NoDi je Nedo Turkovic, 1/1
Premijer liga BiH - aktuelno
-
successminator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prelako ste pustili Lagumdžiju koji vam je razbio vezni red večeras.NoDi80 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:59Dobar samo nasi strucnjaci krkani zaostali sve gledaju kroz fiziku i tucu na terenu, pa moram gledati krpice, jaganjce i slicne
Huskovic brzi nego svi oni i kad dodje Sosic njih trojica ce sigurno igrati
Korora takodjer buducnost kluba ovih parmaci nek pakuju kofere
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pripremite ovog malog Dragovića valjat će nam iduće godine za klupe radi godišta kada Milaka prodamo, a Karić bude imao kartone. Šta će vama u federalnoj dovedite Šeru i Maida Jaganjca
Ja se i bojim da će vam se tad sve otvorit, gdje bi se drugo vadili nego protiv nasinvincible1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:00Do derbija ima da se uigramo da vam stvorimo bar nekoliko suteva![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- feniksptica
- Kontakt:
Da su jos skuplji i 2 bi dali sigurno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- jurisicduska
- Kontakt:
Ako Galcev na novom updateu bude vrijedio preko 20 eura , peticiju otvorit ko god da upravlja da se smjeni sa te pozicije.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zato cete vazda i bit seljaci, kao i vasa topla braca. Sigurno ne pljescu Ultrasima ni Zrinjskom. Pljescu majstoruThreeplanetrees je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:42Ovi im pjevaju Neretvom leševi plove dali se bar jedan zove Željo oni im aplaudiraju kada izlazi igrač. Koje podaništvo želudac mi se okreće mene sramota![]()
To vam i jeste cilj godinama unazad.invincible1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:00Do derbija ima da se uigramo da vam stvorimo bar nekoliko suteva![]()
- feniksptica
- Kontakt:
O cemu ti pricas ??tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:05Zato cete vazda i bit seljaci, kao i vasa topla braca. Sigurno ne pljescu Ultrasima ni Zrinjskom. Pljescu majstoruThreeplanetrees je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:42Ovi im pjevaju Neretvom leševi plove dali se bar jedan zove Željo oni im aplaudiraju kada izlazi igrač. Koje podaništvo želudac mi se okreće mene sramota![]()
Sta pokusavas ??
Glumiti gospodu ??
Vi ste pomocnim trenerima glavu kamenom razbijali nakon nerijesenog rezultata ...
Mani se prazne price ba
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne moze to... Kad je u Želji i ako se stavi da je najskuplji,tad je Zuka dobar.. ako je u nekom drugom klubu,Zuka nema pojmajurisicduska je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:04Ako Galcev na novom updateu bude vrijedio preko 20 eura , peticiju otvorit ko god da upravlja da se smjeni sa te pozicije.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Al dobra ova zayebancija ultrasa 
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kakvom majstoru dao jedan gol na odbijanac odbrane Želje, drugi pretrčao onog dedu i treći mu Muftić ostavi. Kakav majstor za aplauz bježi nisi dobar nego starosjedioci iz Rogatice gledali Madrid na You Tubetutankamon1905 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:05Zato cete vazda i bit seljaci, kao i vasa topla braca. Sigurno ne pljescu Ultrasima ni Zrinjskom. Pljescu majstoruThreeplanetrees je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:42Ovi im pjevaju Neretvom leševi plove dali se bar jedan zove Željo oni im aplaudiraju kada izlazi igrač. Koje podaništvo želudac mi se okreće mene sramota![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Sloga-Zeljo utakmica sezone. Uskladite obaveze,
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ide li večeras "lajv" skauta iz studentskog sobička pola sata nakon poraza Sarajeva.
Sta ovo Djurbuzovic ne smije da pisne vise protiv grande gospodina Nijaza???
Tanka linija od ne valjaju igraci do uprava se trudi i radi najbolje
Tanka linija od ne valjaju igraci do uprava se trudi i radi najbolje
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Pobjedimo Slogu i
Opstanak
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, DoktorXabaras, Jet2Holiday i 23 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)

.png)