Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Gledaj ovog beskičmenjaka iz Njemačke šprdaju se sa njim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma ti koliko si zabludjen strankom ili cime vec, ne mozes priznati da ti je ova Kamala bila starleta obicna, jer bi ti to kao negativno izgledalo stranci da se Maca Diskrecija probila do samog vrhasoko je napisao/la: ↑03 mar 2026, 17:36
Razlika je govoriti sta mislis i pogresno govoriti.
Ti si vise puta govorio da Trump nije za rata, ja sam ti vise puta pisao da je 2017 vise baceno bombi neg za bilo koju godinu kad je Obama bio. I rekao sam ti da izrael sad ima svog igraca ovdje i sta bi?
Onda 2015/2016 benzin bio ispod 2 dolara. Pod bushem 4 dolara. Inflacija kad je Obama zavrsavao svoj mandat oko 1%, unemployment ispod 4%., stocks svake godine preko 10% sta vise.
Zasto Trump onda govori make america great? Valjda keep america great.
To ako neko ne vidi znaci da ne konta.
Udaraj po Dubaiju, tamo je najmanje muslimanskog zivlja
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Naravno.
Evo mezim plavi sir i bijelo vino.
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 03 mar 2026, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Mislis kao Melanija, to ti je to sto ti hoces da kazes.alemsa je napisao/la: ↑03 mar 2026, 21:15Ma ti koliko si zabludjen strankom ili cime vec, ne mozes priznati da ti je ova Kamala bila starleta obicna, jer bi ti to kao negativno izgledalo stranci da se Maca Diskrecija probila do samog vrhasoko je napisao/la: ↑03 mar 2026, 17:36
Razlika je govoriti sta mislis i pogresno govoriti.
Ti si vise puta govorio da Trump nije za rata, ja sam ti vise puta pisao da je 2017 vise baceno bombi neg za bilo koju godinu kad je Obama bio. I rekao sam ti da izrael sad ima svog igraca ovdje i sta bi?
Onda 2015/2016 benzin bio ispod 2 dolara. Pod bushem 4 dolara. Inflacija kad je Obama zavrsavao svoj mandat oko 1%, unemployment ispod 4%., stocks svake godine preko 10% sta vise.
Zasto Trump onda govori make america great? Valjda keep america great.
To ako neko ne vidi znaci da ne konta.![]()
Ne mogu ja priznati kad je kamala visoko obrazovana osoba, zavrsila skolu i nisam joj ja cuvao svijecu.
Isto kao za Obamu, covjek obrazovan u onome sto je radio. Trump nije.
Cak i JD Vance iako ga ne volim, covjek zavrsio law school na yale
- bavariapivo
- Kontakt:
Zadnja izmjena: bavariapivo, dana/u 03 mar 2026, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ziva istina.
Tuci po Dubajiu!
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 03 mar 2026, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Gospodin za primjer , pije čitav ramazan a ne pije ostalih 11 mjeseci . Trebali se ugledati na njega .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Joj, Crvena jabuka ima saso mange sira.VensanKasel je napisao/la: ↑03 mar 2026, 21:28Gospodin za primjer , pije čitav ramazan a ne pije ostalih 11 mjeseci . Trebali se ugledati na njega .![]()
I ja sam nasao na netu vijest bila, ali evo gledam i danas po Minhenu su guzve. Ljudi trose pare na gluposti svakodnevno, ali eto bice im problem 10,15 eura vise za gorivo dati. Ko da ce rezervar trajati godinu jbt
Melanija jeste sigurno, ali ona nije, niti ce, niti moze imati politicku karijeru. Dok je ova starleta dogurala da bude predstavnik stranke, know the difference.soko je napisao/la: ↑03 mar 2026, 21:23
Mislis kao Melanija, to ti je to sto ti hoces da kazes.
Ne mogu ja priznati kad je kamala visoko obrazovana osoba, zavrsila skolu i nisam joj ja cuvao svijecu.
Isto kao za Obamu, covjek obrazovan u onome sto je radio. Trump nije.
Cak i JD Vance iako ga ne volim, covjek zavrsio law school na yale
Ne znam za te bogatase i njihove diplome (cast svakome ko je posteno zavrsio), ali previse je tu konekcija, ovog onog. Ima ti je i Trump ekonomski fakultet zavrsio (sto je vazda znacilo svugdje na svijetu) kao postovani/tezi fakultet, pa ne zna dvije prostoprosirene recenice srociti.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 03 mar 2026, 21:51, ukupno mijenjano 4 puta.
Stone hands👊
Bosna uz kesovinu najbolje mjesto za zivot.
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 03 mar 2026, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Top je buđavi
Koje je vino ? Ima izbora dobrog u Crvenoj jabuci ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Najbolji izbor vina, ubjedljivo. Uzeo neko Chardonnay na akciji 60 markica.VensanKasel je napisao/la: ↑03 mar 2026, 21:49Top je buđavi
Koje je vino ? Ima izbora dobrog u Crvenoj jabuci ...
- bavariapivo
- Kontakt:
samo sirotinja kupuje na akciji
Ima flasa po 300 maraka jbt.

- bavariapivo
- Kontakt:
jest'. flasu srubim za sat vremena.bavariapivo je napisao/la: ↑03 mar 2026, 21:59E pa to se kupuje!!! Sta je tebi dati 300 kmica za uzitak?
Ne isplati se, brt.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1, L-Train, nerkolfc, PSV, Riziko, tiketoke, VensanKasel i 19 gostiju.