Valjda Savo šta rijesi sa Vicom, nije da ne može.
A i ne mora. Samo će produžiti agoniju
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Nevjerovatno da su igraci isto paralizirani invalidi ovo nisam vidio u zivotuGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:22Taman sto je uso Erik, uzme da ubaci, i po ko zna koji put u zadnje 4 utakmice ne moze dobaciti?
Sta je ubacujes otac te yebo mutavi
Dva strucnjaka, mogu misliti tablet nije ni upaljenMarcosSenna je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:23Najbolja scena utakmice poslije drugog gola prikazaše Kosorića i Gušu, gledaju zadubljeno u tablet neki, šatro analiza neka hahaha. Ne zna se ko više zna o fudbalu od njih dvojice.
Kazem onako na prvu kontas dobro pojacanjeGIBRA je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:18Ma kakva pojačanja jarane? Ko ih je proglasio pojačanjima taj dvije čiste o fudbalu ne zna, doduše Nijaz se igra sportskog pa nije ni čudnoinvincible1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:13Kad skontas ex reprezentativci Nastic, Bicakcic, Milosevic konto bi covjek pun pogodak pojacanja...te iskustvo, te jakih utakmica u nogama ha hu...ono u stvarnosti ne znas ko ne gori
Pa pretrcavao ih je i onaj iz veleza od 210zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:20Jah, zadnji put u repki bio 2018...invincible1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:18Ne znas ko je vise izgubljen u vremenu i prostoru
Tek skontah ovaj Juric onaj australac ...pa igro lik na SP ima 50+ nastupa za australiju ja mislim...vidi se razlika jbg![]()
Ne znam šta je gore, da te pretrči čovjek od 191cm ili od 34 godine.
Naslo stream real gledajuMarcosSenna je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:23Najbolja scena utakmice poslije drugog gola prikazaše Kosorića i Gušu, gledaju zadubljeno u tablet neki, šatro analiza neka hahaha. Ne zna se ko više zna o fudbalu od njih dvojice.
Stoposto je tako i kladim se da sad svi predju u Zrinjski da bi sutra pobjedjivaliJohannWolfgang je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:25Ma kad bolje skontas ni ovi njihovi nisu neke igracine ali znaju ljudi sta im je poso na terenu. Imaju neke akcije, automatizme gdje ko trci gdje dodati loptu ko se gdje krece. Mislim da su i indijanci imali neku taktiku kad love bizone kuda ko trci samo nasi mutavci ne znaju kud gone. To je vise do trenera i “struke”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.