mozda je mislio na Miljevica:-)
bolje mu je da huremu ne dolazi na oci ako Mahmaga ne zaigra za nas do septembra:-)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Hahaha…babino je napisao/la: ↑04 mar 2026, 20:07mozda je mislio na Miljevica:-)
bolje mu je da huremu ne dolazi na oci ako Mahmaga ne zaigra za nas do septembra:-)
Ivan nije utakmice odigrao skoro 3 sedmice. Vrlo moguće da se neće naigrati do okupljanja.
Ima jos dvije utakmice do okupljanja, sad u subotu i sljedeci vikend akobogda. Ocekujem da ce biti u kadru vec za vikend, taman da se vrati u formu pred baraž.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:45Ivan nije utakmice odigrao skoro 3 sedmice. Vrlo moguće da se neće naigrati do okupljanja.
Ako Bog da. Šta ako ne bude? Onda nam ostaju Tahirović i Hadžiahmetović kao neki zadnji vezni. Treba razmisljati i o tome, možda to bude realan scenario..231983 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:06Ima jos dvije utakmice do okupljanja, sad u subotu i sljedeci vikend akobogda. Ocekujem da ce biti u kadru vec za vikend, taman da se vrati u formu pred baraž.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:45Ivan nije utakmice odigrao skoro 3 sedmice. Vrlo moguće da se neće naigrati do okupljanja.
Ja ne mislim. Ifet je više sličan Gigoviću i nema karakteristike da nadomjesti Šunjića. Ja mislim da bi bilo kobno da dočekamo okupljanje bez defanzivnog veznog. Ako postoji i tračak nade za Nejašmićem, ovo je taj trenutak. Sve mu obećati, samo da imamo zadnjeg veznog.
Uh. Ne volim ni pomisliti na tako nešto.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:22Ako Bog da. Šta ako ne bude? Onda nam ostaju Tahirović i Hadžiahmetović kao neki zadnji vezni. Treba razmisljati i o tome, možda to bude realan scenario..231983 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:06Ima jos dvije utakmice do okupljanja, sad u subotu i sljedeci vikend akobogda. Ocekujem da ce biti u kadru vec za vikend, taman da se vrati u formu pred baraž.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:45
Ivan nije utakmice odigrao skoro 3 sedmice. Vrlo moguće da se neće naigrati do okupljanja.
Vrlo zafrkano. Jer ni sam Burnić nije klasični defanzivni vezni. I u Karlsruheu igra neku hibridnu, ofanzivniju ulogu. Koliko se mi nadamo povredi Wilsona, toliko se Bellamy nada da ćemo ostati bez Šunjića.231983 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:40Uh. Ne volim ni pomisliti na tako nešto.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:22Ako Bog da. Šta ako ne bude? Onda nam ostaju Tahirović i Hadžiahmetović kao neki zadnji vezni. Treba razmisljati i o tome, možda to bude realan scenario..
U tom slučaju bih radije razmišljao o Burniću, taj makar igra za razliku od Benje. Benju ja, u ovakvom stanju, ne bih ni zvao nikako. Ali svi znamo da će doći i biti ozbiljan konkurent za startnih 11.
A i onaj se pakšu Cooper iz Brondbyja svojski trudi da Tahiroviću ogadi fudbal. Fakat me ne bi čudilo da je u dosluhu sa Bellamyjem i da ga namjerno ostavlja na klupi zbog baraža.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:47Vrlo zafrkano. Jer ni sam Burnić nije klasični defanzivni vezni. I u Karlsruheu igra neku hibridnu, ofanzivniju ulogu. Koliko se mi nadamo povredi Wilsona, toliko se Bellamy nada da ćemo ostati bez Šunjića.231983 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:40Uh. Ne volim ni pomisliti na tako nešto.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:22
Ako Bog da. Šta ako ne bude? Onda nam ostaju Tahirović i Hadžiahmetović kao neki zadnji vezni. Treba razmisljati i o tome, možda to bude realan scenario..
U tom slučaju bih radije razmišljao o Burniću, taj makar igra za razliku od Benje. Benju ja, u ovakvom stanju, ne bih ni zvao nikako. Ali svi znamo da će doći i biti ozbiljan konkurent za startnih 11.![]()
Slazem se apsolutno,sve je to u pet deka,medjutim pod ovim sumnjivim imenima mislio sam kako se uvijek pojavi neki Besirevic,Bajic i slicni. Tako da me ne bi cudilo da nas opet tako nekim imenom iznenadi. Na Burnice,Sarice,Hajradinovice sam navikao..MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 15:12Na svakom spisku ima barem pet upitnih imena. Problem je što boljih nemamo. Pa se ljudi svađaju oko nijansi jednako loših igrača. Izbaci ovih 13 igrača u koje smo 100% sigurni, pa vidi šta nam ostaje.RightBack je napisao/la: ↑04 mar 2026, 13:25Jednake su sanse i da nas obraduje sa imenom nekog mladjeg momka i da pozove neko krajnje upitno ime,za koje ce on jedini vidjeti razlog i opravdanje zasto nam je potreban. Nije da nismo navikli i na jednu i na drugu opciju.
Ako je istina ovo da je spisak tek u ponedjeljak,bas smor..ocekivao sam ga ove sedmice.
Izvini, onda je igrao u četvrtoj njemačkoj ligi, moja greška.Goalgetter je napisao/la: ↑05 mar 2026, 10:29Los ti je taj ChatGPT, on je tek ove zime dosao u Austriju i ni sekunde nije igrao 3. austrijsku ligu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bosnas_, CAGarfia, DanijelTZ, Helemnejse, LeCoq, Proximic i 49 gostiju.