Do mene.Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:55Ma znam nego ujedamIMResurrected je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:54Ma lazu. Koliko god on los trener bio ne vjerujem da bi pristao na takav dogovor.Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:52Savo je cak za ne povjerovati izaso nam u susret.. Nije ugovorom Vezan i nema obestecenja
Savo ako uspije spasiti,sta se spasit moze,Dobija ugovor na Ljeto pravi...
Evo doveli trenera honorarno da ih ostavi u ligi. Pa ovo kod njih je gore nego što izgleda![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
IMResurrected
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Za Savu se pričalo, da je u finsnsijskim dugovima....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Derbi začelja u Doboju znači, trebate će sreće Želji
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma samo naredjenje da se Doboj skloni, njih moze spasiti tamo. Bez toga X im je maksimum maksimuma.
- FKS -
Pa evo prizno samzastitaIdentiteta je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:16Hahahah e vala ni to me ne bi iznenadiloNazorUso je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:16NoDizastitaIdentiteta je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:14
De priznaj koji ti je nick na našem subu... hram, pablo, koji si?![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa fun fact je da su od posljednjih 36 bodova osvojili 4.fks74 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:11O kakvom ispadanju pričate, još je 39 bodova u igri.5arajevo je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:00Ceka se utakmica sa slogom da vide sta je vico odlucio. Ako sloga ne pusti bodove vracaju opet NK umjesto FK (kod njih se to mijenja svakih 20-30 godina) i okrecu se beusu.
Statut se ne moze usvojiti bez punog naziva, ne moze biti samo zeljescar, mora imati fk ili nk a to se jos nista ne zna.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Cabo je mozda neznalica, ali je zato skup!

-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Hvala Grbavici sinoc za pljesak Juriću.Ostali smo i mi šokirani njegovom izvedbom jer ni sami nismo znali koliko može a očigledno može puno.
Štimac opet u svom stilu malo prozvao i domaće kritičare koji ipak nisu navikli da Zrinjski kiksa često na domaćem terenu.Standarno bocnuo i Borac koji ga je budimo realni nadigrao po šansama u sve tri utakmice dok je u dvije imao kod minimlanih pobjeda ogromnu sreću.Prvo što treba se spustit na zemlju jer Željezničar ovakav kakav jeste lagan je zalogaj svima u prvenstvu i neka Štimac pogleda kako je i Rudar odradio utakmicu na Grbavici.
Štimac opet u svom stilu malo prozvao i domaće kritičare koji ipak nisu navikli da Zrinjski kiksa često na domaćem terenu.Standarno bocnuo i Borac koji ga je budimo realni nadigrao po šansama u sve tri utakmice dok je u dvije imao kod minimlanih pobjeda ogromnu sreću.Prvo što treba se spustit na zemlju jer Željezničar ovakav kakav jeste lagan je zalogaj svima u prvenstvu i neka Štimac pogleda kako je i Rudar odradio utakmicu na Grbavici.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Ne znam jesam li ikad na temu zeljkana usao i udjem sada frajer pise da Savo radi djaba izasao im u susret i da je na ugovoru o djelu zaposlen, gdje ce iko sa njima

- jurisicduska
- Kontakt:
Samo sto oni sa postenom igrom ne mogu uzeti ni 8 bodova do kraja.fks74 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:11O kakvom ispadanju pričate, još je 39 bodova u igri.5arajevo je napisao/la: ↑03 mar 2026, 16:00Ceka se utakmica sa slogom da vide sta je vico odlucio. Ako sloga ne pusti bodove vracaju opet NK umjesto FK (kod njih se to mijenja svakih 20-30 godina) i okrecu se beusu.
Statut se ne moze usvojiti bez punog naziva, ne moze biti samo zeljescar, mora imati fk ili nk a to se jos nista ne zna.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ništa čudno. Samo prati(te) zvaničnu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Niko nikad nije usao na temu, a svi ovdje pisu o nasem pdfu.
Fk Željezničar.
Nekako je logično, Savo dobar sa Vicom, ovaj će mu davati dio love i opstat će u ligi. Iduće sezone im je opet pad.
Pohvale ultrasima za parolu, napokon nešto drugačije od njih, dobra i brojka za radni dan.
Poštovanje i za štumfove, zviždi kop, ko da je Bari kontra Salerintane.
Željo baš tanak ali nije ni za iznenaditi s obzirom koliko lutaju zadnjih godina.
Zrinjski najorganizivanij klub u ligi, ekipa je fizički dominantna, na žalost po njih ove godine Borac mora osvojiti, takav je dogovor.
Poštovanje i za štumfove, zviždi kop, ko da je Bari kontra Salerintane.
Željo baš tanak ali nije ni za iznenaditi s obzirom koliko lutaju zadnjih godina.
Zrinjski najorganizivanij klub u ligi, ekipa je fizički dominantna, na žalost po njih ove godine Borac mora osvojiti, takav je dogovor.
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Steta je sto ce za rad opstanka ove sezone, ostat bez evrope naredne 3 sezone
Kad im vidiš rasprave i jedni druge bodre i govore ostat ćemo u ligi, ne brinite... Tačno ti sve bude jasno.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Sad ce uloziti kviska kontra Sloge!
Proigrati preko noci,Savo ce to utegnuti da valja.
Proigrati preko noci,Savo ce to utegnuti da valja.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kao ne citaju nam pdf a pola njihovi na nasoj temi

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Samba71, ultrazonfa i 20 gostiju.