FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
41
12%
Drugi
38
11%
Treći
112
32%
Četvrti
72
21%
Peti
26
7%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
4%
Ispadamo iz lige
26
7%

Ukupno glasova: 351

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 02 mar 2026, 20:45

Jet2Holiday je napisao/la:
02 mar 2026, 20:41
Anex je napisao/la:
02 mar 2026, 19:00
02 mar 2026, 17:23

Kako igraju, i to je puno.
Po tvome razmišljanju onda samo ako su prvi na tabeli trebaju imati podršku a i kad smo prvi bili nismo se baš pokazali da posjetom,ne pričaj gluposti
Ja koliko znam, od kad je Mirvic tu, mi se oprastamo od titule jako rano.

Kad smo to zadnji put bili prvi na tabeli? Sjecas li se ti?
Kada Vico nije bio raširio krila.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 02 mar 2026, 21:17

DoktorXabaras je napisao/la:
02 mar 2026, 19:49
rimljanin90 je napisao/la:
02 mar 2026, 19:16
DoktorXabaras je napisao/la:
02 mar 2026, 19:14
Subota, 15:00h, vrijeme sunčano, temperatura ~15°C.

2000 bolesnika da na miru isprati još jednu pobjedu bordo kluba.
Padavine 95%
Nema tih vremenskih neprilika, rezultata, protivnika koji će odbiti ovih 2000 gore spomenutih da dođu na Koševo.

To za 95% padavina nadam se da ne želiš ureći ovo

slika
Sarkazam brate

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 02 mar 2026, 21:52

bice vise raje 100%
4000 milje mjera

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 02 mar 2026, 22:42

Štimac, kad vec nema Bilbije, nije stavio neko krilo da glumi špica.Stavio jedinog preostalog napadača, ovaj mu vratio trostruko. Samo naši magovi na klupi, smjenjuju se jedan za drugim i glume doktora Baltazara sa formacijama i eksperimentima, u Borcu i Zrinjskom toga nema ni na treninzima.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 mar 2026, 22:43

Lucas je napisao/la:
02 mar 2026, 22:42
Štimac, kad vec nema Bilbije, nije stavio neko krilo da glumi špica.Stavio jedinog preostalog napadača, ovaj mu vratio trostruko. Samo naši magovi na klupi, smjenjuju se jedan za drugim i glume doktora Baltazara sa formacijama i eksperimentima, u Borcu i Zrinjskom toga nema ni na treninzima.
Nisi imao napadača.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 02 mar 2026, 22:49

fks74 je napisao/la:
02 mar 2026, 22:43
Lucas je napisao/la:
Nisi imao napadača.
Pa sta je Turkeš ? Sto si ga vraćao, ako ce njegovu poziciju igrati dva krilna igrača, i to na insistiranje Cvitanovica je vraćen. Onaj kompletan amaterizam Cvitanovića protiv Veleža je za izučavanja. Izvinjavam se, što se vraćam opet na tu utakmicu, ali dugo mi jedan nas poraz nije teže pao od tog.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 mar 2026, 22:54

Lucas je napisao/la:
Da li ih je poredao kao Jakir, 4231 ?

Lp
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 02 mar 2026, 23:58

02 mar 2026, 20:41
Anex je napisao/la:
02 mar 2026, 19:00
02 mar 2026, 17:23

Kako igraju, i to je puno.
Po tvome razmišljanju onda samo ako su prvi na tabeli trebaju imati podršku a i kad smo prvi bili nismo se baš pokazali da posjetom,ne pričaj gluposti
Ja koliko znam, od kad je Mirvic tu, mi se oprastamo od titule jako rano.

Kad smo to zadnji put bili prvi na tabeli? Sjecas li se ti?
Kad smo osvojili duplu,a kad smo imali 10.000 na stadionu ili 10.000 članova?Puno cvaju dati a puna usta Sarajeva

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 03 mar 2026, 00:11

Lucas je napisao/la:
Bio si nekad zanimljiv, sad si već dosadan. Kakve veze napadač ima ako nemaš generalnu igru. Zrinjski je večeras odigrao odlično, pogotovo sa izmiješanim sastavom. Lagano, sigurno na lopti, ne ispadaju, ne prave glupe greške, linije sinhronizovane i ono najbitnije, ne komplikuju, ne peljaju i ne izmišljaju toplu vodu. Za razliku od nas..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 mar 2026, 00:15

Pa i mi smo im 4 stavili, nisu oni mjerilo.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 03 mar 2026, 00:53

GalileoGalilei je napisao/la:
03 mar 2026, 00:11
Lucas je napisao/la:
Bio si nekad zanimljiv, sad si već dosadan. Kakve veze napadač ima ako nemaš generalnu igru. Zrinjski je večeras odigrao odlično, pogotovo sa izmiješanim sastavom. Lagano, sigurno na lopti, ne ispadaju, ne prave glupe greške, linije sinhronizovane i ono najbitnije, ne komplikuju, ne peljaju i ne izmišljaju toplu vodu. Za razliku od nas..
Pa valjda smo doveli Cvitanovica i fino ga platili, da sinhronizuje linije, napravi kostur tima, uigra ga, postavi automatizme igre.....Imao je cijele zimske pripreme, svu slobodu i odrijesene ruke. On najvažniju utakmicu sezone shvatio ko trening utakmicu.Garantujem životom, da bi Varešanovic sa mizernom platom, onaj Velež bolje odradio.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 03 mar 2026, 01:30

Lucas je napisao/la:
03 mar 2026, 00:53
GalileoGalilei je napisao/la:
03 mar 2026, 00:11
Lucas je napisao/la:
Pa valjda smo doveli Cvitanovica i fino ga platili, da sinhronizuje linije, napravi kostur tima, uigra ga, postavi automatizme igre.....Imao je cijele zimske pripreme, svu slobodu i odrijesene ruke. On najvažniju utakmicu sezone shvatio ko trening utakmicu.Garantujem životom, da bi Varešanovic sa mizernom platom, onaj Velež bolje odradio.
E ovo je nas problem, znas koliko je imao Stimac, 4 godine prije njega tu su isti igraci, i uhodan sistem, mi uvijek ocekujemo imao je dvije sedmice u balonu i dvije u Antaliji sta hoce vise. Napravi jos tri puta ovako kao za ovaj prelazni rok, pa ces vidjet kako i najveci odroni od trenera deru ove slabije ekipe i kako rade automatizmi. Kod zrinjskog promjena trenera je pozitivni šok, kod nas zajedno sa trenerom ide 7-8 igraca, cistacica, ekonom, 1000 navijaca, pa sve nanovo se dovodi i pravi.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 mar 2026, 03:40

I pored toga sto zaista zrinjski radi dobar poso sa trenetima sa rosterom sa dopunom, sa dobrim tajmingom kad otjerat trenera, takodje kavog trenera dovest tako isto za igrace, al to je mnogo lakse (nekazem da je lagano) kad imas iste ljude u klubu 10 godina, imas kostur ekipe 10 godina, mnogo lakse mozes izvagat koliko dobijas od tog rostera i ako ne dobijas dovoljno lakse prepoznajes dali je do trenera dalije do tog igraca jednog dvoice nebitno i fakticki hirurski povlacis poteze. Takodje zastitio si se vanjskog utjecaja na maks, sudija vica colpi (17 godina Beus podpresjednik) unutrasnji komponenti ti je sb koji je iz drugog kantona fakticki selo sa 7000 ljudi koje tako reci nema sta da jede, ovi neki ljudi koji su se okupili prosle godine i sto su nesto pokusali sa Klafuricem, njih je Covic zagusio za 8 mjeseci, tacnije mani te se corava posla il ce vam biznis bit za 6 mjeseci 70% manji.

A gledaj kod nas, ministar sports ponjemu i njegovom zakonima pisa lezbejka iz nase stranke koja se sastaje sa Vicom kad donosi odluke.

Levatina Colpa te prestavlja stiti, prodo bi majku za marku.

Sarajevo pokusa nesto da promjeni raspali zeljo kaze e ako cete FK SARAJEVO ZASTITIT, micemo bit uz vas al godinu posle njih dajte da mi osvoimo titulu i kup ( 5 poraza u nizu), ili dajte nam izgradite kamp stadion i odpisite dugove, plus zelimo poziciju u savezu taku da se mi osiguramo. Zeljo ce sigurno prije pristat da jos 30 godina nista ne osvoi i da zrinjski il borac osvoje 30 titula nego da FK SARAJEVO bude prvak 20 puta zrinjski 3 puta oni 2 puta

Sve je receno u zadnjih 6/7 derbija na grbavici i pravljenje smicalica nasim navijacima.

Takodje ove stvari nemozes rijesit sa Mamicima( Podrzavam njihov dolazak). Ovaj problem moze rijesit samo domaci mangup kao sto je bio Emeren Blam. Mora bit domaci igrac koji ce jednim metkom izjebat colpu lezbejku i zelju, uc u savez kupit par ljudi poremetit beusa i to je to.

Kad se to rijesi FK SARAJEVO CE U ROKU GODINU DANA BIT PRVAK, jer vanjski faktor NE SPORTSKI JE STO NAS J**+ ZADNJIH 5 godina.

Nemozes ti istrenirat igraca da mu bude svedno kad ti sudija svaki napad uspori presjece nesvirati penal njima svira nepostojeci nedaje zuti nedaje crveni ti nakupis 15 zuti za prigovor boraz i zrinjski 0 zajedno

E sad kad bi meni Mirvic dao poso da ga posavjetujem, prvo sta bi uradio;

Lezbejku bi je bo snimio je i reko neponistaji ovo sto je magoda piso

Drugo; magodu bi kupio za 300 maraka

Trece kad magoda ispise te papire piso bi kako iskljucivo odgovara FK SARAJEVU, pa onda sta ostane sirotinji

Cetvrto kampanju napravit da Neko Ko dino irfan cengic ne oni vec neko koje iz SARAJEVA navijac SARAJEVA BUDE Premijer federacije, i ministrstvo za finansije.Taj dva tipa bi morali bit TESKI PITARI NESTO KO Edis KUSTURICA

Mamic je svakako tu ZAMOLIO BI ZORANA DA PREKUNE MAJCINIM MLIJOM zdravka KOJE SU PILI IZ ISTE SISE DA i ON DODJE KAO PRESJEDNIK KLUBA

Mamic bi odradio Mirvicevog brata ako bas kravar bude zalozio farmu pokusavajuci da nas sjebe na nacin da postavlja ljude ko nijaz ili ove lezbejke, predlazem da ga odradi ko cvitanovica

I onda lagano dove 4 adema 3 benka 2elzija jednog gulija banica kovacica i nek seks krene..

Mi imamo naj jacu akademiju u drzavi sa Mamicima posebno zdravkom bi to bilo medju 3 naj jace skole istocnoj evrpe. Ja mislim da je i Zdravku dosadio mostar vrucine i kamen

Recimo sad da Mamic siluje Vicu, eto ti dragana da ga moli da ne gu zi beusa plus ovo malo sto bjezi od hrvaske mozda bi ga dragan pokuso ucjenit. Al kad to odradis od vrha ka dnu to je drugo, kad oni budu imali zastitu od nadi ljudi Edisa Kusturice ves masine il neko takav onda ce ga mudo labudovo ucjenjivat

Mi nemamo nikakvog politicara iz SARAJEVA DA JE POZICI JACOJ OD NACELNIKA. A da nepricam da je pametan skolovan. Sve ped ercine le zbace nastavnici fuzickog

BAkir zavrsio za arhitektu prije 80 godina
Zena doktor bez papira
Dino fizicki odgoj
Cengic srednja skola i kurs u bl

Nermin niksic velez
Steta velez
Campara velez
Zvizdic ist k urac ko campara

Onaj kemal Ademovic heroj sve stoji covjek policajac
Njegov sin ulicar

Becirovic tuzla

Jedino imas
Zahiragica prepostavljam da je navijac sirotinje, a i on zastupnik u opstini, a i poziciju koju ima je da pu si kitu sabiji i bakiru nista vise. Pamet koda je nastavnik gorana

Naj jace ime nermin muzur koji je nacelnik opstine koja i ne pripada sarajevu ili ti ga semir efedic 16 godina nacelnik koji je veca ubleha od ajnadzica i **** man dicka

Ja mislim da se Blam u grobu vrti kad vidi colpu ajlu dina zahiragica

Il ona PR sto prica kad trener daje interviu sa vunenim dzemperom u po ljeta sto hoda oko stadiona. Ja mislim da jedino kad Blam vidi Zorana da mu bude malo milo.

Svetozar Vujovic isto kad vidi krstu velkvskog.

Sramota me pisat Aylah i krste Amaren Blam svetozar vujovic u jednom redu njihova imena

Ma mirvicu mrs u pm i ti i tvoj brat, kad skontam koje nas vodio i kad dopustis da ti brat preuzina najveceg rivala to nije normalna famelija da ga ****.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 03 mar 2026, 06:30

Zrinjski sinoc objasnio mnoge stvari.
Zeljka jeste odron ekipa,ali li su i ovi dimenzija iznad.
Kad pogledam kompletnu sliku tu smo gdje trebamo biti,i nismo losi koliko se igramo fudbala kao da je video igrica.

Ono je sistem,automatizmi,pristup i odnos.

Nemaju nito jedne „zvijezde“ u timu,a opet su svi zvijezde.
Ozbiljan tim prepun profesionalaca,tako se i ponasaju. Grizu do zadnje sekunde.
Stoji i to da im je pobjeda bila imperativ,ali u tome se i ogleda velicina jednog tima.
Ocito su u B.Luci previse gledali na London.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 mar 2026, 08:09

TrofejiSuTu je napisao/la:
03 mar 2026, 06:30
Zrinjski sinoc objasnio mnoge stvari.
Zeljka jeste odron ekipa,ali li su i ovi dimenzija iznad.
Kad pogledam kompletnu sliku tu smo gdje trebamo biti,i nismo losi koliko se igramo fudbala kao da je video igrica.

Ono je sistem,automatizmi,pristup i odnos.

Nemaju nito jedne „zvijezde“ u timu,a opet su svi zvijezde.
Ozbiljan tim prepun profesionalaca,tako se i ponasaju. Grizu do zadnje sekunde.
Stoji i to da im je pobjeda bila imperativ,ali u tome se i ogleda velicina jednog tima.
Ocito su u B.Luci previse gledali na London.
Ma i u Banja Luci rezultat nije realan.Da im je priznao onaj gol za 1-1 okrenuli bi ih 100%.Po meni najbolja su ekipa ove sezone.Strahota kako su sinoc odigrali,kako stalozeno kompjuterski precizno.Svi znaju svoju ulogu na terenu,krecu se izmedju linija.S drugim timom igrali sa 40% snage i otresli ih.Oni do derbija imaju 3 teske utakmice i nece nigdje pobjediti.Nismo ih dobili 7 godina dole ako ih sad ne uzmemo ovakve nek okace kopacke i nek Mario podere licencu.Ljudi su kar.ina zesca a mi cemo ko da gledam uvlacit se u njihov seljakuk,usrat od 8k medvjedica,Adem ce se pola utakmice svadjati sa publikom i mrtvi X.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 03 mar 2026, 09:16

Kako ovi škutori nađoše ovakvog špica. Nama džaba silni skauti, Mamići...

Herson

Post Postao/la Herson » 03 mar 2026, 09:25

eccehomo je napisao/la:
03 mar 2026, 09:16
Čuj, kako. Igraju grupne faze, imaju pare, što ne bi mogli dovesti ozbiljnog igrača. Nije ga Gošk doveo, jbt.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 03 mar 2026, 09:47

Herson je napisao/la:
03 mar 2026, 09:25
eccehomo je napisao/la:
03 mar 2026, 09:16
Čuj, kako. Igraju grupne faze, imaju pare, što ne bi mogli dovesti ozbiljnog igrača. Nije ga Gošk doveo, jbt.
Zvao ga Štimac lično, kad te takvo ime zovne, mora te zaintrigirati. Top igrač, igrao SP 2018 u Rusiji.

Imamkarbarum
Kontakt:

Post Postao/la Imamkarbarum » 03 mar 2026, 09:51

Ovaj nas novi brazilac mi dosta lici igrom kao i ovaj Juric iz Zrinjskog,obojica veoma dobri kada su okrneuti ledjima golu odlicno razigravaju sto pravi najveci plus, u Banja luci je odigrao po meni top,dobar na lopti tehnicar jak snazan.

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 03 mar 2026, 10:03

Imamkarbarum je napisao/la:
03 mar 2026, 09:51
Ovaj nas novi brazilac mi dosta lici igrom kao i ovaj Juric iz Zrinjskog,obojica veoma dobri kada su okrneuti ledjima golu odlicno razigravaju sto pravi najveci plus, u Banja luci je odigrao po meni top,dobar na lopti tehnicar jak snazan.
Treba sačekati još utakmica za bilo kakvo poređenje... Jurić je preozbiljan igrač koji je 41 put nastupio za repku Australije i zabio 8 golova.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.