Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Abraham Lincoln pogođen sa 4 iranska projektila
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nikad narcisticka osoba nece priznat., o narandastom pedofilu, a pogotov ne o svetoslavlju maga-e, najgorem radikalnom pedofilskom republikanskom krilu ikada i njegovim (narandastim pedofilskim) spodobama u bijeloj kuci.soko je napisao/la: ↑03 mar 2026, 04:04Dobro, my bad. Izvinjavam se za nazive.alemsa je napisao/la: ↑03 mar 2026, 03:50Dobro haj, vjerujem ti, isla je s likom starijim 30 godina koji je sasvim slucajno uspjesno/izgradjeno ime u njenoj profesiji i bio mayor San Francisca u doba kad je petljao s njom, to je cisto iz ljubavi, nikakve koriste, zaljubila se. U pravu si.soko je napisao/la: ↑03 mar 2026, 03:35
Vecina raje ovdje zna i misli da si ti kanta. Djaba ispijes te kahve.
Ti znas jel se ona probijala u karijeri, karala se pa sta, i ona i mati joj bila visoko obrazovana osoba. I ne govorim za to nego opcenito ti prosipas suplje. Tvoj level je maga, ono taraba. Pogedaj taj gore video od tvog babe koji je to mozak ili ovog sto se 10 godina tuko heroinom
https://www.inst
I ohani malo s tim nazivima, jesi'l dobar?
Samo bio bi red da makar nekad priznas za narandju.
Nisam ni ja neki fan kamale al od trumpa nema veceg idiota. Mozda ovaj kenedy
Svako ko je popusio propagandu i glupost biznisa i no more wars od populistickog narcisoidnog pedofila Trump-a, bolesnika sizofrenicara radikala Elon-a Musk-a, americkog naciste Stephen Miller-a i cijelog tima narandastog pedofila, bi trebao vjecno izgubiti pravo glasa jer ocigledno nije dorastao civilizacijskim odlukama.
Narcizam je zajebana stvar, cinjenica jeste da takva osoba je president trenutno i da zahvaljuci glasovima americkih rednek-a kao i rednek-a svih vjera i nacija pa i rednek-a porijeklom sa balkana ili ti ga iz bosne, zahvaljuci toj cinjenici, pedofili vlada uzasno unutrasnjom i vanjskom politikom koja nas sve sve tice. Narzicam vlada i narcisti izlaze na primjetan vrh, sretno nam i hvala svima koji su to omogucili.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- BenjooJutub
- Kontakt:
Naravno da se pokajao, mislim da je to i priznao jednom.soko je napisao/la: ↑03 mar 2026, 01:01Ko je prco trumpa i onog kennedy jr sto je u healthu? Nikakve kvalifikacije nemaju da rade ove poslove kanto jedna
Pita te covjek jesi se pokajao za Trumpa ni to ne mozes priznati, pranza tintaro![]()
Nije Kamala Melanija, Ivanka i ona sekretarica
Ronaldo je na sigurnom, još da mi se brat vrati sa kruzera , onda neka gori sve dole što se mene tiče
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nacionalna garda je pustila samo kineski tanker da prodju moreuz

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
Bundesliga
- Kontakt:
Aleme priznaj da si pogriješio što si glasao za onog debila, dosta je manja sramota nego da stalno nalaziš izgovore.
Eto vidite šta radi idiot, cijene nafte zagarantovano idu gore, a s time i sve ostalo. Rekao sam ja, odbrojavat će ljudi mjesece, dane kada će onaj prestati biti predsjednik. Toliko štete nanijeti globalnoj ekonomiji u tako kratkom roku je nenormalno.
Eto vidite šta radi idiot, cijene nafte zagarantovano idu gore, a s time i sve ostalo. Rekao sam ja, odbrojavat će ljudi mjesece, dane kada će onaj prestati biti predsjednik. Toliko štete nanijeti globalnoj ekonomiji u tako kratkom roku je nenormalno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ajd sto ce odbrojavati ili odbrojavaju nego sto mazlumi rade odbrojavanje isto vec drugi putBundesliga je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:49Aleme priznaj da si pogriješio što si glasao za onog debila, dosta je manja sramota nego da stalno nalaziš izgovore.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma ovdje pričam o normalnim ljudima, koji samo žele živjeti normalan život, a ne o ovim MAGA "genijalcima."OldTownDistrict je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:52Ajd sto ce odbrojavati ili odbrojavaju nego sto mazlumi rade odbrojavanje isto vec drugi put![]()
Mnogo više je normalnog naroda u svijetu koji je protiv ovog.
I am not yet born; O hear me.
- VensanKasel
- Kontakt:
E dobra zayebancija izgleda
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Marsal
- Kontakt:
Jaooo ja gužvi u prodavnicama, opuhali su brašno i ulje 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sta ce bolestan narod fuj
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne slazem se ni ja sa Alemom oko dosta nekih stvari vezanih za Ameriku, ali rekao je i sam da je ovaj mandat drugaciji. Ne trebate ga peglati oko toga.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Shategabri
- Marsal
- Kontakt:
Stvarno smo za izučavanja. Sjećam se kad je korona bila moj kolega kupio 20 velikih vreća, bio se za njih po prodavnicama. Ja mu govorim bolan ti, žena i dijete, šta će ti toliko. Jok, nemam ja pojma. Traži on gdje još ima kupit. Za godinu prodaje u pola cijene da se ne ucrva
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Muslimanski fanatici i radikali
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Wilshere10
- Kontakt:
Ja cekam da sve poskupi pa cu onda u kupovinu. 
- Shategabri
Da li su ovi s kanisterima i buradima nasuli?
To je najbitnije.
Da se može ko insan otići na pumpu, a ne da mi lola sa SUV-om toči bure ispred mene
To je najbitnije.
Da se može ko insan otići na pumpu, a ne da mi lola sa SUV-om toči bure ispred mene
Koševo Zapad
To je taj problem, takvi su najglasniji. Znam jednog naseg lika jos uvjek trubi o trumpu. Radi njega sam i poceo pratiti politiku.OldTownDistrict je napisao/la: ↑03 mar 2026, 10:44
Nikad narcisticka osoba nece priznat., o narandastom pedofilu, a pogotov ne o svetoslavlju maga-e, najgorem radikalnom pedofilskom republikanskom krilu ikada i njegovim (narandastim pedofilskim) spodobama u bijeloj kuci.
Svako ko je popusio propagandu i glupost biznisa i no more wars od populistickog narcisoidnog pedofila Trump-a, bolesnika sizofrenicara radikala Elon-a Musk-a, americkog naciste Stephen Miller-a i cijelog tima narandastog pedofila, bi trebao vjecno izgubiti pravo glasa jer ocigledno nije dorastao civilizacijskim odlukama.
Narcizam je zajebana stvar, cinjenica jeste da takva osoba je president trenutno i da zahvaljuci glasovima americkih rednek-a kao i rednek-a svih vjera i nacija pa i rednek-a porijeklom sa balkana ili ti ga iz bosne, zahvaljuci toj cinjenici, pedofili vlada uzasno unutrasnjom i vanjskom politikom koja nas sve sve tice. Narzicam vlada i narcisti izlaze na primjetan vrh, sretno nam i hvala svima koji su to omogucili.
Ja zivim ovdje od 98. Politika me nikad nije zanimala, vjerum nisam ni znao neku razliku o jednim i drugim do neke 2017.
Ono make america great again, reko sta moze biti lose o tome. Ovaj nas je pricao nesto kao sad cemo vise takse dobivati nazad, bice vise posla. Ja nako cutim reko ok, make sense.
I fino kad sam dosao kuci sjeo za pc, pogleda malo historical charts za stocks, unemployment, gas itd od jos doba Cartera. I u svemu su bolje demokrate. Pogotovo za vrijeme Obama, sta je covjek sve uradio za Ameriku a ovi maga nece da priznaju.