Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ali Kako se Palmer gubi u situacijama koje je prije povrede “hladno” rjesavao…
- wadethegreat
- Kontakt:
Enzo I James 
- Pensioner26
- Kontakt:
Nastavi li ovim tempom, neće mi sekunde biti žao ako ode…Danas sam pročitao podatak, koliko dosta manji postotak pobjeda imamo kada je u prvom timuwadethegreat je napisao/la: ↑04 mar 2026, 21:00Ali Kako se Palmer gubi u situacijama koje je prije povrede “hladno” rjesavao…
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakvi retardi…
Nema palmera u igri dugo,ni statistika mu nije ni za k,ne svidja mi se njegov govor tela,mlitavo sve to deluje od prvog kontakta sa loptom do dodavanja.
- wadethegreat
- Kontakt:
Al Enzo igra brutalno.
Jel moze penal da se vidi Palmer,jer lik je k.urcina teska
Kako igra u zadnje vrijeme,ne bi ga bilo lose prodati,jer nicemu ne pridonosi,a ekipa izgleda bolje kada on nije tu..
Kako igra u zadnje vrijeme,ne bi ga bilo lose prodati,jer nicemu ne pridonosi,a ekipa izgleda bolje kada on nije tu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Tačno su me iznenadili naši štoperi, nisam znao da su u stanju napraviti ofsajd zamku. Enzo odličan večeras nakon par loših utakmica, Garnacho također igra dobro večeras.
De nemojte nam na Palmera..i sami znate kakav je čovjek igračina..večeras prilično solidan...fali ona sekunda..jednom mu malo ode lopta,drugi put blok,dobra utrčavanja,fino primanje lopte..slažem se da to nije ono prije povrede..ali vidi se da mu je stalo..naša stara boljka su stoperi..jesu li nam došli pred gol odmah je panic mod
- wadethegreat
- Kontakt:
Sve to stoji svi znamo za sta je sposoban.aqarius je napisao/la: ↑04 mar 2026, 21:45De nemojte nam na Palmera..i sami znate kakav je čovjek igračina..večeras prilično solidan...fali ona sekunda..jednom mu malo ode lopta,drugi put blok,dobra utrčavanja,fino primanje lopte..slažem se da to nije ono prije povrede..ali vidi se da mu je stalo..naša stara boljka su stoperi..jes li nam fošli pred gol odmah je panic mod
Sa druge strane kostao nas je 4 boda nije u formi i nikako da je uhvati a nama gori…
- wadethegreat
- Kontakt:
Evo ga napokon 
Hahah okadili smo ga.
- superFrankie
- Kontakt:
Nadam se da ce se ovo sad mirno privesti kraju
- wadethegreat
- Kontakt:
S obzirom Kako igramo ove sezone u vodecim pozicijama Nece
Joao Pedro, zvijer od igrača.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja se sjecam da se mene prozivalo kad Sam govorio da se jako brzo snasao
Mada Danas dva tap ina Ali overall odlicna prva sezona.
Jel samo do mene ili Bolje igramo Bez peljanja Neta…
Ma igrali smo mi dobro a i loše i sa Netom i bez Neta kao i sa Palmerom i bez Palmera.Da se ne lažemo i protiv Arsenala je igra u polju bila prilično dobra..samo se trebaju dobre šanse pogađati,a ne svaki ..imalo ozbiljniji napad da primamo gol.večeras je to išlo pa izgledamo kao avion ,da se promašilo ovih par zicera opet bi svi psovalii ,svu dobru igru bi pokvarili ti promašaji...meni je možda prekretnica bila onaj refleks rukom i odbrana Jorgensena za njihovih dva nula i tu bi nam bio kraj..ovako dobro ispadewadethegreat je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:07Ja se sjecam da se mene prozivalo kad Sam govorio da se jako brzo snasao![]()
Izvadi se malo Palmer u drugom poluvremenu.
Lijepo ovo za sad radi Rosenior,bio sam skeptican sto se tice njega,ali nije los,samo odbrana i golmani su kriticni.
Lijepo ovo za sad radi Rosenior,bio sam skeptican sto se tice njega,ali nije los,samo odbrana i golmani su kriticni.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Pensioner26
- Kontakt:
Ja sam ubijedjen da Sanchez samo pojavom na terenu negativno zrači i odbranu pravi još duplo lošijom
Bitna pobjeda večeras koja nas vraća u igru za mjesta koja vode u LP u sljedećoj sezoni. Slijedi gostovanje Wrexhamu u FA kupu. Nadam se da će u toj utakmici Rosenior odmoriti sve bitne prvotimce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.