Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
28
40%
2. Ne
26
37%
3. Dati mu do Nove godine
16
23%

Ukupno glasova: 70

StevieG8
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la StevieG8 » 03 mar 2026, 22:51

E jbt kud se probudi jutros
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 03 mar 2026, 23:12

Ne dočekao jutra Slote , umjesto 6 poena da imamo ispred i da villa celzi x navijam ti zijanis.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 03 mar 2026, 23:27

Utakmicu su izgubili dva retarda Gakpo i Jones. Pleme im hebem. Nemaju šta oni tražiti u Liverpoolu.
Kako kad trčiš kontru 4 na 2, dodaš loptu štoperu, moj Muhamede?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 03 mar 2026, 23:35

Gubim epitete za ovog glupana
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 mar 2026, 00:03

Eh da su svi ko Gakpo sad bi bili minimum prvi.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 mar 2026, 00:04

A maximum ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 mar 2026, 00:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:
04 mar 2026, 00:03
Eh da su svi ko Gakpo sad bi bili minimum prvi.
Treba ga nagradit novim ugovorom i povecat platu.Ako nista konstantno je los cijelu sezonu.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 mar 2026, 02:40

Vise nas niko ne je•e ni 2%, nikome nismo zanimljivi koliko smo ocajni.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 mar 2026, 03:03

Joj Arne
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

JohannWolfgang
Kontakt:

Post Postao/la JohannWolfgang » 04 mar 2026, 06:43

Fakat nevjerovatno da nakon toliko ulozenih para trpe ovakve rezultate. Sto je najgore ovo je katastrofa i jedina je sreca sto ide pet ekipa u Lp inace bi sanse bile minimalne. Umjesto da iskoriste sto je i Celzi ocajan krenu po neki pozitivni sok da se uhvati LP oni se kockaju ostavljajuci lika koji ne zna kud goni vise. Jedino logicno objasnjenje je da su vec dogovorili Xabija koji ne zeli prije ljeta preuzeti ekipu pa sad drze ovoga i mole Boga da ne usere do kraja.
Nevjerovatan sunovrat. Ono nekad s Klopom si gubio ali svaki utakmicu, bez obzira s kim i gdje da se igra ocekujes pobjedu, s ovim ocekujes kiks nebitno gdje i s kim igras. Ocekujes patnju i mrcvarenje i ocekujes najboljeg veznjaka na desnom beku.

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 04 mar 2026, 09:05

Dobro jutro, napaceni narode.

Naravno, ali naravno moramo mi biti ti izrodi koji ce Wolvesima dati razlog za slavlje, zar je neko sumnjao u nas? :D

Nismo htjeli biti ti likovi koji otpustaju trenera na pola sezone, sad cemo morati ova **** pojesti do kraja. Lik je odavno izgubio konekciju sa ekipom, nema prepoznatljive igre, nema intenziteta, nema kontinuiteta i onda se ne treba cuditi sto smo tu gdje jesmo - borba za ulazak u LP.

Mislim, necu se ni osvrtati na losu predstavu pojedinaca sinoc (po ko zna koji put), postalo je dosadno week in-week out ponavljati iste stvari i kritizirati iste igrace i njihove ogranicenosti.

Ono sto mene brine je npr. produzenje ugovora esencijalnim igracima za nadolazece godine. Naravno, uzet cu tu za primjer jednog Doma, koji nam je ovu sezonu ubjedljivo najbolji igrac, koji nas je ko zna koliko puta nosio na ledjima, spasavao, dusu ostavljao na terenu. Igrac kojeg stvarno vidim kao buduceg kapitena momcadi, koji ima sve predispozicije da vodi ekipu - fizicke, mentalne, rodjeni je lider koji ce voditi primjerom (zanemarimo sinocnju frizuru :D ).

Nazalost, lik nije homegrown, te nema takvu vrstu povezanosti s klubom. I sad, kako ce jedan takav igrac, koji je rodjeni pobjednik, koji zeli biti uspjesan i imati kabinet trofeja iza sebe kad zavrsi karijeru, reci 'ovo su mjesto i klub kojim zelim dati svoje najbolje fudbalske godine', nakon ovakve sezone, igre i sistema u kojem igra?!

To bas smara. Nego, koga vidimo kao trenera sljedece sezone, Xabija ili pak nekog drugog? Ko god da je, daj ga odmah 1.7. da krene s radom i da odradi predsezonu kako treba...

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 04 mar 2026, 13:22

Daleko od glavnog problema, pogotovo jer nas je vadio milion puta, ali something to think about

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 04 mar 2026, 13:24

FieldsOfAnfieldRoad je napisao/la:
04 mar 2026, 09:05
Dobro jutro, napaceni narode.

Naravno, ali naravno moramo mi biti ti izrodi koji ce Wolvesima dati razlog za slavlje, zar je neko sumnjao u nas? :D

Uzeli su 7 bodova u tri utakmice protiv Arsenala, Ville i nas.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 04 mar 2026, 14:36

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 mar 2026, 19:08

I found freedom. Losing all hope was freedom.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 04 mar 2026, 23:20

Dobro je svi rezultati su nam se poklopili pa nas ovaj poraz nije toliko skupo kostao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 4 gosta.