Očito nemaš učestali kontakt sa "običnim" narodom. Da slušaš svakodnevno o tome kako žive i koliko mjeseci u godinu prođe lagodno.jasmin10 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:22Daj ne pretjeruj.Romagnoli13 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:15U našoj državi kad gorivo poskupi za 0.3 sve ostale stvari raketnom brzinom postaju skuplje. Više puta viđeno već. 70% stanovništva ne zna kako gura iz mjeseca iz mjesec već sad, a sa poskupljenjem će biti još gore.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A s kim drugo da imam kontakt nego sa “običnim” narodom?Romagnoli13 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:23Očito nemaš učestali kontakt sa "običnim" narodom. Da slušaš svakodnevno o tome kako žive i koliko mjeseci u godinu prođe lagodno.jasmin10 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:22Daj ne pretjeruj.Romagnoli13 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:15U našoj državi kad gorivo poskupi za 0.3 sve ostale stvari raketnom brzinom postaju skuplje. Više puta viđeno već. 70% stanovništva ne zna kako gura iz mjeseca iz mjesec već sad, a sa poskupljenjem će biti još gore.
Naravno da ima slučajeva gdje ljudi krpe kraj sa krajem ali to sigurno nije 70% stanovništva.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Brate mili, ko živi lagodno u Bosni? Budzetlije? Vlasnici firmi? Te mali procenat onih koji su uspjeli napraviti nešto od svoje diplome ili neki sitni obrt bez pomoći stranke ili nečeg takvog.jasmin10 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:28A s kim drugo da imam kontakt nego sa “običnim” narodom?Romagnoli13 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:23Očito nemaš učestali kontakt sa "običnim" narodom. Da slušaš svakodnevno o tome kako žive i koliko mjeseci u godinu prođe lagodno.
Naravno da ima slučajeva gdje ljudi krpe kraj sa krajem ali to sigurno nije 70% stanovništva.
Šta je danas cca 3500 maraka( dvije plate)? Ništa! Sa trenutnim cijenama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- napoleon72
- Kontakt:
U Bosni je sve manje srednje klase. Il vozis AMGa i putujes na neke otoke 2x godisnje, il jedva odes s porodicom u Neum 4 dana i vozis skodu fabiu. Naravno ovo drugo nije "sastavljanje kraja s krajem" nego neki normalan zivot, koji se zbog uticaja drustvenih mreza sve vise gura u kategoriju sirotinje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Bgm ne znam gdje zivis u Bosni ali odavno ti te budzetlije ne zaradjuju najviše. Jedino sto se najviše žale, ali daleko su od najveće zarade.Romagnoli13 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:31Brate mili, ko živi lagodno u Bosni? Budzetlije? Vlasnici firmi? Te mali procenat onih koji su uspjeli napraviti nešto od svoje diplome ili neki sitni obrt bez pomoći stranke ili nečeg takvog.jasmin10 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:28A s kim drugo da imam kontakt nego sa “običnim” narodom?Romagnoli13 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:23
Očito nemaš učestali kontakt sa "običnim" narodom. Da slušaš svakodnevno o tome kako žive i koliko mjeseci u godinu prođe lagodno.
Mislim da konobar u dobrom restoranu ima veću platu od običnog nekog radnika u općini. A da ne spominjem zanatlije, IT struku i slične.
- Wilshere10
- Kontakt:
Napad na Iran bez ikakvog plana je nesto sto Kamala sigurno ne bi dopustila. Dovoljno je imati malo mozga i shvatiti da Iran ne mozes unistiti niti ga mozes zauzeti osim da bacis atomsku bombu. Ne iskljucujem ni tu mogucnost jer ko je u stanju silovati dijete, u stanju je baciti i atomsku.
Prco bi nju Bibi pa bi. Tako je i dospjela gdje je dospjelaWilshere10 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:56
Napad na Iran bez ikakvog plana je nesto sto Kamala sigurno ne bi dopustila. Dovoljno je imati malo mozga i shvatiti da Iran ne mozes unistiti niti ga mozes zauzeti osim da bacis atomsku bombu. Ne iskljucujem ni tu mogucnost jer ko je u stanju silovati dijete, u stanju je baciti i atomsku.![]()
A i muz 'oj je Jevrej
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 02 mar 2026, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ide vatromet uskoro.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Da li bi ili ne bi, ne znamo. Znamo da “first jewish president” jest.
Kao sto znamo i da je planiranje prvog napada na Iran, cudnog li termina, zapoceto u novembru 2024.
Kao sto znamo i da je planiranje prvog napada na Iran, cudnog li termina, zapoceto u novembru 2024.
Bezvremenski prilog.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znamo. Izrael i Iran su se napadali i pocetkom ‘24, pa Biden nije napadao Iran.
Na kraju krajeva, nebitno. Trump je izabran upravo jer je obecao da ce odudarati od nation building i foreign wars price. Doslovno bez te prodaje te price ne bi pobijedio na izborima.
Na kraju krajeva, nebitno. Trump je izabran upravo jer je obecao da ce odudarati od nation building i foreign wars price. Doslovno bez te prodaje te price ne bi pobijedio na izborima.
Prevelik je ovo zalogaj za pedofila, ocekuje da se narod u iranu preokrene, velika je to kocka i to ce tesko ici, popust ce igru na kraju, a i svi ostali ekonomski. Ostat ce mu jedina opcija kopneno ali to je dzenaza.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja maloprije naišao pored pumpe, pise benzin 2.34.
Mescini da je toliko bio i kad sam ja zadnji put točio.
Kako je lako zapaliti narod sa pričom da je poskupilo gorivo (danas sam negdje naletio na neki tekst da je poskupilo)...
Mescini da je toliko bio i kad sam ja zadnji put točio.
Kako je lako zapaliti narod sa pričom da je poskupilo gorivo (danas sam negdje naletio na neki tekst da je poskupilo)...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Pa dobro, on je vjerovatno jedini i dovoljno retardiran da krene na Iran kopneno. I djeca u vrticu znaju da je samoubistvo, al Trump je Trump
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znaci kad zavrse sa Iranom, ide Nigerija. Treba i tu naftu poklopiti jer znamo koliko je oni imaju.
- invincible1921
- Kontakt:
Gupost...budzetlija VSS ima uglavnom oko 2200KM...mozda u EP ili BHT izadju vise ali ne drasticno...jbt ko da je to ne znam ti kakva pljacka...ja cu reci za sarajevo da jako mali broj ljudi zivi od prvog do prvog.jasmin10 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:38Bgm ne znam gdje zivis u Bosni ali odavno ti te budzetlije ne zaradjuju najviše. Jedino sto se najviše žale, ali daleko su od najveće zarade.Romagnoli13 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:31Brate mili, ko živi lagodno u Bosni? Budzetlije? Vlasnici firmi? Te mali procenat onih koji su uspjeli napraviti nešto od svoje diplome ili neki sitni obrt bez pomoći stranke ili nečeg takvog.
Mislim da konobar u dobrom restoranu ima veću platu od običnog nekog radnika u općini. A da ne spominjem zanatlije, IT struku i slične.
Istina je da se dosta ljudi malo mora nategnut tu i tamo, ali to je iskljucivo jer danas vecina ljudi sebi priusti ono sto je ne tako davno bilo samo za manji krug ljudi.
=\_1921_/=
Hajd sve se to moze izdrzati ali ako kinezi udare na tajvan, tu su ga svi popusili, i to ozbiljno, ovo i donekle se moze ublaziti nekako
neki dan sjedim mali restoran na grbavici jest da je malo jaci sa cijenama al dobra klopa i ne stedi .. ne znam kako radi ja nekad na pauzu odem oko 12 izletim i ne bude nikad puno al ne bitno zali se vlasnik dao mu otkaz lik, kaze puno posla .. govori bude momenata da ima a ima momenta u sedmici tj dana da ispija samo kafu plata oko 2400 mislim recejasmin10 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:38Bgm ne znam gdje zivis u Bosni ali odavno ti te budzetlije ne zaradjuju najviše. Jedino sto se najviše žale, ali daleko su od najveće zarade.Romagnoli13 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:31Brate mili, ko živi lagodno u Bosni? Budzetlije? Vlasnici firmi? Te mali procenat onih koji su uspjeli napraviti nešto od svoje diplome ili neki sitni obrt bez pomoći stranke ili nečeg takvog.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Lekqqq1921, nerkolfc, OldTownDistrict, VolimBiH96 i 13 gostiju.