To je davno dogovoreno izmedju vicinih i beusovih prcija, bojac skretnica i židoviDoktorXabaras je napisao/la: ↑04 mar 2026, 20:16Lobotomija već slavi osvajanje Kup-a, Željezničar se vratio starim navikama.
Svako dobro Bosno i Hercegovino![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma onaj derpaš Tobe što voli malu djecu 100%.
Imaju admini IP adresu papak, neka provjere.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Koji vam je svima s tim teorijama više, nije ni razmatrano to kolo.KosevoZove je napisao/la: ↑04 mar 2026, 19:50Protiv njih ne znam nisam gledao, trebali da popijete dobru kaznu za skandiranje mladica, ubij zakolji protiv nas kad ste igrali ili je to vama normala odg ako si imalo realan??!
Biće iduće sedmice pa ako opet bude neka smiješna cifra onda pametujte.
Pošteno, pa kako bude.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel moguce sta postavlja ovaj pacijent tobe. Nestvarno da se svaki mjesec ponavljaju njegovi bolesni postovi i da se to nikad ne rijesi. To covjece traje godinama. Uvijek mu se ostavi prostora dobije tih 15ak dana do bana, pa opet napravi novi profil i nastavi jer ima vremena da prosipa iste bolesne postove i da pise sam sa sobom. Boga pitaj koliko profila ima na nasoj temi.
Ako neko zna covjeka neka mu pruzi pomoc
Ako neko zna covjeka neka mu pruzi pomoc
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
zeljovolimte
- Kontakt:
A najtuznije sto njegovo pisanje i njegovo jadno izrazavanje majku li mu J*** u picku podrzava veliki dio forumasa FKS.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 mar 2026, 20:40Jel moguce sta postavlja ovaj pacijent tobe. Nestvarno da se svaki mjesec ponavljaju njegovi bolesni postovi i da se to nikad ne rijesi. To covjece traje godinama. Uvijek mu se ostavi prostora dobije tih 15ak dana do bana, pa opet napravi novi profil i nastavi jer ima vremena da prosipa iste bolesne postove i da pise sam sa sobom. Boga pitaj koliko profila ima na nasoj temi.
Ako neko zna covjeka neka mu pruzi pomoc![]()
Nikad ga npr ovi dezurni npr duska, vanja nisu osudili.
Cak sta vise znali odobravati i podrzavati.
Jos jednom J*** li mu komplet porodicu!
Vidi ti kako su zemunci primili vucicevu skolu. Postave nesto pa sa 10 profila moralisu. Cetalji smrdljivi
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ovo ko je objavio sliku ovog decka je stvarno nidje veze i da se neko ismijava za koga god navija na stranu, necemo se voljeti nikad to je jasno, ali ici do ove granice ne podrzavam nikako i ovo je necije dijete, svi mi imamo djecu vecina nas, krenite od sebe da vam neko postavi sliku i da se sprda pe **** bi mu mamicu sigurno!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Obrati se ovom metadoncu post iznad tvog.KosevoZove je napisao/la: ↑04 mar 2026, 21:01Ovo ko je objavio sliku ovog decka je stvarno nidje veze i da se neko ismijava za koga god navija na stranu, necemo se voljeti nikad to je jasno, ali ici do ove granice ne podrzavam nikako i ovo je necije dijete, svi mi imamo djecu vecina nas, krenite od sebe da vam neko postavi sliku i da se sprda pe **** bi mu mamicu sigurno!
PS. Apsolutno se slažem sa tobom.
To je jedan od ova 2 “zeljina” cetnika koji pisu sa 8 profila, samo ponekad zaborave na vrijeme promijeniti nick pa se otkriju.KosevoZove je napisao/la: ↑04 mar 2026, 21:01Ovo ko je objavio sliku ovog decka je stvarno nidje veze i da se neko ismijava za koga god navija na stranu, necemo se voljeti nikad to je jasno, ali ici do ove granice ne podrzavam nikako i ovo je necije dijete, svi mi imamo djecu vecina nas, krenite od sebe da vam neko postavi sliku i da se sprda pe **** bi mu mamicu sigurno!
Sjeme im se zatrlo karavlasko

-
Marokanci58
- Kontakt:
Najgore je što zbog pojedinaca se kalja obraz jednog naroda i vjere. I kada dođe trenutak za drugo poluvrijeme da se čisti Bosna od četnika ne smije se po Islamu dirati, ni bolesni, ni crkve, ni djeca, ni žene ni starci i nemoćni. Ne smijemo ukaljati ime, narod, vjeru. Tako da ovo ismijavanje bolesnog momka treba osuditi a od toga ko je to postavio ograditi se i odbaciti ga.
Tobe, Tobe baš si nisko pao. Pa ni tvoji te ne brane koliki si debil ispao.
Ovo sa ovim bolesnim djetetom ti je baš nisko, doduše taman je to tvoj nivo u skladu sa tvojim kućnim neodgojem i koeficijentom inteligencije.
Ovo sa ovim bolesnim djetetom ti je baš nisko, doduše taman je to tvoj nivo u skladu sa tvojim kućnim neodgojem i koeficijentom inteligencije.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Stoji da ga je uvijek podrzavala vecina njihovih, isti su ga i izabrali za forumasa godine. Sve su to prije svega istraumirane hinje, pa im je jedini nacin u coporima ili tako laznim predstavljanjem da nesto pokusaju raditi a ispadaju sve veci i veci pacijenti 
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jos jednom ponavljam bilo ciji navijaci da ovako nesto postave je za svaku osudu, bolesno, bez grama mozga ne znam kako vise da ovo nazovem, dno dna, a tema je o sportu sve vise se pise o necemu drugom, manje o fudbalu, dodjite ljudi pameti dok vam je vrijeme.
Starija raja 30+ sve manje pise po forumu ja imam skoro 37 i pocelo mi se iskreno gaditi da ulazim u raspravu sa sve vise i vise djece.
Starija raja 30+ sve manje pise po forumu ja imam skoro 37 i pocelo mi se iskreno gaditi da ulazim u raspravu sa sve vise i vise djece.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ako je Tobe hajvan ne mora značiti da je on postavio. Kakvih ovaj forum ima psihopata Tobe je mala maca za njih
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zamisli za nekog ko pravi mjesecno 2 profila godinama i ovako pise, da kazes mala maca
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 04 mar 2026, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Kakav Islam, to su dvojica karavlaha koji nikakve veze nemaju ni sa islamom ni BiH. Mrze sve nase a Sarajevo i Bosnjaci su im trn u oku. Milion puta su postavljali slike karadzica pa i mladica i nikada ban nisu dobili jer i admin mrzi FKS skoro isto kao i oni.Marokanci58 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 21:09Najgore je što zbog pojedinaca se kalja obraz jednog naroda i vjere. I kada dođe trenutak za drugo poluvrijeme da se čisti Bosna od četnika ne smije se po Islamu dirati, ni bolesni, ni crkve, ni djeca, ni žene ni starci i nemoćni. Ne smijemo ukaljati ime, narod, vjeru. Tako da ovo ismijavanje bolesnog momka treba osuditi a od toga ko je to postavio ograditi se i odbaciti ga.
Sta mislis da je slucajno sto im je bas Tobe najmrzi? Ne smeta im niko drugi nego samo Tobe dobrovoljac i borac ARBiH, 4 puta tesko ranjavan, dobitnik Zlatnog Ljiljana.
Na sve nacine pokusavaju zataskati istinu i okrenuti temu kako njima odgovara ali ne moze to tako
Krmad vučićeva
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovi takozvani predstavnici Bosnjaka u ns BiH , Vico ih koristi a onda ih odbaci ko kondom , ni malo mi nije žao bagre.
Eto nemojte vjerovati kada krene priča, kako željkan kupuje bodove. To sigurno nije tačno, to neko podvaljuje priču.

Da ne bude opet u subotu: "Raduju se kao da nije namješteno!"
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Combattente87 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 21:49Boga mi moga, svega mi što volim na ovom svijetu, učiniću sve, potegnuću sve veze što mogu, daću pare, učiniću sve do zadnjeg atoma moje snage samo da te pronađem !
KUNEM TI SE ŽIVOTOM SVOJIM !!!
Naći ćeš jednu matoru budalu u Americi, eto da ti odmah i to riješim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.