Ovo je cetvrta prica koju pricaju u zadnjih 7 dana. Maga glupani.Hegseth: Ubili smo one Irance koji su planirali atentat na Trumpa, gotovi su i napadamo ih bez milosti
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
MAGA-rci se zapetljali u vlastitim lazima. Jasno da ratuju za Izrael i nista drugo.
Narandzasti pedofil je opasno ucijenjen od strane Mossada.
Narandzasti pedofil je opasno ucijenjen od strane Mossada.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Pa ako pričamo konkretno o toj temi, ne postoji nijedna statistika na osnovu koje možeš zaključiti da je neki predsjednik bolji od drugog. Bez konteksta nema ništa.soko je napisao/la: ↑04 mar 2026, 15:31Pogledaj taj post sto sam stavio alemu sa stranicama. Ako je tebi to glupost sto se tice inflacije, gas prices i unemployment onda ne znam sto me citiras.ArtemisFowl je napisao/la: ↑04 mar 2026, 15:14Naveo sam tu statistiku, zato što se najčešće pogrešno interpretira i opravdava rasizam. A ti dolaziš s ove druge strane te američke političke podjele, koja ne prihvata takvo razmišljanje.
Da ponovim: pričamo o analizi statistike i izvlačenju zaključaka na osnovu iste, a ne o činjeničnosti njeznih podataka.
Pozdrav
A više sam se nadovezao na temu statistike u općenitom smislu. Ja sam na faksu radio seminarski gdje sam imao dvije potpuno različite statistike o području kvarova motora i obje su stvarno bile tačne, samo su imale drugačiji pristup. Laik bi zaključio svašta kad bi to vidio.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Tucker: "So Jordan is 98% Muslim?"
Archbishop Hosam Naoum: "Yes"
Tucker: "And you feel safer here than in Jerusalem?"
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
Hard to believe it's not Scholes 🎶
A sta ce to imati? O cemu ti pricas? Pratis 30-40 inflaciju, unemployment, ciijene hrane, nafte itd svako, bas svako bi trebao vidjeti sta je bolje.ArtemisFowl je napisao/la: ↑04 mar 2026, 16:38Pa ako pričamo konkretno o toj temi, ne postoji nijedna statistika na osnovu koje možeš zaključiti da je neki predsjednik bolji od drugog. Bez konteksta nema ništa.soko je napisao/la: ↑04 mar 2026, 15:31Pogledaj taj post sto sam stavio alemu sa stranicama. Ako je tebi to glupost sto se tice inflacije, gas prices i unemployment onda ne znam sto me citiras.ArtemisFowl je napisao/la: ↑04 mar 2026, 15:14
Naveo sam tu statistiku, zato što se najčešće pogrešno interpretira i opravdava rasizam. A ti dolaziš s ove druge strane te američke političke podjele, koja ne prihvata takvo razmišljanje.
Da ponovim: pričamo o analizi statistike i izvlačenju zaključaka na osnovu iste, a ne o činjeničnosti njeznih podataka.
Pozdrav
A više sam se nadovezao na temu statistike u općenitom smislu. Ja sam na faksu radio seminarski gdje sam imao dvije potpuno različite statistike o području kvarova motora i obje su stvarno bile tačne, samo su imale drugačiji pristup. Laik bi zaključio svašta kad bi to vidio.
Necemo valjda gledati ko bolje laze? Svasta
Laik ako se ne slaze sa tim ce reci to je mit i glupost
Newsom ako bude uzet ce ga JD lopatom. Tad necu ni izaci na izbore jer je JD podmukla osoba a Newsom prevarant obicni.
Pa rekao sam neki dan u vezi toga, da ih odra Tucker (cioniste) i Candance Owens. Bas sam gledao te interviews sa krscanskim Arapima gdje ljudi govore da nemaju uopste problema sa Muslimanima nego sa Zidovima.VivaLaStella je napisao/la: ↑04 mar 2026, 16:45htt
Prije da ce se boriti Newsom i Trump ili Obama i Trump. Uglavnom Trump.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vlada FBiH je, na prijedlog Federalno ministarstvo trgovine, odbila zahtjeve šest općina i dva grada za izuzeće od primjene člana 18. Zakona o unutrašnjoj trgovini, koji propisuje da su prodajni objekti zatvoreni nedjeljom i praznicima.
Bez izuzeća ostaju općine Stari Grad Sarajevo, Drvar, Tešanj, Foča, Velika Kladuša i Sapna, te gradovi Visoko i Konjic.
Kako je obrazloženo, iz dostavljenih podataka nije dokazano ispunjavanje ključnih kriterija propisanih Uredbom, posebno onih koji se odnose na pad prometa i pad broja zaposlenih u trgovini u odnosu na isti period 2023. godine.
Vlada je naglasila da općinska i gradska vijeća mogu podnijeti novi prijedlog, ali tek nakon isteka roka od šest mjeseci od stupanja na snagu ovih odluka.
Podsjetimo, ranije je Vlada Federacije Bosne i Hercegovine udovoljila zahtjevu Orašja za izuzeće od neradne nedjelje.
To je trenutno jedini grad u FBiH u kojem nije na snazi zabrana rada trgovina nedjeljom.
Bez izuzeća ostaju općine Stari Grad Sarajevo, Drvar, Tešanj, Foča, Velika Kladuša i Sapna, te gradovi Visoko i Konjic.
Kako je obrazloženo, iz dostavljenih podataka nije dokazano ispunjavanje ključnih kriterija propisanih Uredbom, posebno onih koji se odnose na pad prometa i pad broja zaposlenih u trgovini u odnosu na isti period 2023. godine.
Vlada je naglasila da općinska i gradska vijeća mogu podnijeti novi prijedlog, ali tek nakon isteka roka od šest mjeseci od stupanja na snagu ovih odluka.
Podsjetimo, ranije je Vlada Federacije Bosne i Hercegovine udovoljila zahtjevu Orašja za izuzeće od neradne nedjelje.
To je trenutno jedini grad u FBiH u kojem nije na snazi zabrana rada trgovina nedjeljom.
- Wilshere10
- Kontakt:
Teroristicka vlada FBiH.
Lijepo bi bilo da kazu sta planiraju povodom agresije na Iran i povecanja cijena svega, koje su ionako bile ogromne i u rangu onih u Njemackoj i Austriji.
Lijepo bi bilo da kazu sta planiraju povodom agresije na Iran i povecanja cijena svega, koje su ionako bile ogromne i u rangu onih u Njemackoj i Austriji.
Tako je svugdje. Evo ja prosle sedmice mijenjao GRI uticnice, platio 15 dolara. Prije par godina bile 5 dolara. To je sve radi tarifa, firme napumpaju cijene i vise nikad nece dole otici. StokeWilshere10 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:09Teroristicka vlada FBiH.
Lijepo bi bilo da kazu sta planiraju povodom agresije na Iran i povecanja cijena svega, koje su ionako bile ogromne i u rangu onih u Njemackoj i Austriji.![]()
- VivaLaStella
- Kontakt:
Cionistima*alemsa je napisao/la: ↑04 mar 2026, 16:56Newsom ako bude uzet ce ga JD lopatom. Tad necu ni izaci na izbore jer je JD podmukla osoba a Newsom prevarant obicni.
Pa rekao sam neki dan u vezi toga, da ih odra Tucker (cioniste) i Candance Owens. Bas sam gledao te interviews sa krscanskim Arapima gdje ljudi govore da nemaju uopste problema sa Muslimanima nego sa Zidovima.VivaLaStella je napisao/la: ↑04 mar 2026, 16:45htt
Jer nisu samo u pitanju kršćanski arapi, nego i sami židovi koji nisu cionisti.
To ne shvataju likovi poput @rosicky koji podržavaju to zlo. cionisti nisu židovi, nego spodobe koje su hijackovale judaizam.
Stosta on ne moze, pa radi. Ne tvrdim da ce uspjeti, ali nesto ce pokusati izmajmunisati u vezi ponovnog izbora. Barem da zeta pogura. Ionako je de facto americki ministar vanjskih poslova. Inace jako kompetentan za to.
Pa to se podrazumijeva kad se kaze Jews/Jevreji/Zidovi da se misli na cioniste, odnosno Jevreje koji imaju moc (u mnogim sferama), a ne na obicnog covjeka koji gleda da prezivi, plati racune itd.VivaLaStella je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:13
Cionistima*
https://yout
To ne shvataju likovi poput @rosicky koji podržavaju to zlo. cionisti nisu židovi, nego spodobe koje su hijackovale judaizam.
Nick Fuentes je isto jak po tom pitanju. Mada ima bruku kontraverznih stavova.
- VivaLaStella
- Kontakt:
ja koliko vidim masa mentola kod vas se izjašnjava kao christian zionistsalemsa je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:26Pa to se podrazumijeva kad se kaze Jews/Jevreji/Zidovi da se misli na cioniste, odnosno Jevreje koji imaju moc (u mnogim sferama), a ne na obicnog covjeka koji gleda da prezivi, plati racune itd.VivaLaStella je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:13
Cionistima*
https://yout
Nick Fuentes je isto jak po tom pitanju. Mada ima bruku kontraverznih stavova.
- Marsal
- Kontakt:
Znači stotine curica planiralo atentat. Pa kosti im zločinačke yebem. Dokle su me natjerali, da navijam za iranski režim.Wilshere10 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 16:19Ovo je cetvrta prica koju pricaju u zadnjih 7 dana. Maga glupani.Hegseth: Ubili smo one Irance koji su planirali atentat na Trumpa, gotovi su i napadamo ih bez milosti![]()
Ne znam ko je gori i ko mi je mrži, Bibi ili Donald. Ovaj je zao i podmukao, a ovaj osim što je zao i podmukao je poprilično glup i hvalisavac. Fuj
A uz to yebem majku i Saudijcima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VensanKasel
- Kontakt:
E đe ćeš na Đuje , ukinule čovjeku Patreon zbog pitanja od čega živite i uzdržavate 17-18 djece ?
Pogledajte samo likove , šta je ovo sunce ti poljubim
Obavezno pogledati
Pogledajte samo likove , šta je ovo sunce ti poljubim
Obavezno pogledati
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Marsal
- Kontakt:
A gle ove saudijske plaćene kmice, ne smije ništa protiv vladara zucnut

I njemu mater. I svakom selefiji i učenjaku koji nije na strani Irana

I njemu mater. I svakom selefiji i učenjaku koji nije na strani Irana
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], invincible1921, VensanKasel i 4 gosta.