Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

OldTownDistrict
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la OldTownDistrict » 03 mar 2026, 14:05

Murga je napisao/la:
03 mar 2026, 13:51
Ne slazem se ni ja sa Alemom oko dosta nekih stvari vezanih za Ameriku, ali rekao je i sam da je ovaj mandat drugaciji. Ne trebate ga peglati oko toga.

alemsa je napisao/la:
30 jan 2026, 15:15
Murga je napisao/la:
30 jan 2026, 15:01
Je li se onda i sad bolje zivi nego te 2015/16 kad je prvi put bio na vlasti?
Nije, sad je puko, budala obicna. Ali je dobrim dijelom i izabran opet zbog tog prvog mandata (prije korone). Desi se to, i Obamin prvi mandat je bio beton, dok drugi vec dosta losiji (u odnosu na prvi).
Jedno je reci u jednom postu da je mandat drugaciji a potpuno drugo je nastaviti maga idologiju pedofila i njegove narcosoinde poitike u narednim postovima.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2026, 14:09

Murga je napisao/la:
03 mar 2026, 13:51
Ne slazem se ni ja sa Alemom oko dosta nekih stvari vezanih za Ameriku, ali rekao je i sam da je ovaj mandat drugaciji. Ne trebate ga peglati oko toga.

alemsa je napisao/la:
30 jan 2026, 15:15
Murga je napisao/la:
30 jan 2026, 15:01
Je li se onda i sad bolje zivi nego te 2015/16 kad je prvi put bio na vlasti?
Nije, sad je puko, budala obicna. Ali je dobrim dijelom i izabran opet zbog tog prvog mandata (prije korone). Desi se to, i Obamin prvi mandat je bio beton, dok drugi vec dosta losiji (u odnosu na prvi).
A vidi, jeste to pisao. Sjecam sam se sad da sam mu odgovorio za ovo za Obamu drugi put.
Moj Murga ti slabo nesto komentarises, mozda je i bolje tako. Pozdrav iz Bostona
Zadnja izmjena: soko, dana/u 03 mar 2026, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 mar 2026, 14:10

Poštedi nas price o pedofilima i drugih vrijedjanja.

Time ćete samo dovesti do toga da se zabrane slične diskusije ma forumu ili do svog iskljucenja.

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 03 mar 2026, 14:13

Marsal je napisao/la:
03 mar 2026, 13:20
Jaooo ja gužvi u prodavnicama, opuhali su brašno i ulje :tokralju:
Gledam kupuju ulje u paketima. :crazy:

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 03 mar 2026, 14:18

CHR je napisao/la:
03 mar 2026, 14:13
Marsal je napisao/la:
03 mar 2026, 13:20
Jaooo ja gužvi u prodavnicama, opuhali su brašno i ulje :tokralju:
Gledam kupuju ulje u paketima. :crazy:
:urnebes: ja naroda sasavog
1946-1987

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2026, 14:18

Wilshere10 je napisao/la:
03 mar 2026, 14:00
Ja cekam da sve poskupi pa cu onda u kupovinu. :yawn:
Tebra, jel poskupilo u montani?

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 03 mar 2026, 14:24

soko je napisao/la:
03 mar 2026, 14:18
Wilshere10 je napisao/la:
03 mar 2026, 14:00
Ja cekam da sve poskupi pa cu onda u kupovinu. :yawn:
Tebra, jel poskupilo u montani?
Ma ja ti ne gledam cijene tako da ne znam. :yawn:

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 03 mar 2026, 14:27

admin je napisao/la:
03 mar 2026, 14:10
Poštedi nas price o pedofilima i drugih vrijedjanja.

Time ćete samo dovesti do toga da se zabrane slične diskusije ma forumu ili do svog iskljucenja.
MAGA pedofil je Trump i jasno se odnosi na njega i njegovu idologiju a ne da je nekome upuceno da ima spolnu nastranost kao Trump osim da slijedi njegovu idologiju takvog bolesnog covjeka, to konkretno nije vrijedanje nekoga ovdje al ok.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 mar 2026, 14:27

Pa je.bo narandju, vidi svako da je puko k'o lego kockice. Nisam ja lojalan politicarima, nek ga zatvore, impeach sto se mene tice, k'o @soko sto neda reci da je ona preko ckapi napredovala, phd jel, rad i trud ali ponajvise i znoj :urnebes:

@old

Jesam li bio redneck kad sam bio demokrata i i liberal vecinu zivota? :rol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 mar 2026, 14:32

Da malo odem u offtopic.

Kupio sam telefon na 12 rata u Telekomu, ostale mi još četiri. Postoji li mogućnost da se to odjednom plati ili kako već jer me je počelo smarat plus planiram vjerovatno nešto drugo uzimat na rate?

Ako može koja je procedura?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 03 mar 2026, 14:37

alemsa je napisao/la:
03 mar 2026, 14:27
Pa je.bo narandju, vidi svako da je puko k'o lego kockice. Nisam ja lojalan politicarima, nek ga zatvore, impeach sto se mene tice, k'o @soko sto neda reci da je ona preko ckapi napredovala, phd jel, rad i trud ali ponajvise i znoj :urnebes:

@old

Pitanje je ima li kakva veća budala od njega i hoće li ga postaviti da povede Ameriku u nove pobjede?
Koševo Zapad

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 mar 2026, 14:41

Zaista se smatram osobom koja odlicno zna historiju i politiku, ali apsolutno ne vidim vise ikakav cilj amerike ili izraela u ovom ratu...sta tacno kontaju da se dobacuju vako raketama narednih 20 godina? Izrael takav rat ne bi izdrzo ni par mjeseci a kamol godina....Mislim da Netenjahu ocekuje u krajnjoj liniji da ovi sprze 10 nuklarki na iran...jer ocigledno ih na ovaj nacin ne mogu porazit

Valjda im je jasno da bez direktnog vojnog osvajanja poput u Iraku, rezim se nece smjenit..a upitno je kako bi iranski narod postupio i u tom scenariju...dal bi podrzao tu smjenu...takodjer osvajanje Irana vojno je prakticno nemoguca misija

Mislim da se Trump zestoko, al bas zestoko zayebo ...u sustini otiso je u rat bez ikakvog interesa cisto jer ga je Izrael zvao da ih "brani" jer ocigledno sami ne mogu, ipak Iran nije banana repubilka poput Libana niti nenaoruzana sirotinja u Gazi...

Da ne pricam sto su prekrsili svako moguce medjunardno i moralno pravo...
=\_1921_/=

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 03 mar 2026, 14:48

invincible1921 je napisao/la:
03 mar 2026, 14:41
Zaista se smatram osobom koja odlicno zna historiju i politiku, ali apsolutno ne vidim vise ikakav cilj amerike ili izraela u ovom ratu...sta tacno kontaju da se dobacuju vako raketama narednih 20 godina? Izrael takav rat ne bi izdrzo ni par mjeseci a kamol godina....Mislim da Netenjahu ocekuje u krajnjoj liniji da ovi sprze 10 nuklarki na iran...jer ocigledno ih na ovaj nacin ne mogu porazit

Valjda im je jasno da bez direktnog vojnog osvajanja poput u Iraku, rezim se nece smjenit..a upitno je kako bi iranski narod postupio i u tom scenariju...dal bi podrzao tu smjenu...takodjer osvajanje Irana vojno je prakticno nemoguca misija

Mislim da se Trump zestoko, al bas zestoko zayebo ...u sustini otiso je u rat bez ikakvog interesa cisto jer ga je Izrael zvao da ih "brani" jer ocigledno sami ne mogu, ipak Iran nije banana repubilka poput Libana niti nenaoruzana sirotinja u Gazi...

Nije se tu Trump zayebo.
On ne zna drugačije. Kod njeg je sve bombastično.
Neke špekulacije, krize, ups and downs.
Da je normalno, on bi propo.
Da ne idemo s tim kako ga je Natenjahu ucijenio.
Koševo Zapad

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 03 mar 2026, 14:50

bolest, roknut ovo sto prije. Al Islam je delulu, zar ne Ustašicky? :mrgreen:
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
Hard to believe it's not Scholes 🎶

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 mar 2026, 14:52

Shategabri je napisao/la:
03 mar 2026, 14:48

Nije se tu Trump zayebo.
Razumijem i taj rezon, ali mislim ipak da se ovdje preracuno...cak sam poprilicno siguran da uopste nisu bili za ovaj rat, ne jer vole Iran nego jer ne vide svrhu ovakvog postupka...medjutim kad tvoj vasnik naredi..nema necu
=\_1921_/=

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 03 mar 2026, 14:56

alemsa je napisao/la:
03 mar 2026, 14:27

@old

Demokrata ili republikanac sta god da si tvoje je, kao sto je i moje da nisam niti demokrata niti republikanac i opsirno mi je misljenje za americka dejstva koja su uglavnom nazalost zlo pa bili demokrate ili republikanci, dakle stranu konkretnu nemam uglavnom se svodi sto se amerike tice od dva zla manje kako god se oni zvali jer pored politickih partija srz stvarnosti je iza ili mimo te dvije partije pocevsi od cionizma. Ono sto jeste bitno je odnos i uticaj prema drzavi Bosni i Hercegovini i to je nesto sto bi svima trebalo biti bitno pogotovo kada vec ima pravo glasa.
Titulu koju sam ti dao se odnosi na tvoje (ovdje) cijelokupno misljenje i stav o ovimim temama, mislim evo simbolicno primjer pa skontaj sam pazi ekipe: Trump, Orban, Putin, Netanyahu, Vucic, Covic, Plenkovic, Dodik, Alemsa, Stephen Miller, Javier Milei, Lukashenko... crem de la crem idologije danasnjeg drustva :salut:

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 03 mar 2026, 14:58

03 mar 2026, 14:52
Shategabri je napisao/la:
03 mar 2026, 14:48

Nije se tu Trump zayebo.
Razumijem i taj rezon, ali mislim ipak da se ovdje preracuno...cak sam poprilicno siguran da uopste nisu bili za ovaj rat, ne jer vole Iran nego jer ne vide svrhu ovakvog postupka...medjutim kad tvoj vasnik naredi..nema necu
Pa nisu bili ni za Vijetnam.
Ni za Libiju. Irak.
Koševo Zapad

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 03 mar 2026, 15:00

Aaaaaaaa :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 mar 2026, 15:03

Arvid je napisao/la:
03 mar 2026, 15:00
Aaaaaaaa :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Nostalgija. :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 mar 2026, 15:03

Marsal je napisao/la:
03 mar 2026, 14:32
Da malo odem u offtopic.

Kupio sam telefon na 12 rata u Telekomu, ostale mi još četiri. Postoji li mogućnost da se to odjednom plati ili kako već jer me je počelo smarat plus planiram vjerovatno nešto drugo uzimat na rate?

Ako može koja je procedura?
Možeš zatvoriti koliko god da ti je ostalo.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 10 gostiju.