Podrazumijeva se to. Mada i da ga stavi u Walesu, necemo nesto losiji biti u odnosu kad je tu Tahirovic, to je sigurno.perun je napisao/la: ↑02 mar 2026, 16:40Nek proba u prijateljskoj a ne u tekmi godine koja te može odvesti na SP.DamirT je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:50Ne mozemo to znati za ostale veznjake kad nisu ni isprobani. Doduse jest Hadziahmetovic, ali kad smo bili ocajni, nije se znalo ko pije, a ko placa. Daj sad da se isproba neko novi umjesto Tahirovica, kad licimo na reprezentaciju.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:45Hurem je upravu, Benjo jeste tanak igrac ali svi drugi koji mogu igrat tu poziciju su jos tanji. Mozda ovaj iz Hull city hadziahmetovic je trenutno bolji al opet ne toliko bolji da mora igrat, recimo (mozda) ono sto Barbarez striktno treba trazi od igraca na toj pozici npr; visinu snagu sut sa distance, bolje brani kornere prekide opasni (visoci kod nasi kornera). Nije striktno uvjek forma i koje u tom trenutku tehnicki bolji, osim recimo ako si pjanic dzeko bajramovic rahimic veda znaci top topova igrac koji i ako imaju tu neku prirodnu manu nizak spori ovo on on kroz znanje nadomjesti
Mislim da ce nas vezni red mnogo bolje izgledat jer se Demirovic vraca, on je jedini igrac uz memica i barektarevica koji mogu trcat citavu utakmicu u visokom ritmu.
Dimiroviceva brzina i pritisak koji on moze da radi na stopere protivnicke ce davat vremena nasem veznom redu da se postavi i sporost koju imamo u vezi se nece toliko osjetit.
Mozda Nebi bilo lose da Nidal bude pozvan i da ga ubaci protiv Welsa umjesto karica il katica, brzije od oboice a i fizicki je jaci a visocije. Posebno ako bude igrao u prvih 11 naredne 3-4 utakmice do ukupljanja
Jer nam treba brzine
Igrac koji odigra jedan dobar mec, pa 7 losih, ne zasluzuje zacementirano mjesto u prvih 11. E ako ostali budu slicni kao on, vrati ga slobodno jer nisu ni ostali bolji.
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Benjamin Tahirović
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E cuj ovog pitara,u visokom ritmu mogu trcat i navede Barjaktarevica ili neki koji napisu u odbrani je odlica,jel ovi ljudi gledaju utakmice PSV?Svi kao nesto napadaju Tahirovica sto je rezerva a taj Barjaktarevic je 5 neka rezerva u PSV,pa pisu o njemu kao da je Susic,za pola sata decko proturi nekom loptu kroz noge i nista vise i ne dodje do lopte ovdje citam neki svrsavaju i ono jeste li vidjeli to je jb Ronaldinja,haha,Tahirovic isto skuplja minute kao i Barjaktarevic boljeg nemamoDamirT je napisao/la: ↑02 mar 2026, 16:56Podrazumijeva se to. Mada i da ga stavi u Walesu, necemo nesto losiji biti u odnosu kad je tu Tahirovic, to je sigurno.perun je napisao/la: ↑02 mar 2026, 16:40Nek proba u prijateljskoj a ne u tekmi godine koja te može odvesti na SP.DamirT je napisao/la: ↑02 mar 2026, 15:50
Ne mozemo to znati za ostale veznjake kad nisu ni isprobani. Doduse jest Hadziahmetovic, ali kad smo bili ocajni, nije se znalo ko pije, a ko placa. Daj sad da se isproba neko novi umjesto Tahirovica, kad licimo na reprezentaciju.
Igrac koji odigra jedan dobar mec, pa 7 losih, ne zasluzuje zacementirano mjesto u prvih 11. E ako ostali budu slicni kao on, vrati ga slobodno jer nisu ni ostali bolji.
Koji si ti tupan, poredis PSV i BrondbyRoki50 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:59E cuj ovog pitara,u visokom ritmu mogu trcat i navede Barjaktarevica ili neki koji napisu u odbrani je odlica,jel ovi ljudi gledaju utakmice PSV?Svi kao nesto napadaju Tahirovica sto je rezerva a taj Barjaktarevic je 5 neka rezerva u PSV,pa pisu o njemu kao da je Susic,za pola sata decko proturi nekom loptu kroz noge i nista vise i ne dodje do lopte ovdje citam neki svrsavaju i ono jeste li vidjeli to je jb Ronaldinja,haha,Tahirovic isto skuplja minute kao i Barjaktarevic boljeg nemamo
Bajraktarević 1135 minuta u PSV, nizozemska liga, prvak države, ekipa konkurentna i u Evropi s najjačim.
Tahirović 1450 minuta u Brondbyu, prosječnoj ekipi danske lige. Pojam snage: u Evropi igraju dok ima Islanđana i Farana, a i to jedva.
Tahirović 1450 minuta u Brondbyu, prosječnoj ekipi danske lige. Pojam snage: u Evropi igraju dok ima Islanđana i Farana, a i to jedva.
-
General505
- Kontakt:
Joj strucnjaka, sve bi oni nesto, mora nesto, mozee nestoo a niko ne nudi rjesenja i sta je to i koje taj neko ko mozee donijeti nesto novo i biti bolji od Tahira.
Cinjenica je, momak je nedovoljno dobar trenutno za nase pptrebe, ali daleko od togaa da je toliko loš i netalentiran.
Svi veznjaci, koji su se bili pojavili i koji su obecavali nazalost su veliko razocarenje, Amira zadnjih godina nije bilo nigdje, Huseinbasic velika ocekivanja ali nazalost jos vece razocarenje, momak je limitiran igrački i klupiran u livada klubu kao sto je Keln a usao u najbolje igracke godine.
Pa jedna Tahirova duga lopta vrijedi vise nego svi veznjaci koji se vrte oko reprezentacije i vise nego svi veznjaci o kojima vi pisete da ih treba probati a oni ustvari ....NE POSTOJE.
Ili mozda mi svi ne znamo za te veznjake, pa da nam otkrijete ta imena.
To je takav tip igraca,moze se preko noci desiti, ima nekakav specifican stil igranja da bude igrac za Ligu 5 ali takodje moze se desiti i da skroz padne i krene sve ispocetka od nekih niželigasa.
Po meni najveci problem kod njega je u glavi, kasno sazrijeva mentalno i kao posljedica dolaze ti padovi, nesigurnost u sebe a samo mu fali konstanta da uveze polusezonu dobru i lagano bi igrao Bundesligu
Naravno, momak nekako krpi taj nas vezni red ali daleko od toga da je to dovoljno za nas u ovom trenutku ali boljeg ni slicnog nema ni na vidiku.
Dobro je Roki rekao, Esmir sve moze i prolazi a Benjo ne mozee iako obojica imaju isti status rezerve doduse Esmir jacem klubu ali Tahir igra puno zahtjevniju i za ekipu vitalniju poziciju gdje se svaka i najmanje greškica vidi ili kažnjava.
Cinjenica je, momak je nedovoljno dobar trenutno za nase pptrebe, ali daleko od togaa da je toliko loš i netalentiran.
Svi veznjaci, koji su se bili pojavili i koji su obecavali nazalost su veliko razocarenje, Amira zadnjih godina nije bilo nigdje, Huseinbasic velika ocekivanja ali nazalost jos vece razocarenje, momak je limitiran igrački i klupiran u livada klubu kao sto je Keln a usao u najbolje igracke godine.
Pa jedna Tahirova duga lopta vrijedi vise nego svi veznjaci koji se vrte oko reprezentacije i vise nego svi veznjaci o kojima vi pisete da ih treba probati a oni ustvari ....NE POSTOJE.
To je takav tip igraca,moze se preko noci desiti, ima nekakav specifican stil igranja da bude igrac za Ligu 5 ali takodje moze se desiti i da skroz padne i krene sve ispocetka od nekih niželigasa.
Po meni najveci problem kod njega je u glavi, kasno sazrijeva mentalno i kao posljedica dolaze ti padovi, nesigurnost u sebe a samo mu fali konstanta da uveze polusezonu dobru i lagano bi igrao Bundesligu
Naravno, momak nekako krpi taj nas vezni red ali daleko od toga da je to dovoljno za nas u ovom trenutku ali boljeg ni slicnog nema ni na vidiku.
Dobro je Roki rekao, Esmir sve moze i prolazi a Benjo ne mozee iako obojica imaju isti status rezerve doduse Esmir jacem klubu ali Tahir igra puno zahtjevniju i za ekipu vitalniju poziciju gdje se svaka i najmanje greškica vidi ili kažnjava.
-
Sindikat12
- Kontakt:
..
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 03 mar 2026, 06:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam to, pričam moje iskustvo s čovjekom.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:13Inace mu je stari imao zabranu ulaska u BiH mnogo godina zbog kriminala. Ko zivi medju bosnjama u Stockholmu zna da mu stari ima jake kontakte i da nije cistog posla.
Mrsko mi je sto te moram citirati ali ovaj put si to dobro napisao. I imalo bi se još štošta dodati, ali kome?!General505 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 18:41Joj strucnjaka, sve bi oni nesto, mora nesto, mozee nestoo a niko ne nudi rjesenja i sta je to i koje taj neko ko mozee donijeti nesto novo i biti bolji od Tahira.
Bas me zaintrigiralo koga imamo novog za vezni red i pogodi sta… NIKOG. Gledao cak Transfermarkt ko ima sansu za nase drzavljanstvo jedino je tu Mahmic, ali i on je ofanzivni vezni. Busuladzica nema npr ne znam zasto. EDIT, ima Kujovic ovaj zaboravio sam, ali tek je krenuo igrati kako treba.
Definitivno imamo rupu u generaciji i moramo tu rupu prikriti.
Rjesenje je formacija gdje se igra preko bekova i krila. Posjed lopte je smrt za nas. Sve golove sto smo primili su krivicom veznog reda.
Hadziahmetovic je jako uznapredovo, nije toliko letargican kao sto kazete, ne umrtvi igru kao Tahirovic i ostali.
Gigovic isto imao je jako lose epizode kod nas al fakat je nas najbolji box to box igrac.
- Goalgetter
- Kontakt:
U pravu je @Brigada, i prije svega, kladim se ovdje bi bio dar-mar na temi da ga selektor ne stavlja u prvih 11/ne poziva.
Ja sam uvjeren da on u karijeri vise nece na bolje, ali ipak racunam da nam moze jos jedan period pomoci, dok nemamo boljih, a trenutno nemamo nekog ozbiljnijeg osim Hadziahmetovica za tu poziciju.
Ja sam uvjeren da on u karijeri vise nece na bolje, ali ipak racunam da nam moze jos jedan period pomoci, dok nemamo boljih, a trenutno nemamo nekog ozbiljnijeg osim Hadziahmetovica za tu poziciju.
Pa kako taj kvalitet silni strucnjaci ne vidjose nego ga svi klupiraju a on magija samo takvahurem je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:30Mrsko mi je sto te moram citirati ali ovaj put si to dobro napisao. I imalo bi se još štošta dodati, ali kome?!General505 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 18:41Joj strucnjaka, sve bi oni nesto, mora nesto, mozee nestoo a niko ne nudi rjesenja i sta je to i koje taj neko ko mozee donijeti nesto novo i biti bolji od Tahira.
-
General505
- Kontakt:
hurem je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:30Mrsko mi je sto te moram citirati ali ovaj put si to dobro napisao. I imalo bi se još štošta dodati, ali kome?!General505 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 18:41Joj strucnjaka, sve bi oni nesto, mora nesto, mozee nestoo a niko ne nudi rjesenja i sta je to i koje taj neko ko mozee donijeti nesto novo i biti bolji od Tahira.
Logicno da ti je mrsko, i nema se tu sta vise dodati, ne bi ti ni citirao da ne ide tebi u prilog moj post i onome sto ti pricas i pises o njemu ali ocito nisi dobro protumacio pa si neshvacen
Znam ja tebe isti si ti kao par ovih uvlakaca koji veze nemaju samo glumataju i prosipaju iz supljeg u prazno
Pa zato sam i napisao da mi je mrsko sto te citiram jer si smeće od forumaša, a vjerovatno i čovjeka ali eto i corava koka nekad ubode a zbog teravije mi bilo lakše citirati nego tipkati.
-
General505
- Kontakt:
Smece? Nismo bas toliko slicni ,tebi je samo dobar ko tuče po tvome haha hujhudluk
A konktetno tebi mogu predavati osnove nogometa, i ti to znas zato ti i ne odgovaram kao forumas jer hoces da budes najpametniji, a ustvari tanak si družee... i jos dosta vas ali tu sam da vas bijem
Zato si ti smecu pisao nekad u dm za info hihihi, pa poslije se poceo nesto glumatati pa i tbee morao izurinirati
A Boze me sacuvaj samo takvih muslimana vjernika kao ti, a tako nam se i vidi klasicni balijaa
Da, pisao ti jednom prije 3 godine u private jer me zaintrigiralo ko je taj potencijalni, a bio si relativno još uvijek novi na forumu i tek ćeš kasnije otkriti svoje pravo lice. Da sam te smatrao ozbiljnim likom, pisao bih ti ponovo.General505 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:50Smece? Nismo bas toliko slicni ,tebi je samo dobar ko tuče po tvome haha hujhudluk
A konktetno tebi mogu predavati osnove nogometa, i ti to znas zato ti i ne odgovaram kao forumas jer hoces da budes najpametniji, a ustvari tanak si družee... i jos dosta vas ali tu sam da vas bijem
Zato si ti smecu pisao nekad u dm za info hihihi, pa poslije se poceo nesto glumatati pa i tbee morao izurinirati
A Boze me sacuvaj samo takvih muslimana vjernika kao ti, a tako nam se i vidi klasicni balijaa
…i da, i tada si fulao sa svojim odgovorom jer dečko nikada nije zaigrao za našu reprezentaciju.
A ti nastavi i dalje pisati ljudima poruke po društvenim mrežama i špijunirati po kafićima ne bi li koju otkrio. Jadno i bijedno.
Hvala ti za jedan dobar post u vezi s Tahirovicem. Šteta zbog preostalih 99 loših. I tako u krug. Kao sto sam rekao ranije. I ćorava koka nekada ubode.
Bilo mi te mrsko citirati, sljedeći put od stida ne bih mogao.
Toliko od mene u vezi s tobom.
Sto se mene tiče, mozes biti miran.
-
General505
- Kontakt:
Vjernik a lazes jos u Ramazanu, jer taj decko je zaigrao za nas hihii i pisso bi ti ponovo ali nesto si isto tako kao sad poceo pametovati " gdje si opet na fb ulovio te info, koga si sad nahvatao?" a samo dan dva prije si mi pisao u DM sjecam se, i naravno bukvalno sam te devastirao odgovorom kakav i zasluzuje jedan... Jer ja takve pametnjakovice i nezahvalnike odmah pomnozim sa 0 i dobijem tacan rezultat..i od tad ti ne sjedam nikako i poceo si uvrede i normalno nisi imao priliku ni pisat vise. A Sto mi je odmah reklo kakav si necovjek udruzio se frajko da par levata ovdje, kao da omalovazi a da bi sebe exponirao.
I samo da kazem, drago mi je ako si vjernik ali sacuvaj se toga klanjam, sad sa teravije, bii na teravijii...ovo ono... To treba da bude izmedju tebe i Boga... U narodu važi misljenje dok kaze da je klanjao a nisi ga pitao bjezi od toga covjeka.
Ima nas ovdje jos koji klanjaju vjerujem pa ne pricaju o tome jer nisu ni svi vjernici isti
I samo da kazem, drago mi je ako si vjernik ali sacuvaj se toga klanjam, sad sa teravije, bii na teravijii...ovo ono... To treba da bude izmedju tebe i Boga... U narodu važi misljenje dok kaze da je klanjao a nisi ga pitao bjezi od toga covjeka.
Ima nas ovdje jos koji klanjaju vjerujem pa ne pricaju o tome jer nisu ni svi vjernici isti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

.jpg)