Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ovo sto Marsal rece mi imamo ogroman problem s medijima, svako danas siri paniku za klik, a niko ne snosi odgovornost u digitalnom prostoru. Primjera radi Crna Hronika, ljudi nemaju Impressum, niko ne zna ko je iza toga. To treba zakonski ogranicit, bolje punit budzet kaznjavanjem takvih mentola i njihovih kontributora, nego što skidaju raju radarima. Debilna nacija.
- invincible1921
- Kontakt:
Kad je bila korona nisam vise mogo izdrzat prijavio sam raku par portala...Radio sarajevo i nez koje jos. Sjecam se ko sad taman pocelo popustat i ljudi u svakoj situaciji nadju negativu...Veliki pad broja zarazenih, ALIII UMRLIH JE DUPLO VISE (bilo 2 sad 4)coelho41 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:26Ovo sto Marsal rece mi imamo ogroman problem s medijima, svako danas siri paniku za klik, a niko ne snosi odgovornost u digitalnom prostoru. Primjera radi Crna Hronika, ljudi nemaju Impressum, niko ne zna ko je iza toga. To treba zakonski ogranicit, bolje punit budzet kaznjavanjem takvih mentola i njihovih kontributora, nego što skidaju raju radarima. Debilna nacija.
=\_1921_/=
Tu Crnu Hroniku vodi Srbadija neka, ali opstaju zahvaljujuci Bosnjama koje samo cekaju gdje ce sta da iskoci i da slikaju i posalju njima. Ne postoji nesreca koja ne bude uslikana i tamo poslata.coelho41 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:26Ovo sto Marsal rece mi imamo ogroman problem s medijima, svako danas siri paniku za klik, a niko ne snosi odgovornost u digitalnom prostoru. Primjera radi Crna Hronika, ljudi nemaju Impressum, niko ne zna ko je iza toga. To treba zakonski ogranicit, bolje punit budzet kaznjavanjem takvih mentola i njihovih kontributora, nego što skidaju raju radarima. Debilna nacija.
Ma mi nemamo prave medije.Ono sto se vani smatra medijem kod nas ne postoji.coelho41 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:26Ovo sto Marsal rece mi imamo ogroman problem s medijima, svako danas siri paniku za klik, a niko ne snosi odgovornost u digitalnom prostoru. Primjera radi Crna Hronika, ljudi nemaju Impressum, niko ne zna ko je iza toga. To treba zakonski ogranicit, bolje punit budzet kaznjavanjem takvih mentola i njihovih kontributora, nego što skidaju raju radarima. Debilna nacija.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Digitalni teroristi. Boga mi ću sutra i ja pisst RAK-u email, neće mi biti mrsko
- napoleon72
- Kontakt:
Haj nesrece i nekako, al najgore kad se potrefe neke vojne vjezbe EUFORa ili smjena jedinica, pa svaki debil iz svake BH opcine slika kolonu vojnih vozila a ovi to podijele bez ikakvog objasnjenja. Onda ovi koji samo vide objavu a ne prate vijesti dizu paniku i brasno kupuju.Sheyi je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:33Tu Crnu Hroniku vodi Srbadija neka, ali opstaju zahvaljujuci Bosnjama koje samo cekaju gdje ce sta da iskoci i da slikaju i posalju njima. Ne postoji nesreca koja ne bude uslikana i tamo poslata.coelho41 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:26Ovo sto Marsal rece mi imamo ogroman problem s medijima, svako danas siri paniku za klik, a niko ne snosi odgovornost u digitalnom prostoru. Primjera radi Crna Hronika, ljudi nemaju Impressum, niko ne zna ko je iza toga. To treba zakonski ogranicit, bolje punit budzet kaznjavanjem takvih mentola i njihovih kontributora, nego što skidaju raju radarima. Debilna nacija.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Tako je i dobrodosao u politiku. Pricaju sa narod hoce cuti pa kad dodju na vlast druga prica, svi redom.Kajzer10 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:07Ne znamo. Izrael i Iran su se napadali i pocetkom ‘24, pa Biden nije napadao Iran.
Na kraju krajeva, nebitno. Trump je izabran upravo jer je obecao da ce odudarati od nation building i foreign wars price. Doslovno bez te prodaje te price ne bi pobijedio na izborima.
Samo jos da pipnu bill of rights (ali se ne smiju usuditi, mada cackaju po ustavu decenijama), pa da Ameri sruse vladu skroz.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja sam nazvao radio MIX i sve po spisku , dan danas mi odzvanja slavodobitni glas voditelja rekordan broj zaraženih i preminulih ...invincible1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:29Kad je bila korona nisam vise mogo izdrzat prijavio sam raku par portala...Radio sarajevo i nez koje jos. Sjecam se ko sad taman pocelo popustat i ljudi u svakoj situaciji nadju negativu...Veliki pad broja zarazenih, ALIII UMRLIH JE DUPLO VISE (bilo 2 sad 4)coelho41 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:26Ovo sto Marsal rece mi imamo ogroman problem s medijima, svako danas siri paniku za klik, a niko ne snosi odgovornost u digitalnom prostoru. Primjera radi Crna Hronika, ljudi nemaju Impressum, niko ne zna ko je iza toga. To treba zakonski ogranicit, bolje punit budzet kaznjavanjem takvih mentola i njihovih kontributora, nego što skidaju raju radarima. Debilna nacija.
N1 šampiona plašenja ljudi sam tada blokirao , tako je i ostalo .
Smeće od kliksa i njihov famozni brojač zaraženih i preminulih , to je poseban slučaj sadizma .
Kad se sjetim kako je admin pisao da ko ne bude vakcinisan , nigdje neće moći da se zaposli i nigdje neće moći putovati , e moj admine ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Katoklix je malo usporio sa dodikom i na tome im čestitam, jedno vrijeme su bili netrpeljivi
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Mislim da od nocas idu poskupljenja.. vecini firma s kojima imam saradnju javljeno od strane pumpi da ce doci do veceg poskupljenja, a firme radnicima da napune rezervoare u vozilimakraljttbvb je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:15Ja maloprije naišao pored pumpe, pise benzin 2.34.
Mescini da je toliko bio i kad sam ja zadnji put točio.
Kako je lako zapaliti narod sa pričom da je poskupilo gorivo (danas sam negdje naletio na neki tekst da je poskupilo)...
pametno su to skontali, imace bas zaliha taj jedan rezervoar, zbog rezervoara ljudi ce da zive normalno jos bar mjesec, dva
- Wilshere10
- Kontakt:
Nema sta, fenomenalan biznis potez. Jel to savjetovao onaj Nemanja Antic sa instagram?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:13Mislim da od nocas idu poskupljenja.. vecini firma s kojima imam saradnju javljeno od strane pumpi da ce doci do veceg poskupljenja, a firme radnicima da napune rezervoare u vozilimakraljttbvb je napisao/la: ↑02 mar 2026, 21:15Ja maloprije naišao pored pumpe, pise benzin 2.34.
Mescini da je toliko bio i kad sam ja zadnji put točio.
Kako je lako zapaliti narod sa pričom da je poskupilo gorivo (danas sam negdje naletio na neki tekst da je poskupilo)...
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Sve znam, glupost cista, al eto spominjem ovo iz razloga sto ce vjerovatno (po njihovoj prici) minimalno pola marke skociti cijene
Sto kazu, meni nije bitno koliko je, ja za cvaju uvijek sipam
Sto kazu, meni nije bitno koliko je, ja za cvaju uvijek sipam
Ima ljudi kojima i cener znaci. Ima ljudi kojima treba gorivo za poljoprivredu jer ide proljece. Cijene ce skociti tipa sutra za 0,5KM a za 7 dana mozda za jos 0,5KM s tendencijom da ide jos skuplje.
Ja nisam danas sipao samo ne znam sto se narod nadigo da sto vise ispljuje ove koji jesu. Sta vam je koji qurac.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Zena zavrsila law school i to jos radila svoj posao citavu karijeru. Nije to Trump, on nista sa ovim nema pa si ga izabrao.alemsa je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:58Prco bi nju Bibi pa bi. Tako je i dospjela gdje je dospjelaWilshere10 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:56
Napad na Iran bez ikakvog plana je nesto sto Kamala sigurno ne bi dopustila. Dovoljno je imati malo mozga i shvatiti da Iran ne mozes unistiti niti ga mozes zauzeti osim da bacis atomsku bombu. Ne iskljucujem ni tu mogucnost jer ko je u stanju silovati dijete, u stanju je baciti i atomsku.![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: CHR, Maestro^^, Pensioner26, Semrush [Bot] i 15 gostiju.