Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ma ne dolazi u obzir s trojicom pozadi, tada Mekenija stavlja na krilo, beskorisni smo u napadu.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ne znam čemu ovakav optimizam. Primamo kao na traci,svi zabijaju golove u ekipi osim napadača,2 kluba u puno boljoj formi su ispred nas za to četvrto mjesto. Da ne pričamo o mercatu koji nam je uslovljen sa tim četvrtim mjestom i prodajom milion drugih igrača! Izgledalo je to ok jedno kratko vrijeme,ali više ne izgleda i to je realnost!! Treba samo sabura!!
A sto se ovdje par puta pomwnu zabrana transfera? Vidio sam to, ali nekako uvijek u toku utakmice i onda mi promakne da pitam. Jel jos cekamo neka sudjenja, koje mogu zavrsiti sa nekim zabranama transfera ili? Sta je sa onih plata i agnelija?
Unaprijed hvala na odgovoru, ako je neko detaljnije to ispitivao, kome se dalo...
Unaprijed hvala na odgovoru, ako je neko detaljnije to ispitivao, kome se dalo...
Nešto u vezi FFP 2022.-2025. Tako sam nešto čitao,nije nikakva optužba nego istražuju taj period. Valjda će se do kraja proljeća znati da li je sve ok.dinoo je napisao/la: ↑02 mar 2026, 16:06A sto se ovdje par puta pomwnu zabrana transfera? Vidio sam to, ali nekako uvijek u toku utakmice i onda mi promakne da pitam. Jel jos cekamo neka sudjenja, koje mogu zavrsiti sa nekim zabranama transfera ili? Sta je sa onih plata i agnelija?
Ma da, ffp je najcesce rwzlog zabrane transfera, u tezim slucajevima zabrana igranja evrope.
Milan i lazio su to faosavli zadnjih godina koliko se sjecam.
Milan i lazio su to faosavli zadnjih godina koliko se sjecam.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Najbolje bi bilo i da nam zabrane,da jednu sezonu odigraju svi skupa i da se vidi ko može ,a ko ne. Da dobiju minutažu kako treba i onda će onaj ko je zadužen za te transfere imati jasnu sliku šta treba ekipi. Ovako če opet biti rasulo na mercatu i opet milion posudbi i gluposti.
Nemoj zaboraviti Mandzukica, Vucinica, Lichsteinera, Asamou, Khediru, Matrija, Matuidija i sve one koji su igrali ogranicen fudbal i osvajali titule.Pogba je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:09Nego, Italia koji je 12 sedmica zaboravio sifru se pojavio prosle sedmice (kako zgodno, bas pred galatu) da likuje protiv "svog" kluba i večeras kako skrolam i pada treci gol Rome gledam dolje kako se pojavljuje njegov nick. Kakav ljudski otpad. Ponadao se, a Edon ga popisa za 10 minuta. Jos lik kojem su igračine Sturaro nekog proziva.
A zaboravio je kloc i Bogu kojeg sam zelio ovdje jos prije 6-7 godina i i tad se debilko nasladjivao jer Boga i Douglas Costa su za njega panjevi pored Sturara, Pepea, Bonnucia, Berardia, Zaze, Cambiasa i ostalih italijanskih panjina.
Odlično pojačanje. Njega mis sad ne spominje.![]()
https://vt.tiktok.com/ZSmcYTQW4/
Nisam jos stigao pročitati post game intervjue, ali Spaletti ako je imalo pametan javno će pohvaliti Edona i ekipu i vratiti potreban moral svima, nesto sto je Mourinho disertirao i nije nikad dao na svoje igrače, pogotovo prime Mourinho.
Frajer svrsavao na Eljera Eliju, Leminu, Comana (ispalio se nakon 1 godine), De Ligta, Demirala, Artura, Douglasa dok je redovno pljuvao gore navedene.
Iskreno slabo uopste pratim utakmice i fudbal, ali presmijesno je ovako prelistat tvoje komentara, koprcanja, opravdavanja za svu utopiju koju prosipas sebi i ovdje na forumu. 10 godina jedne te iste price, ne znam kako sam sebi nisi dosadio sa opravdanjima.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Da, uzimimo trenutak da se prisjetimo da je Leonardo Bonucci na ovoj temi bio nazivan kikser. Covjek za kojeg ce 99% ljudi koji ne navijaju za Juventus reci da je "legendarni stoper, generacijski stoper", ovdje je bio predmet ismijavanja i ponizavanja. Elham, sto neko napisa, danas u prosjeku primamo 3-4 gola. Stile Juve nema sta. 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Jel moguce da se ovaj daffy javio i jos pametuje, smijesan si lik, isti si oluja sa istoka na topicu seria A.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Bonucci je smetlje od covjeka, visestruko dokazano, a kao igrac bi bez Barze i Chiella bio na nivou iz Milana cijelu karijeru. Njemu je Conte valjao kao i Allegriju u smislu da mu je nasao poziciju koju jedino moze da igra, kao sto je i ovom poslije ostavio uigranu masineriju.Italia je napisao/la: ↑02 mar 2026, 20:11Da, uzimimo trenutak da se prisjetimo da je Leonardo Bonucci na ovoj temi bio nazivan kikser. Covjek za kojeg ce 99% ljudi koji ne navijaju za Juventus reci da je "legendarni stoper, generacijski stoper", ovdje je bio predmet ismijavanja i ponizavanja. Elham, sto neko napisa, danas u prosjeku primamo 3-4 gola. Stile Juve nema sta.![]()
Dusan bi se mogao vratiti u roster (makar na klupu) za vikend...
Ima li neko zainteresovan da ide na utakmicu u Udine 14.3? Ide se na dan utakmice, povratak u nedjelju?
Jedno mjesto slobodno..
Jedno mjesto slobodno..
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kažu Vlahović sam otišao do Komolija bez agenta i rekao hajda da se dogovorimo. Ponudio mu Komoli 6 miliona, mislim da je to mjera za njega plata.
Ako je pod tim uslovima za ostanak sam njegov, ako neće onda ganjati nekog crnju iz Francuske.
Ako je pod tim uslovima za ostanak sam njegov, ako neće onda ganjati nekog crnju iz Francuske.
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.