Evo ga brate zagužva ratnik
Mene je sramota kad ga vidim
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo ga brate zagužva ratnik
basNoDi80 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:36svjezije izgledaju od nas hahahahinvincible1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:33Ma realno ocekivo sam bolji pristup, zrinski umor od evrope plus mozda su ispuhali emocionalno...nama gori...i krompir
Jednostavno smo nemocni...
Ljudi sistem imaju, zna se tacno gdje, ko, sta i kako
Nasi dodju do centra i vise ne znaju sta ce
Tuga brata mi od prvog mjesta do totalnog raspada
Jaganjac mozda nije kvalitet za prvih 11 Zelje, ali je za Krpica igrac koji je uvijek blizu lopte
Koga da crni Jaganjac proigra, Vini mu pobjego 10 puta nijednom ga nije ni pogledo nego stao na loptu
Ne kazem da je on sad nekixm bitan faktor Zelje, ali je korisniji od Krpica koji bi trebao biti udarna iglaZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:44
Koga da crni Jaganjac proigra, Vini mu pobjego 10 puta nijednom ga nije ni pogledo nego stao na loptu
Mi nemamo napadaca nikako, nijedan niti ce nekog proigrati niti ce zabiti gol, ako nas usere neka frljoka i odbica, to je to, prici mi njima na 16 metara ne znamo.NoDi80 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:47Ne kazem da je on sad nekixm bitan faktor Zelje, ali je korisniji od Krpica koji bi trebao biti udarna iglaZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:44
Krpic je visak igrac koji samo smeta i stvara guzvi
Bio je mi je drag 2018 i taj period, ali gotovo je njegovo penzija sloboda druga liga
Nije problem što su bolja ekipa nego što su bolji dok im fali 6 iz prvih 11.