Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Kerim Alajbegović
Ovo niko ne prenosi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
https://on. orf.at/livestream/14503836/oefb-cup-halbfinale-red-bull-salzburg-altach-in-voller-laenge
Trebalo bi da ovdje može samo VPN naštimati na Austriju.
Bez vpna na dlstreams.top ili na euronogomet možeš gledati.CAGarfia je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:29https://on. orf.at/livestream/14503836/oefb-cup-halbfinale-red-bull-salzburg-altach-in-voller-laenge
Trebalo bi da ovdje može samo VPN naštimati na Austriju.
Ne sviraše penal nad Kerimom. 
Konate i on poste, bio iftar break
Konate i on poste, bio iftar break
Bas je los ovaj Salzburg,fali im jos koji crnac da to bude bolje 
Katastrofa mrtva, još ovi prečku i stativu prije gola pogodiše.
Kako nije najgora opcija kad je Juventusov najbolji igrač, a svakako i jedan od najboljih i citavoj ligi, lijevo krilo koje doslovno ubija. On se ne bi naigrao u ovom Juventusu jer Juventus osim Bremera na stoperu sto ima kvalitetno su jedino krila.
Ali svakako za njega je Seria A jer ovako brzi igrači sa dobrom tehnikom i šutem su odlično prolazili u Serii A i ja bi ga volio vidjeti recimo u Romi, ili čak i Napoliu.
Dobro to. Mozda Yildiz i napusti Juventus na ljeto, ko zna. A ako gledamo samo renome tih klubova, logicno da su losiji rimski klubovi od Juventusa. Opet kakav god da je Juventus, svaki igrac bi vise tamo volio igrati nego u Romi, a pogotovo Laziju.Kompromis je napisao/la: ↑04 mar 2026, 18:57Kako nije najgora opcija kad je Juventusov najbolji igrač, a svakako i jedan od najboljih i citavoj ligi, lijevo krilo koje doslovno ubija. On se ne bi naigrao u ovom Juventusu jer Juventus osim Bremera na stoperu sto ima kvalitetno su jedino krila.
Ali svakako za njega je Seria A jer ovako brzi igrači sa dobrom tehnikom i šutem su odlično prolazili u Serii A i ja bi ga volio vidjeti recimo u Romi, ili čak i Napoliu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Previse hajpanja za Kerima. Cini mu se medvjedja uloga, ima on jos puno da radi ! Engleska mu pase najbolje
Strasno je sta camuge rade.....
Ne gledam utakmicu al znam da s camugama ne mozes duplog pasa odigrati,ti ljudi samo gledaju prema golu.Njemu treba napadac kao sto je u Francuskoj Giroud bio za Griezmanna,igrac koji zna ledjima odigrati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma Salzburg treba remont u sportskog sustava i vracanje principa razvoja prvenstveno jakih Austrijskih igraca/CM kao sto su bili:Schlager,Seiwald,Laimer itd.Tek onda djecu biafre dovoditi i popunjavati na iskljucivo trkacke pozicije po strani.
Mislim da je samo Kerim jednom ošutao u drugom poluvremenu od cijele ekipe, ne mogu qurca naprijed
Kad god ih gledam sanse ne mogu stvoriti, najgore sta najvise pratimo ne znas ko gore igra, Arsenal, Schalke, Salzburg, repka i co 
Kakva skupina karinaša izuzev Kerimage i Schlagera.
gledajuci ovo smece od tekme, prvo sto mi prodje kroz glavu da je neko napisao neki dan da mu se svidja igra pod novim trenerom:-)..
levati neozbiljno usli u tekmu, zasluzeno gubili na HT, ali da jednu smislenu akciju ne kreiraju u 2. pol, nevjerovatno...vala i Kerim ga nekad zna kenjjati, ali nema sumnje da je ovdje najbolji igrac.
Nekako probati uzeti titulu i bjezati iz ove zabokrecine, samo ovakvom igrom tesko do titule.
levati neozbiljno usli u tekmu, zasluzeno gubili na HT, ali da jednu smislenu akciju ne kreiraju u 2. pol, nevjerovatno...vala i Kerim ga nekad zna kenjjati, ali nema sumnje da je ovdje najbolji igrac.
Nekako probati uzeti titulu i bjezati iz ove zabokrecine, samo ovakvom igrom tesko do titule.
Ma napisao sam ja. Prva tekma izdominirali i strpali 5 komada, prošlu isto dominacija od starta do kraja ali 0-0. Ovo danas je drugi svijet u odnosu na zadnje dvije tekme.

Spominjao je Belmin u Dribleru da mu je Kerim rekao da kad uđe na pravi način u dribling da nema defanzivca koji ga može zaustaviti. Nisam baš cijelu tekmu gledao, ali momak je u stanju sam sebi napraviti priliku. Šta bi tek bilo da ima u klubu nekoga ko će mu dodati loptu u pravo vrijeme na pravo mjesto..
Jel tacna info da ga Leverkusen moze vratiti za 8mil? Mora vec iduce sezone igrati Bundesligu ili neku dr. ligu od top5, hnl je jaci od austrijske.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.

.jpg)