Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

LenyYoro15
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la LenyYoro15 » 04 mar 2026, 21:40

Evo opet ista stvar. Potpuno reaktivan stil fudbala bez ikakve ideje. Jedini nači način da pređu centar je tranzicija. Sva nada ti je u tome da ovi neće znati i da će nešto zeznut nazad.

Taktika glasi nabij je naprijed pa kome dođe. Isti tip utakmice kao i sve do sada protiv protivnika koji nisu City i Arsenal.

Naravno da će 90% navijača gledati krajnji rezultat i reći Carrick je taj. Bukvalno isto iskustvo imamo kao sa Oleom 2019. Tad su se zaletili i dali mu stalni ugovor u martu. Uslijedio raspad sistema i prizemljenje.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 04 mar 2026, 22:17

Joj kako mi je žao što ovaj Case ide na kraju sezone. Igra čovjek najbolji fudbal od kada je došao kod nas. Kako onaj Kobe nista ne pokupi od njega, klinjo izgleda isto čunj pored njega

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 04 mar 2026, 22:40

Mbeumo = ****

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 04 mar 2026, 22:43

Mbeumo nam je mnogo bodova donio i već je na 10 golova. Finišer je uglavnom dobar, ali primjetno je u igri u polju lošiji nakon što se vratio sa AFCON-a. Većina napada završava kada lopta dođe kod njega.

Cunha ima slabije brojeve, ali za mene je bolji igrač.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 04 mar 2026, 22:58

jbt kod nas štoperi nose loptu na 30m od protivničkog gola, koja je svrha onog Mainooa
pravda za mnoy

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 04 mar 2026, 22:58

VivaLaStella je napisao/la:
04 mar 2026, 22:58
jbt kod nas štoperi nose loptu na 30m od protivničkog gola, koja je svrha onog Mainooa
Kad skontas da je jedan od njih ovaj Yoro dodje ti da places

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 04 mar 2026, 23:21

Šta reći, očajno. Čovjek nam bukvalno poklanja zadnji napad i ovi u svom stilu to zajebu :rol:
pravda za mnoy

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 04 mar 2026, 23:28

Čestitam Carricku na lijepo pripremljenom porazu:
• React, react, react... puštaš da te ljudi pritisnu, prvih 15 minuta visiš protiv sastava koji ti tehnički ne može ništa.
• Primaš dva gola sa igračem više. Taj isti igrač više na terenu se ne vidi jer ti je raspored i formacijsko kretanje za k... Nemaš pojma kako da napraviš višak sa igračem više
• Iz igre vadiš Casea koji ti drži vezu, ostavljaš Mainooa koji osim jednog šuta nije ništa napravio danas.
• I da, zaboravio sam React, react, react... sa igračem više.
Što kolega ovdje napisa, gdje god završili na kraju sezone, mora ovdje doći ozbiljniji trener. Ovome je playbook jako plitak, što se vidi i po tome da smo uredno pročitani. Niz je bio fin, ali su nas vile pofino pronosale u nekoliko utakmica. Jednom i sreća prestane biti saveznik.

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 04 mar 2026, 23:37

Nije strasno, ima jos puno utakmica da se igra. I veliki Zeljeznicar je izgubio na St James parku

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 04 mar 2026, 23:39

Ma kakav Kerik, mnogi ste se zaletili kao i sa Oleom..
Newcastle nas je dobio na snagu,sa igracem manje i zasluzeno.
O mjestu za LŠ se pitaju i druge ekipe, nisam ocekivao ovako brz pad forme Ville i da ce Slot ostati na klupi Liverpoola.
Sve u svemu, nama treba klasa trener i muka mi je gledati neke okus pokus pokusaje
Enrikea dovesti i pustit ga da radi svoj posao...

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 05 mar 2026, 08:12

Jel ima iko veće smradove od "legendi" nego mi? dudlač ćerkinih stopala ne odustaje

pravda za mnoy

Belito
Kontakt:

Post Postao/la Belito » 05 mar 2026, 09:21

Dvije najvece ljige on i Gary Neville... Ovom maksimalni domet Salford, ovom drugom mjesec dana u Valenciji bilo dovoljno da odustane od trenerskog posla.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 05 mar 2026, 23:33

Ma bitno je da osigura LP, a realno ko i da može igrati bolji fudbal sa veznim redom kakav jes. Sjetim se početka sezone gdje su Franka kivali u zvijezde, a pogledajmo gdje je sad Tottenham.
Interim, kad završi sezona i ako ne bude konkretnih menadžera/trenera neka ostane do daljnjeg, bolje nego neki novi debil sa svojim "sistemom" za koji nema igrače.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 06 mar 2026, 16:26

Ma nakon svega, Amorim je bio upravu 100%, ako uzmemo na stranu formaciju koju je forsirao, ova ekipa ima previše škarta da bi ista napravila, u svim linijama fale novi igrači, čak i chunca je po meni bio nepotreban, jer bukvalno igra kao 10-ka ili lažni napadač, gdje ima Bruno već(kojeg iako ne volim Licno), čovjek je genije. Onda desna strana Amada imaš, dovodiš Mbeuma, čudna neka logika, dodas na to da ti u 2026 godini bekovski par čine Dalot i Shaw, odbrana svi stakleni, holandjanin sa poznatom istorijom povreda, Lucho isto, Harry takav kakav je, Yoro nije još taj nivo, Haven (Wes Brown). Dorgu LIJEVI BEK 😮, Mazraoui jedini koji zaslužuje da bude u rotaciji uopste. Vezni red isto bolnica i za ovog garavog kobia se pokazalo da ga nije bez razloga držao na klupi amorim, mount igra u 2026, case je klasa, ali njegovo je prošlo, ugarte hebeni, sesko jedini Lici na igrača koji bi mogao izrasti u neku klasu. Sa golmanom smo čini mi se uboli. Ali stvarno strašno na šta Lici ekipa, bukvalno od sadašnjih igrača, lammens, mazraoui, možda dorgu,amad, Bruno, Mbeumo, chunca, sesko i možda kobi za klupe, od ovih sa posudbe hojlund i to je to sto zaslužuju da nose ovaj dres i možda yoro i haven zbog godina i kakav je taj Leon bek lijevi ? Ima li neko od ovih mladih na posudbi, da zaslužuje bar da bude u rotaciji ?. Plus dodaj ove sto su na posudbama, realno svi zreli za prodaju osim hojlunda,znaci treba minimalno 3 sezone da bi ušli uopste u neku priču za borbu za titulu. Kakav je omladinski dio ? Ima li kakvih talenata ? Trebalo bi definitivno poceti priključivati neke mlade talente prvom timu i davati im šansu, napraviti novu generaciju 92.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 07 mar 2026, 22:19

Anoniman je napisao/la:
04 mar 2026, 23:39
Ma kakav Kerik, mnogi ste se zaletili kao i sa Oleom..
Newcastle nas je dobio na snagu,sa igracem manje i zasluzeno.
O mjestu za LŠ se pitaju i druge ekipe, nisam ocekivao ovako brz pad forme Ville i da ce Slot ostati na klupi Liverpoola.
Sve u svemu, nama treba klasa trener i muka mi je gledati neke okus pokus pokusaje
Enrikea dovesti i pustit ga da radi svoj posao...
Ni ti pojma nemaš kao ni ovaj sa Yorom na profilnoj. Nema tog trenera ko bi mogao išta uraditi sa Ugarteom i Malaciom u prvih 11.
Glory Glory Man United

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 07 mar 2026, 22:21

Muumii je napisao/la:
06 mar 2026, 16:26
Ma nakon svega, Amorim je bio upravu 100%, ako uzmemo na stranu formaciju koju je forsirao, ova ekipa ima previše škarta da bi ista napravila, u svim linijama fale novi igrači, čak i chunca je po meni bio nepotreban, jer bukvalno igra kao 10-ka ili lažni napadač, gdje ima Bruno već(kojeg iako ne volim Licno), čovjek je genije. Onda desna strana Amada imaš, dovodiš Mbeuma, čudna neka logika, dodas na to da ti u 2026 godini bekovski par čine Dalot i Shaw, odbrana svi stakleni, holandjanin sa poznatom istorijom povreda, Lucho isto, Harry takav kakav je, Yoro nije još taj nivo, Haven (Wes Brown). Dorgu LIJEVI BEK 😮, Mazraoui jedini koji zaslužuje da bude u rotaciji uopste. Vezni red isto bolnica i za ovog garavog kobia se pokazalo da ga nije bez razloga držao na klupi amorim, mount igra u 2026, case je klasa, ali njegovo je prošlo, ugarte hebeni, sesko jedini Lici na igrača koji bi mogao izrasti u neku klasu. Sa golmanom smo čini mi se uboli. Ali stvarno strašno na šta Lici ekipa, bukvalno od sadašnjih igrača, lammens, mazraoui, možda dorgu,amad, Bruno, Mbeumo, chunca, sesko i možda kobi za klupe, od ovih sa posudbe hojlund i to je to sto zaslužuju da nose ovaj dres i možda yoro i haven zbog godina i kakav je taj Leon bek lijevi ? Ima li neko od ovih mladih na posudbi, da zaslužuje bar da bude u rotaciji ?. Plus dodaj ove sto su na posudbama, realno svi zreli za prodaju osim hojlunda,znaci treba minimalno 3 sezone da bi ušli uopste u neku priču za borbu za titulu. Kakav je omladinski dio ? Ima li kakvih talenata ? Trebalo bi definitivno poceti priključivati neke mlade talente prvom timu i davati im šansu, napraviti novu generaciju 92.
Šta pričaš ti? Ko je chunca? Dorgu lijevi bek? Doslovno bio jednu utakmicu-kod Fletchera. Ko je lucho? Heaven je Wes Brown? Jesi ti uopšte gledao Heavena?
Hojlund zaslužuje dres Uniteda :rol:
Glory Glory Man United

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 07 mar 2026, 22:29

Ti nekome govoriš da nema pojma, a spomnješ u drugom dijelu rečenice situaciju koja se nikad nije desila. Ta dvojica nikad nisu zaigrali u prvih 11, a kamoli ne zajedno.

Ko ga je tjerao da uvede Malaciu? Ima Heavena na klupi, može pomjeriti njega ili Yora na beka u tih zadnjih 10 minuta, a ne uvoditi amatera.

Trebamo biti zadovoljni što 11 na 10 igramo 50 minuta i ljudi nas pretrče, nadigraju i dobiju svaki duel 50-50? Pri tome oni igraju svaka 3-4 dana, a mi svakih 7-10 dana. Samo slijepac ne vidi da smo postali fizički nespremna ekipa, a kada sam zvanično od Goldbriga čuo informaciju da ljudi skoro i ne treniraju u toku sedmice (procjena Carricka da ne treba da treniraju puno) onda je jasno ko je proizveo problem.

U po sedmice Šeško ode u Dubai da treniri individualno ? :urnebes: Zamisli te neozbiljnosti menadžera, da igrač samoinicijativno ide sa privatnim trenerom na dodatne treninge jer vidi gdje vodi taj način (ne)rada.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 07 mar 2026, 22:36

LenyYoro15 je napisao/la:
07 mar 2026, 22:29
Ti nekome govoriš da nema pojma, a spomnješ u drugom dijelu rečenice situaciju koja se nikad nije desila. Ta dvojica nikad nisu zaigrali u prvih 11, a kamoli ne zajedno.

Ko ga je tjerao da uvede Malaciu? Ima Heavena na klupi, može pomjeriti njega ili Yora na beka u tih zadnjih 10 minuta, a ne uvoditi amatera.

Trebamo biti zadovoljni što 11 na 10 igramo 50 minuta i ljudi nas pretrče, nadigraju i dobiju svaki duel 50-50? Pri tome oni igraju svaka 3-4 dana, a mi svakih 7-10 dana. Samo slijepac ne vidi da smo postali fizički nespremna ekipa, a kada sam zvanično od Goldbriga čuo informaciju da ljudi skoro i ne treniraju u toku sedmice (procjena Carricka da ne treba da treniraju puno) onda je jasno ko je proizveo problem.

U po sedmice Šeško ode u Dubai da treniri individualno ? :urnebes: Zamisli te neozbiljnosti menadžera, da igrač samoinicijativno ide sa privatnim trenerom na dodatne treninge jer vidi gdje vodi taj način (ne)rada.
Pa ako misliš na prvih 11 kao one koji su počeli utakmicu onda si u pravu, ako mislimo na prvih 11 kao onih 11 igrača koji su u određenom trenutku na terenu , onda nisi . Njih dvojica su sad bili na terenu protiv Newcastlea.
Ne mogu igrati Heaven ni Yoro bekove, ne lupetaj. Malaciji on doslovno ne vjeruje, zato je i Mazraoui imao prednost.
Inače je Goldbrige relevantan izvor i ti komuniciraš sa njim :rol:
Glory Glory Man United

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 07 mar 2026, 22:40

Goldbrigde je tata za sve oko Uniteda.

Bolju dijagnozu i bolju viziju vođenja Uniteda ima Goldbridge nego bilo koji menadžer poslije Fergusona, Glazeri, INEOS pa i sam Ferguson u post 'Fergie' eri. Sve što je Ferguson aminovo poslije svog odlaska bilo je promašaj.

Goldbridge vodi UnitedStand i svaki dan po 2 sata daje najnovije informacije oko Uniteda. Ne moram ja da komuniciram s njim, dovoljno je da to pogledam. Čovjek je na izvoru informacija.
Tvoj nivo razmišljanja i jeste ograničen na fb stranicu ''Manchester United Bosna fanovi'' i slične njoj.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 08 mar 2026, 10:21

LenyYoro15 je napisao/la:
07 mar 2026, 22:40
Goldbrigde je tata za sve oko Uniteda.

Bolju dijagnozu i bolju viziju vođenja Uniteda ima Goldbridge nego bilo koji menadžer poslije Fergusona, Glazeri, INEOS pa i sam Ferguson u post 'Fergie' eri. Sve što je Ferguson aminovo poslije svog odlaska bilo je promašaj.

Goldbridge vodi UnitedStand i svaki dan po 2 sata daje najnovije informacije oko Uniteda. Ne moram ja da komuniciram s njim, dovoljno je da to pogledam. Čovjek je na izvoru informacija.
Tvoj nivo razmišljanja i jeste ograničen na fb stranicu ''Manchester United Bosna fanovi'' i slične njoj.
Goldbrige je toliko stručan i pouzdan da je sinoć nakon što je cijeli svijet saglasan da je crveni trebao biti za start na Garnachu uzeo da se dere da ono nije crveni, samo zato što ima lične pobude prema Garnachu. Isti je kao ona tri debila Keane, Scholes i Neville.
On je glasan navijač i to je to. Njegovi 'uvidi' i mišljenja su jednako dobri ili loši kao i kod bilo kojeg kladioničara. Tip nema profesionalnog nogometnog iskustva ili treninga osim gle danja utakmica poput tebe i mene. U redu mi je pridružiti se njegovom gledanju, ali se isključim kad se pretvara da je nešto više. Goldbridge je dobra zabava, ali to je to. On je šoumen. Možeš ga jednostavno ne gledati i ne shvatiti ga ozbiljno. Pametna i normalna osoba može samo to uraditi i ništa više.
Glory Glory Man United

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []