Kad mozemo ocekivati tvoj spisak?
26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tri golmana
Katic, Tarik, Dedic, Seo, Hadzikadunic, Karić
Burnic, Šunjić, Gigović, Kerim, Esmir, Memić, Benjo, Amir
Džeko, Tabak, Demirović
Ovo je 20 sigurnih imena
Malic, Bazdar, Radeljic, Celik, Šarić, Bašić, Mujakić(5 od ova 7 ce dobiti poziv i to je to).
Džeko, Tabak, Demirović
Ovo je 20 sigurnih imena
Malic, Bazdar, Radeljic, Celik, Šarić, Bašić, Mujakić(5 od ova 7 ce dobiti poziv i to je to).
Ostacemo bez Sunjica evo zatvaraju aerodrom u kipar
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa nece ga mjesec dana drzati zatvorenim.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nek pliva do Grcke
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sljedeci ponedjeljak*
Ako Djuric bude igrao za prvi tim ide na spisak dzaba ovima 1000 minuta u astanama
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma Turska je jaka ko kamen, ne smije njima niko nista
Kako se bliži baraž vratih se i malo prelista naše kvale...s obzirom kakvi smo bili ispade da smo ovo dobro uradili,međutim ako pogledaš kako se odvijala igra,kakvu smo imali sreću a i nesreću ove kvale i nisu bile tako dobre.Bog nas pogledao u Rumuniji..igrom nas rasuli,Tahirova nesvirana ruka,njihovi promašaji i naša frljoka..super.San Marino..da ne uđe čovjek od 40 godina već tada piši propalo.Kipar..gubiš dva boda ,od dva razlike a zamalo i sve...Austrija ...branili se ko Staljingrad i naravno nismo se odbranili obje utakmice...i sada Wels ..ako u najluđim snovima prođemo idemo na vjerovatno Italiju...kakva god da je svemirski je brod za nas.Srce navija..ali ako možeš uključiti razum možda nismo ni baraž zaslužili...lagano već hvata trema ...što kažu u želim da vjerujem ..
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma ne brini, Wales misli da smo mi Makedonija.aqarius je napisao/la: ↑02 mar 2026, 16:29Kako se bliži baraž vratih se i malo prelista naše kvale...s obzirom kakvi smo bili ispade da smo ovo dobro uradili,međutim ako pogledaš kako se odvijala igra,kakvu smo imali sreću a i nesreću ove kvale i nisu bile tako dobre.Bog nas pogledao u Rumuniji..igrom nas rasuli,Tahirova nesvirana ruka,njihovi promašaji i naša frljoka..super.San Marino..da ne uđe čovjek od 40 godina već tada piši propalo.Kipar..gubiš dva boda ,od dva razlike a zamalo i sve...Austrija ...branili se ko Staljingrad i naravno nismo se odbranili obje utakmice...i sada Wels ..ako u najluđim snovima prođemo idemo na vjerovatno Italiju...kakva god da je svemirski je brod za nas.Srce navija..ali ako možeš uključiti razum možda nismo ni baraž zaslužili...lagano već hvata trema ...što kažu u želim da vjerujem ..
Nemaju pojma koje Esmir i Kerim, ova dva momka ce ubiti fake engleze.
Samo bez kiksa nazad u odbrani i sigurna pobjeda
A za zabare, ko ih yebe, daj da se igramo..
Nemoj gledati jbg.aqarius je napisao/la: ↑02 mar 2026, 16:29Kako se bliži baraž vratih se i malo prelista naše kvale...s obzirom kakvi smo bili ispade da smo ovo dobro uradili,međutim ako pogledaš kako se odvijala igra,kakvu smo imali sreću a i nesreću ove kvale i nisu bile tako dobre.Bog nas pogledao u Rumuniji..igrom nas rasuli,Tahirova nesvirana ruka,njihovi promašaji i naša frljoka..super.San Marino..da ne uđe čovjek od 40 godina već tada piši propalo.Kipar..gubiš dva boda ,od dva razlike a zamalo i sve...Austrija ...branili se ko Staljingrad i naravno nismo se odbranili obje utakmice...i sada Wels ..ako u najluđim snovima prođemo idemo na vjerovatno Italiju...kakva god da je svemirski je brod za nas.Srce navija..ali ako možeš uključiti razum možda nismo ni baraž zaslužili...lagano već hvata trema ...što kažu u želim da vjerujem ..
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
23 igrača mogu biti na klupi + teren, mislim da će to biti ovo:231983 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:36Tri golmana
Džeko, Tabak, Demirović
Ovo je 20 sigurnih imena
Golmani: Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Štoperi: Muharemović, Katić, Hadžikadunić, Mujakić
Desni bekovi: Dedić, Malić
Lijevi bekovi: Kolašinac, Karić
Defanzivni vezni: Šunjić, Hadžiahmetović
Centralni vezni: Gigović, Tahirović, Šarić
Krila: Alajbegović, Bajraktarević, Memić
Napad: Demirović, Džeko, Tabaković, Baždar
Ne bi bilo čudno da eventualno Burnić uleti umjesto Šarića ili Baždara, ali objektivno obje Burnićeve pozicije, i lijevi bek i zadnji vezni, su poduplane s ovim gore spiskom.
Na proširenom spisku Radeljić, Čelik, Burnić, u slučaju da neko izleti zbog povrede.
I to je haman sve što trenutno imamo da može biti eventualno korisno a da nisu debitanti... Ivan Bašić kojeg si spomenuo je meni OK igrač ali nije odigrao kompetitivnu utakmicu od oktobra.
Nama je prebitno i osnova neke nade dolazak svih bitnih igrača na playoff.
Vasilj, Kolašinac, Muharemović, Dedić, Šunjić, Alajbegović, Bajraktarević, Memić, Džeko, Tabaković, Demirović.
Ovih 11 igrača su po meni najbitniji za trenutnu reprezentaciju zbog individualnog kvaliteta kojeg posjeduju te bi se izostanak jednog dobro odrazio. Možeš ti napraviti prvu postavu bez dvojice od njih, ali ti onda nema ko iole kvalitetan ući s klupe.
I od ovih što sam nabrajao će dvojica-trojica završiti na klupi, ali takvi daju ekipi na širini koja je neophodna.
Nije toliki hendikep ako ti ne dođe Barišić ili Katić, a imaš Brku koji je u pet deka s njima ili Tahirović/Hadžiahmetović/Gigović. Ali situacija gdje ti ne dolazi npr. Tabaković i Alajbegović, odmah si u hendikepu jer nemaš na klupi nikoga da donese prevagu.
Protiv Austrije smo igrali bez Kolašinca, Demirovića i Dedića (+ Katić, ali ne smatram ga toliko bitnim). S tom trojicom na terenu je totalno drugačija dinamika meča. Ovako se nadaš i moliš Boga da Malić i Mujakić odigraju dobro one minute što dobiju (poluvrijeme ili kada uđu u drugom poluvremenu).
Vasilj, Kolašinac, Muharemović, Dedić, Šunjić, Alajbegović, Bajraktarević, Memić, Džeko, Tabaković, Demirović.
Ovih 11 igrača su po meni najbitniji za trenutnu reprezentaciju zbog individualnog kvaliteta kojeg posjeduju te bi se izostanak jednog dobro odrazio. Možeš ti napraviti prvu postavu bez dvojice od njih, ali ti onda nema ko iole kvalitetan ući s klupe.
I od ovih što sam nabrajao će dvojica-trojica završiti na klupi, ali takvi daju ekipi na širini koja je neophodna.
Nije toliki hendikep ako ti ne dođe Barišić ili Katić, a imaš Brku koji je u pet deka s njima ili Tahirović/Hadžiahmetović/Gigović. Ali situacija gdje ti ne dolazi npr. Tabaković i Alajbegović, odmah si u hendikepu jer nemaš na klupi nikoga da donese prevagu.
Protiv Austrije smo igrali bez Kolašinca, Demirovića i Dedića (+ Katić, ali ne smatram ga toliko bitnim). S tom trojicom na terenu je totalno drugačija dinamika meča. Ovako se nadaš i moliš Boga da Malić i Mujakić odigraju dobro one minute što dobiju (poluvrijeme ili kada uđu u drugom poluvremenu).
Mislim da je naša ofanziva stvarno ozbiljna, Demirović i Tabak igraju na vrhunskom nivou, a Džeko je jednostavno Džeko. Seo je po meni, kad je zdrav, među tri najvažnija igrača na terenu, ali ga zbog povreda ne možeš računati kao sigurnog nosioca.
Alajbegović je veliki talenat sa ozbiljnim kvalitetom, a uz njega su naši key playeri još Dedić, Vasilj i Muharemović. Ostatak ekipe dosta pada u kvalitetu u odnosu na ovu grupu, što se vidi posebno kad gledaš širinu kadra.
Ne možeš realno izaći u gostima sa Demirom, Tabakom, Džekom i Kerimom u istoj postavi, to je previše ofanzivno i ostavlja te bez ičega konkretnog s klupe. Zato mi ima smisla da Tabak bude špica, iza njega Demirović, a po krilima Memić i Alajbegović, dok je Džeko džoker s klupe za zadnjih 30 minuta.
Kad su svi zdravi, ekipa uopšte ne izgleda loše, ali u sredini terena imamo crnu rupu – fali nam pravi vezni koji može da diktira ritam i drži loptu pod kontrolom. Zbog toga smo praktično primorani da obje utakmice igramo nisko, na kontre i povremene „ubode“, umjesto da gradimo igru kroz posjed.
Alajbegović je veliki talenat sa ozbiljnim kvalitetom, a uz njega su naši key playeri još Dedić, Vasilj i Muharemović. Ostatak ekipe dosta pada u kvalitetu u odnosu na ovu grupu, što se vidi posebno kad gledaš širinu kadra.
Ne možeš realno izaći u gostima sa Demirom, Tabakom, Džekom i Kerimom u istoj postavi, to je previše ofanzivno i ostavlja te bez ičega konkretnog s klupe. Zato mi ima smisla da Tabak bude špica, iza njega Demirović, a po krilima Memić i Alajbegović, dok je Džeko džoker s klupe za zadnjih 30 minuta.
Kad su svi zdravi, ekipa uopšte ne izgleda loše, ali u sredini terena imamo crnu rupu – fali nam pravi vezni koji može da diktira ritam i drži loptu pod kontrolom. Zbog toga smo praktično primorani da obje utakmice igramo nisko, na kontre i povremene „ubode“, umjesto da gradimo igru kroz posjed.
Svi vi pricate o nevjerovatnoj formi nasih napadaca, golovima koje daju itd itd.. al ignorisete ono glavno,a to je da mi nekako moramo doci do protivnickog gola tacnije tih nasih napadaca.. yebes svo oruzje u napadu,kad nemas nekog da im distribuira te lopte,vezni red nepostojeci
Pa uvijek zove 25, pa pred utakmicu 2 na klupu. Ja opet mislim da ce Burnic biti u užoj konkurenciji, bit će među 23. Za Čelika isto mislim da će biti mjesta, makar među 25.Zglavkar je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:1223 igrača mogu biti na klupi + teren, mislim da će to biti ovo:231983 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 10:36Tri golmana
Džeko, Tabak, Demirović
Ovo je 20 sigurnih imena
Golmani: Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Štoperi: Muharemović, Katić, Hadžikadunić, Mujakić
Desni bekovi: Dedić, Malić
Lijevi bekovi: Kolašinac, Karić
Defanzivni vezni: Šunjić, Hadžiahmetović
Centralni vezni: Gigović, Tahirović, Šarić
Krila: Alajbegović, Bajraktarević, Memić
Napad: Demirović, Džeko, Tabaković, Baždar
Ne bi bilo čudno da eventualno Burnić uleti umjesto Šarića ili Baždara, ali objektivno obje Burnićeve pozicije, i lijevi bek i zadnji vezni, su poduplane s ovim gore spiskom.
Na proširenom spisku Radeljić, Čelik, Burnić, u slučaju da neko izleti zbog povrede.
I to je haman sve što trenutno imamo da može biti eventualno korisno a da nisu debitanti... Ivan Bašić kojeg si spomenuo je meni OK igrač ali nije odigrao kompetitivnu utakmicu od oktobra.
kad je spisak?