Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Razbismo ih.
Cini mi se da Gjergja bas gotivi Lazica 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Njih dvojica ne bi mogli biti bekovski par jer bekovski par čine play i bek suter a musa i biberovic su više krila nego bekoviMocvara1991 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:21Kakav bi mi bekovski par imali u Musi i Biberovicu da nije izdajnik otisao u Tursku. Jest ****,ali moram mu priznati da je igracina. Po meni cak i kompletniji igrac od Muse. Kara Biberoglu potomke opet.
Mora se priznati i da ce potomci Osmanlija dobiti odlicnog igraca u ovom Bogoljubu Markovicu,odlican igrac.
Osmanlije iz Bg pasaluka su uradile u toj kosarci nesto o cemu Nurkic i kompanija ni sanjati ne mogu jer je to previse nerealno i za snove njihove. Ne sikiraj se ti za njih. A i taj Biberovic vam je ledja okrenuo, kolika sta lakrdija.
Ali evo, ovo veceras izgleda sasvim korektno,treba pohvaliti.
Al aj mi reci, mimo zajebancije ove iznad, sto se toliko vrijedjate kad vam neko kaze sto vam himna ne bude jedna si jedina ?
- Shategabri
- Kontakt:
Ne daju druga dva naroda da to bude himna.Resolute je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:45Osmanlije iz Bg pasaluka su uradile u toj kosarci nesto o cemu Nurkic i kompanija ni sanjati ne mogu jer je to previse nerealno i za snove njihove. Ne sikiraj se ti za njih. A i taj Biberovic vam je ledja okrenuo, kolika sta lakrdija.
Al aj mi reci, mimo zajebancije ove iznad, sto se toliko vrijedjate kad vam neko kaze sto vam himna ne bude jedna si jedina ?
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Njenu je bitno da ne nekog galami, Atić, pitari, svejedno
Koševo Zapad
Pf, nema mi smisla uopste. Mislim razumijem sto ne daju, ali to mi je nidje veze. Svakako niko ne sljivi melodiju koja ide, nego svi pjevaju ovo jedna si jedina..treba pustiti ljudimaShategabri je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:48Ne daju druga dva naroda da to bude himna.Resolute je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:45Osmanlije iz Bg pasaluka su uradile u toj kosarci nesto o cemu Nurkic i kompanija ni sanjati ne mogu jer je to previse nerealno i za snove njihove. Ne sikiraj se ti za njih. A i taj Biberovic vam je ledja okrenuo, kolika sta lakrdija.
- Shategabri
- Kontakt:
Kad pogledaš tekst, tiče se isključivo BiH i bh motiva, ali eto... Kažeš i sam da ti je jasno.Resolute je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:50Pf, nema mi smisla uopste. Mislim razumijem sto ne daju, ali to mi je nidje veze. Svakako niko ne sljivi melodiju koja ide, nego svi pjevaju ovo jedna si jedina..treba pustiti ljudimaShategabri je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:48Ne daju druga dva naroda da to bude himna.Resolute je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:45
Osmanlije iz Bg pasaluka su uradile u toj kosarci nesto o cemu Nurkic i kompanija ni sanjati ne mogu jer je to previse nerealno i za snove njihove. Ne sikiraj se ti za njih. A i taj Biberovic vam je ledja okrenuo, kolika sta lakrdija.
Ostaje da se ovako pjeva.
Koševo Zapad
Glupko, Biberoglu nije ni prvi ni posljednji koji ne igra za zemlju u kojoj je rodjen, ali vjerovatno si intelektualno limitiran cim ti se to mora pojasnjavati. Da zakljucim, prebaci se na kanal na kojem vas predaci guze i mani se Bosne.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma lik je fudbalski navijač , sreća pa nije pitar onda bi djecu psovao .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ne kontam kako su ovi Svicarci bili nadomak pobjede protiv Srbije u gostima. Imali likovi +23 u jednom trenutku.
Gledam citavo poluvrijeme i ne mogu se sjetiti kako je Musa nabio 18 poena 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa ovaj Arslanagić je tragikomedija
Liku svaki pas u bunar, kreirao 2,3 kontre za Švicarce
Liku svaki pas u bunar, kreirao 2,3 kontre za Švicarce
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
E kako Arslanagic dodje u situaciju da zivi od ovog,golemo vala 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
19vendetta87
- Kontakt:
Britanci vode protiv Italije
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Talic dosta vise lici na kosarkasa u odnosu na Arslanagica. Mada ni on nema sta traziti kada Castaneda bude tu. Mozda jedino klupa za ne daj Boze.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ni ja ovo fkt ne kontam...gledo sam ga uzivo lik doslovno izgleda ko amater...valjda menadzeri ga prougrali kroz klubove sta li...jos pored svega je kepec ne moze ni cuvat nikog niti prednost u napadu napravit
=\_1921_/=
Gospon Gjergja je za volanom
- VensanKasel
- Kontakt:
Laza i odbrana 
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.