjevera, pun forum samo se kote, Banja Luka ne moze se 70 njih skupit , a najavili da ce napunit sektor gostujuci![]()
Jos na terenu po faci dobili svu prskotinu![]()
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
JesteOldTownDistrict je napisao/la: ↑02 mar 2026, 16:01Kako vam ono ide pjesmica kalasnjikov i nesto? Jel danas na repertoaru?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:58Pobjegli od bruke malo iz BL.. kako na tribini, tako i na terenu, pa uzeli Savu da komentarisu, da im bidNe lakse![]()
Kakvi su ti flamingosi sa sjevera, pun forum samo se kote, Banja Luka ne moze se 70 njih skupit , a najavili da ce napunit sektor gostujuci![]()
![]()
Vidi se da nikad nisi navijao. Ne moze stati vise od jednog covjeka na jednu stolicu, naprotiv. Obicno ide jedan covjek na jednoj stolici, pa sljedeci zauzima jednu i po, pa ovaj do njega isto jednu i po... To je normalan razmak jer im treba vise prostora za ruke kad se pljesce iznad glave, jos veci prostor za barjake i sl.NerminFatic je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:18Je li ti vidis kop Manijaka na strani Istoka prema Jugu da su jedan uzn drugog, tu se ne sjedi, druze i logicno je vise od 4660. Dabome da je, ako je pun, tada kapacitet Istoka veci. Mozda ne bas 6000, ali blizu.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:14Ti si ozbiljan?
Kakve veze ima maksimalni kapacitet tribine s tim koja je navijačka grupa na njoj?![]()
Jedino gdje ima vise ljudi u odnosu na sjedeci dio istoka je prolaz izmedju dva najjuznija sektora, ali ni taj visak ljudi ne moze da znacajno poveca ono sto kop oduzme.
Pogledaj stopala ovdje, normalno se stoji bez sirenja, a vidis kako se zauzimaju stolice.
Jel još curi rmaspeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:58Pobjegli od bruke malo iz BL.. kako na tribini, tako i na terenu, pa uzeli Savu da komentarisu, da im bidNe lakse![]()
Kakvi su to flamingosi sa sjevera, pun forum samo se kote, Banja Luka ne moze se 70 njih skupit , a najavili da ce napunit sektor gostujuci![]()
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑02 mar 2026, 16:42Jel još curi rmaspeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:58Pobjegli od bruke malo iz BL.. kako na tribini, tako i na terenu, pa uzeli Savu da komentarisu, da im bidNe lakse![]()
Kakvi su to flamingosi sa sjevera, pun forum samo se kote, Banja Luka ne moze se 70 njih skupit , a najavili da ce napunit sektor gostujuci![]()
![]()
Sve vam po faci yebote, i na terenu i na tribinama , doduse nije vas puno osjetilo rmaspe, samo 49 buljasa, orili su yebote, dokazano -rmaspe snagu daje
Merak nikad pameti neće doći.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 mar 2026, 16:59Anex je napisao/la: ↑02 mar 2026, 16:42Jel još curi rmaspeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:58Pobjegli od bruke malo iz BL.. kako na tribini, tako i na terenu, pa uzeli Savu da komentarisu, da im bidNe lakse![]()
![]()
Sve vam po faci yebote, i na terenu i na tribinama , doduse nije vas puno osjetilo rmaspe, samo 49 buljasa, orili su yebote, dokazano -rmaspe snagu daje![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Lik je odlicna reklama za Durex.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Sretno nodara neka trenutno bolji u ligi klub pobjedi 
-
sakahuligana
- Kontakt:
trenutno bolji u ligi klub , zanimljivoOldTownDistrict je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:21Sretno nodara neka trenutno bolji u ligi klub pobjedi![]()
Hoce li doci ultrasi veceras na grbu? Vise od dva busa? Mislim, blize im je sarajevo od banja luke, pa zato..
Veceras cete vidjeti zasto je vico postavio savu za trenera plavuse
Treće gostovanje u 15 dana, pri tome je jedno evropsko. Zar je bitno koliko će ih doći i šta je problem ako dođu minibusem?
Kakvi šabani ovdje komentarišu, nestvarno.
Kakvi šabani ovdje komentarišu, nestvarno.
Nadam se da Željo neće izgubiti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ovi online navijaci su najjaci. Cuj vise od 2 busa, da ih dodje 15 za postovanje je
hajduk živi vječno
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 27 gostiju.