Premijer liga BiH - aktuelno

avalPacidoroP
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la avalPacidoroP » 03 mar 2026, 00:49

DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
03 mar 2026, 00:37
PeppermintSA je napisao/la:
02 mar 2026, 23:47
u slučaju da melji u zadnjem kolu na Koševu budu trebali bodovi za opstanak, javno se zalažem da im iste damo. Bezveze bi bilo da jedan od većih klubova u zemlji ispadne.
Ni u ludilu.
I ne treba nam od vas bagro.
Ispast cemo mi ranije :mrgreen:

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 03 mar 2026, 00:50

avalPacidoroP je napisao/la:
03 mar 2026, 00:49
u slučaju da melji u zadnjem kolu na Koševu budu trebali bodovi za opstanak, javno se zalažem da im iste damo. Bezveze bi bilo da jedan od većih klubova u zemlji ispadne.
Ni u ludilu.
Al bas :rol:

Sloga ce odluciti sljedece kolo sve

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 mar 2026, 00:51

Ni u ludilu.
Amin.
- FKS -

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 03 mar 2026, 00:51

Napreduju, opucali su u okvir gola 2x i postigli gol
Strah me, taman ce uci u formu pred derbi.
:urnebes:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 mar 2026, 00:53

let3 je napisao/la:
03 mar 2026, 00:46
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 mar 2026, 00:36
Na stranu zayebancija, ali meni stvarno nije jasno ovoliko veličanje tog čuvenog Nijaza od strane kona. U čemu je fazon?
Bukvalno ne smiješ kritikovati čovjeka, pa čak je došlo do te mjere da se, molim lijepo, treba ustati kad spominješ njegovo ime.
Čovjek je uradio katastrofalan prelazni rok sa ogromnim budžetom, i još na to sve jarana uhljebio na trenersku poziciju.
Polako, yebace se i Nijazu sve po spisku. Ide to ubrzo.
Ustvari, neki vec to uveliko rade.

Nijaz doveo 4,5 svojih igraca i sad je on (koji je u klubu 2,3 mjeseca) glavni problem :rol: a ne 10-godisnji javasluk i nesposobnost svih prethodnih uprava koji se srozale klub.
Valjda ljudi mislili da ce Nijaz poput Hari Potera mahnuti carobnim stapicem i rijesiti sve probleme, ocistiti sva gowna koja su se deceniju nakupljala.
Ma stanje užasno se svakako vuče vec 7-8 godina, ali je Nijaz samo nastavio šutati klub niz provaliju.
Mislim okej, nije niko očekivao čuda nakon 3 mjeseca u klubu, ali ni na jedan način nije klub napredovao.
Jedino pozitivno što se desilo je što vam je Sanin vratio određene dugove, ali je to čista finansijska moć čovjeka, nikakvo umijeće Nijaza.
Između ostalog, ufurao se da vodi ulogu sportskog direktora, ne znam po kojim zaslugama je ta čast njemu pripala, igrao se FMa 2 mjeseca, nerealno.
@GrbavicaHrammm Pejić može dati ruke, ma da ništa spektakularno, eto eventualno taj tuta Bugarin koji se uklopio u sivilo, ali možda nešto može odigrati da je tim normalan.
Ovo sve ostalo, velika nula.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

5arajevo
Kontakt:

Post Postao/la 5arajevo » 03 mar 2026, 00:55

Izvadi ga malo nijazeeeee :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 03 mar 2026, 01:01

5arajevo je napisao/la:
03 mar 2026, 00:55
Izvadi ga malo nijazeeeee :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

Ovaj je samo flamingos falio :rol:
Pravi profile i komentarise :rol: :bow:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 mar 2026, 01:03

03 mar 2026, 00:53

Ma stanje užasno se svakako vuče vec 7-8 godina, ali je Nijaz samo nastavio šutati klub niz provaliju.
Mislim okej, nije niko očekivao čuda nakon 3 mjeseca u klubu, ali ni na jedan način nije klub napredovao.
Jedino pozitivno što se desilo je što vam je Sanin vratio određene dugove, ali je to čista finansijska moć čovjeka, nikakvo umijeće Nijaza.
Između ostalog, ufurao se da vodi ulogu sportskog direktora, ne znam po kojim zaslugama je ta čast njemu pripala, igrao se FMa 2 mjeseca, nerealno.
Nijaz nije uopste za predsjednika kluba, ne znam ni zasto se prihvatao tog posla.
Ali sta mi pricamo, kad veceras lik pored mene psuje Nijaza jer je teren katastrofa. Dakle, njemu je Nijaz koji je u klub od Nove godine, kriv za teren koji se 10 godina nije renovirao :tokralju: to je to, Nijaz je kriv i za krizu na bliskom istoku, sto je Iran blokirao hormuški moreuz, sto ce cijena goriva i nafte skociti, to je sve Nijaz kriv...Kud dođe u klub, đavo ga nosio. Vratite na Cerica i Tanovica, bili smo najsretniji sa njima.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 03 mar 2026, 01:07

Sljedece godine ide prosirenje lige
Ispadose svi Vicini klubovi

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 mar 2026, 01:12

let3 je napisao/la:
03 mar 2026, 01:03
03 mar 2026, 00:53

Nijaz nije uopste za predsjednika kluba, ne znam ni zasto se prihvatao tog posla.
Ali sta mi pricamo, kad veceras lik pored mene psuje Nijaza jer je teren katastrofa. Dakle, njemu je Nijaz koji je u klub od Nove godine, kriv za teren koji se 10 godina nije renovirao :tokralju: to je to, Nijaz je kriv i za krizu na bliskom istoku, sto je Iran blokirao hormuški moreuz, sto ce cijena goriva i nafte skociti, to je sve Nijaz kriv...Kud dođe u klub, đavo ga nosio. Vratite na Cerica i Tanovica, bili smo najsretniji sa njima.
Bolje si sigurno upućen od mene, ali navodno je Sanin insistirao da Nijaz bude glavni operativac u klubu. Mislim da je time potvrdio 100% da mu je Ismir brat, ne treba DNK, sve je jasno :mrgreen:
Ma raja je iznervirana, i onda yebu od do glavnom odgovornom u klubu za sve, neovisno o tome jel on odgovoran za to ili ne. Nije to ništa novo, naslušao sam se toga na istoku hejbet puta, navikneš se :D
Sve su prilike da vama ne gine Amar od iduće sezone, pa ili će vas ugasiti, ili do titule odvesti :lol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 mar 2026, 01:13

Sto je najgore sad ce i od ovog momka napravit Crespa i ocekivati da im rijesava svaku utakmicu pa mu psovati redom kad skontaju da ne moze junior nositi ekipu penzionerski amatera Bicakcic,Nastic,Suljo the killer itd.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 03 mar 2026, 01:14

Vorovus je napisao/la:
03 mar 2026, 00:16
Threeplanetrees je napisao/la:
03 mar 2026, 00:11
Vorovus je napisao/la:
03 mar 2026, 00:07
Opet retardirani Hasanagić iznosi svoje mišljenje i postavlja sugestivno pitanje. :rol:

01:00

Evropa rekla, a Dimamo Kijev im šest komada uvalio. Još ih Borac neki dan izbio iz cipela 3:0 čisto kao suza. Ovaj novinar je njihov navijač i stvarno je mučno ovo njihovo podaništvo kada je Zrinjski u pitanju. Podanici, filijala više ne zna čovjek kako bi ih nazvao
Nije njihov navijač koliko mrzitelj Borca. Ovdje se pokušao Štimcu uvući u rektum ne bi li ovaj pričao ono što je njegovom uhu milo. Štimac skratio maksimalno, ovaj se džaba šlihtao na kraju, vjerujem da je očekivao elaborat.
Sve ove izjave na stranu. Zrinjski ima iznimno uigranu ekipu, koja dugi niz godina igra zajedno. Ali realno napisano,
Borac je trenutno jaci a o sudjenju i navlacenju nema Stimac sta podmuklo izjave davati kad se njima tajno vise stima i pogoduje nego bilo kojoj drugoj ekipi. Problem kod Borca je sto im se bahato sudije dodjeljuju i klib to s odobravanjem prihvata, a ne treba Borcu realno, pa protiv Zrinjskog su pokazali da ih mogu nadigrati trenutno bez sudijske protekcije.

Uglavnom..malo ovdje imponira Zelji izjavom da je tesko gostovanje iako je totalna suprotnost. Zeljo na zalost ne zna gdje mu je glava a gdje rep, imaju u sustini dobar kolektiv i mozda ako ne najbolje, medju najboljim uslove i podrsku publike ali ih koci nesto sto ocigledno ni samo jos uvijek ne uvidjaju. Mi ih podjebavamo iz razloga rivaliteta, ali realno Zeljo , koliko god se mi busali u prsa je institucija ne samo BiH fudbala nego i Ex-Yu lige i to su nepobitne cinjenice, voljeli ih ili ne.

Napisao sam NoDiju da ce ispasti i sl. , ugl nebuloze s moje strane, jer idu u tom smjeru ali se iskreno, dobrosusjedski nadam da ce se shavizati i poceti nizati pozitivne rezultate jer im raspored ne ide nikako u korist a svi naredni protivnici imaju potrebu i ambicije ili za opstankom ili izlaskom u evropu tako da se moraju fkt pregrupisat i vec od naredne u Doboju pocet igrati jebxxx fudbal. Sretno im, a mezit cu ih kad god stignem, manje u ramazanu ipak oni su moju da su od govxxxx.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 03 mar 2026, 01:16

GrbavicaHrammm je napisao/la:
03 mar 2026, 00:25
DoktorXabaras je napisao/la:
03 mar 2026, 00:19
7467 :rol: :rol: :rol:

Hajde sad i oko posjete :bow:

Niko da pohvali danas posjetu, stavi ruku na srce i priznaj da smo fenomen po tom pitanju ps.eto

6000 je bilo sigurno :shhh:
Pasa, nema sta.
Svaka vam cast za posjetu i da vas je milja bila opet respekt, obzirom koliko se sramote na terenu a povrh ponedeljak, iako je dobar termin ali ramazan i ponedeljak. Svaka cast.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 03 mar 2026, 01:17

Ima li Nodija?

5arajevo
Kontakt:

Post Postao/la 5arajevo » 03 mar 2026, 01:19

Vorovus je napisao/la:
03 mar 2026, 00:07
Opet retardirani Hasanagić iznosi svoje mišljenje i postavlja sugestivno pitanje. :rol:

01:00

Plavo krme

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 03 mar 2026, 01:24

Ovdje je najkomicnija situacija taj Zeljin raspored. Nemoguce je da nekoga dobiju krenuvsi od Sloge pa na dalje. Rudar ih je nakantao, Sloga u kupu pobijedila, Posusje ih dobilo. Ide im Sloga dvaput, Borac, lištica, FKS, Radnik. No way..
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 03 mar 2026, 01:28

GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
03 mar 2026, 01:24
Ovdje je najkomicnija situacija taj Zeljin raspored. Nemoguce je da nekoga dobiju krenuvsi od Sloge pa na dalje. Rudar ih je nakantao, Sloga u kupu pobijedila, Posusje ih dobilo. Ide im Sloga dvaput, Borac, lištica, FKS, Radnik. No way..
Mora ih negdje procepiti, zakon velikih brojeva :urnebes:

5arajevo
Kontakt:

Post Postao/la 5arajevo » 03 mar 2026, 01:32

Milosevic je vicin covjek. Zbog toga je i doveden. Naterenu nikada opstanak ne bi izborili

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 03 mar 2026, 01:38

Ni u ludilu.
Amin :pray:

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 03 mar 2026, 01:42

5arajevo je napisao/la:
03 mar 2026, 01:32
Milosevic je vicin covjek. Zbog toga je i doveden. Naterenu nikada opstanak ne bi izborili
Sve objasnio.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, ultrazonfa i 28 gostiju.