Mi smo se doveli gdje jesmo, ali sad da nas treba klat ko kako stigne ne treba, a Frano je to redovno radio. I da smo prvi i da smo zadnji sudjenje mora biti korektno, a sada si apsolutno siguran da neće jer smo se našli na Vicinoj meti da spasi Slogu i 12 bodova Borcu, krivi sebi sami jesmo, ali da nas neko zakida kad smo ionako loši, ne treba i ne smije, ali nažalost zbog ovih naših ćutologa, hoće.berjan je napisao/la: ↑05 mar 2026, 14:30Potpisujem , presmjesna prica , ne mozemo centra preci a jest eto sudije samo premocnog zelju unistile jer smo bili opasnost za prvaka i mrze nas jer smo real madrid svake godineGavranBeli je napisao/la: ↑05 mar 2026, 09:03Pisao sam ne tako davno da ce nam se ovo desiti. A za to nisu krivi ni savez, ni sudije, nego mi sami. Ne moze se dan pred prvenstvo pustati Karamarko, ne mozes dovoditi igraca pa ga pustiti da ide jer mu se radja dijete umjesto da dovedeš igraca koji ce odmah biti na pripremama. Ne mozes poceti sezonu a da nisi doveo napadaca, krilo, opcenito ofanzivu.
I za sve ovo smo samo mi krivi. A sad nakon tri, cetri kola kad nisi sve ukupno napravio dvije sanse, tražiš krivce u sudijama. Smijesna prica, ovo za djecu u srednjoj skoli prolazi. Kriv je Frano sto mi nismo pobjedili Rudar, Sloge, Velez pa smo se doveli u situaciju da ako izgubimo budemo 3 boda od zone ispadanja.
Frano je kriv sto si ti nakon pola godine pauze vratio Krpica da ti zabija golove, koji nije ni zabijao ni kad je igrao. U 15 utakmica dao jedan gol. Aha, Frano ce biti kriv.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Mislim da bi Savo cak mogao 3-5-2 odigrat protiv Sloge on dosta preferira tu formaciju mislim da nije lik koji ce se branit i igrati defanzivan fudbal.
Muftic
Sukilovic Bicakcic Nastic
Galchev Hodzic Prokop Pejic Alic
Jaganjac Vini
Bilo bi zanumljivo iskreno.
Muftic
Sukilovic Bicakcic Nastic
Galchev Hodzic Prokop Pejic Alic
Jaganjac Vini
Bilo bi zanumljivo iskreno.
-
GavranBeli
Standardno degenska prica nasih navijaca. Nazalost uvijek ista. Nastic ako bude stoper sprema nam se oper dva gola u nasoj mrezi. Vjerujem da Savo ima bar malo mozga. Stavljati dva prespora stopera koja su penziji valjda nije toliko budala ko forumasi.berjan je napisao/la: ↑05 mar 2026, 14:30Potpisujem , presmjesna prica , ne mozemo centra preci a jest eto sudije samo premocnog zelju unistile jer smo bili opasnost za prvaka i mrze nas jer smo real madrid svake godineGavranBeli je napisao/la: ↑05 mar 2026, 09:03Pisao sam ne tako davno da ce nam se ovo desiti. A za to nisu krivi ni savez, ni sudije, nego mi sami. Ne moze se dan pred prvenstvo pustati Karamarko, ne mozes dovoditi igraca pa ga pustiti da ide jer mu se radja dijete umjesto da dovedeš igraca koji ce odmah biti na pripremama. Ne mozes poceti sezonu a da nisi doveo napadaca, krilo, opcenito ofanzivu.
I za sve ovo smo samo mi krivi. A sad nakon tri, cetri kola kad nisi sve ukupno napravio dvije sanse, tražiš krivce u sudijama. Smijesna prica, ovo za djecu u srednjoj skoli prolazi. Kriv je Frano sto mi nismo pobjedili Rudar, Sloge, Velez pa smo se doveli u situaciju da ako izgubimo budemo 3 boda od zone ispadanja.
Frano je kriv sto si ti nakon pola godine pauze vratio Krpica da ti zabija golove, koji nije ni zabijao ni kad je igrao. U 15 utakmica dao jedan gol. Aha, Frano ce biti kriv.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Niti zabijamo glavu u pijesak niti podanički razmišljamo. Jednostavno polazim od kućnog odgoja i ne želim kopirati najgore. Ne želim biti kao oni. Uvijek se govorilo “pometi ispred svojih vrata da bi mogao komšiji ukazati na prljavštinu”. U školi da nisam bio spreman za pismeni ispit prepisivao sam od odlikaša i onih koji znaju, od propalica nisam nikad.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑05 mar 2026, 13:16Samo tako nastavite zabijati glavu u pijesak, i pustite ih da rade šta hoće, da mogu i da zapale Grbavicu opet, ali ako mi zapjevamo jastrebove, da nam zabrane dolazak na tribinu.Lokomotifa je napisao/la: ↑05 mar 2026, 12:56Samo tako stručnjaci nastavite "navijati" za "voljeni klub". Sljedeća mjera je zatvaranje istočne tribine.
Podaničko razmišljanje.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ma ne možeš logikom i odgojem s pubertetlijama i wannabe huliganima.
Generalno su nam te provokatorske "pjesme" očajne, samo psovke i uvrede, nigdje trunka pameti u svemu.
O momentumu bacanja baklji da ne pričam, zamisli ultras grupa prekida napad svoje ekipe zbog koreografije
Pošteno, pa kako bude.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Protiv Sloge samo treba bez Krpica i Jaganjca, makar igrali bez napadaca.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Savo dobro vodi trening, razgovara sa igračima pokazuje i objašnjava, sad je na igracima da li ce uspjeti ispostovati sto se trazi od njih. Sedorf i Rakic su trenirali sa ekipom.
sta je sa krampama konings mhand i troupe? nema njih?
hajd taman i ja bi tu dvojicu vratio od nabrojanih , rakic je podvalio par lopti i gurao se dobro, ali treba vise lopti prema napadacu bilo kojem i zabice neko
seedorf isto kiks igrac , autogo mu zabit na koncu visi plus ne konta ofsajd nikako, ali ovo sa bicakcicem i nasticem je uzas ako bilo koga napadnemo mi smo gotovi iz kontre
hajd taman i ja bi tu dvojicu vratio od nabrojanih , rakic je podvalio par lopti i gurao se dobro, ali treba vise lopti prema napadacu bilo kojem i zabice neko
seedorf isto kiks igrac , autogo mu zabit na koncu visi plus ne konta ofsajd nikako, ali ovo sa bicakcicem i nasticem je uzas ako bilo koga napadnemo mi smo gotovi iz kontre
-
kosuljaplava
- Kontakt:
Ma ja bih volio
Muftic
Galcev Sedorf Bicakcic Alic
Pejic hodzic
Vini dragovic sabic
Rakic
Mozda sam lud al mozda promjena trenera natjera pojedince fa se bore..
Muftic
Galcev Sedorf Bicakcic Alic
Pejic hodzic
Vini dragovic sabic
Rakic
Mozda sam lud al mozda promjena trenera natjera pojedince fa se bore..
Troupe je prisustvovao treningu ali nije igrao i trenirao, mhand i konings nisu bili tu.
U Doboju ako budu Krpic,Sabic i Jaganjac u pocetnom sastavu dzenaza garant
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Al sto je najjace ako pobjedis obezbjedio si opstanak.. na sta smo spali ybt
Ko ti je bio kriv kad je zahuktana ekipa na pocetku sezone debelo ostecena u Doboju? Jedva bod izvukli.GavranBeli je napisao/la: ↑05 mar 2026, 09:03Pisao sam ne tako davno da ce nam se ovo desiti. A za to nisu krivi ni savez, ni sudije, nego mi sami. Ne moze se dan pred prvenstvo pustati Karamarko, ne mozes dovoditi igraca pa ga pustiti da ide jer mu se radja dijete umjesto da dovedeš igraca koji ce odmah biti na pripremama. Ne mozes poceti sezonu a da nisi doveo napadaca, krilo, opcenito ofanzivu.
Ko je bio kriv u istom tom periodu kada zabijemo u Sirokom 3 gola i svaki se ponisti?
Period u kojem je ekipa bila u momentumu, u pobjednickom nizu pa taj period je naglo prekinut sudijskim odlukama koje su sigurno uticale na ekipu. Nakon toga izjava Adzema kako nama niko nista ne moze kad smo najbolji... Sve je to doprinijelo da budemo na nisanu fublaskih mesetara.
Ko se ikada bavio fudbalom i igrao bilo koju ligu zna kako je kada igras protiv nekoga a taj neko je zasticen od sudija, pa ne smijes u duel uci ni 70% jer znas da ce svirati za njega, pa onda se nesto kao varakas hoces ovako, hoces onako i na kraju poraz, pa drugi, treci i tako upadnes u crnu rupu.
Najveci krivac ove rezultatske krize su SUDIJE I NFSBiH! Oni su proizveli ovo sve, kako sam gore naveo. Poslije se samo nervoza u ekipu uvukla i desava se sto se desava, u tunelu smo, strasnom tunelu. Ovi igraci i ovaj (kao i prethodni) strucni stab zasluzuju podrsku do kraja sezone, pa na kraju sezone neka se prave rezovi, ali trenutno ovi ljudi trebaju da dobiju samopuzdanje da bi izasli iz rezultatske krize.
brate nema babuke koninigsa
ma ne vidim sto nebi igrao dragovic iza spica u21 momak trci trudi se
ma dzaba pisemo nakve sastave ko benda a ionako je to prdimahovina koga god stavis svejedno, dok se ne uigraju i upoznaju imena drugim nista od dobre igre
ma ne vidim sto nebi igrao dragovic iza spica u21 momak trci trudi se
ma dzaba pisemo nakve sastave ko benda a ionako je to prdimahovina koga god stavis svejedno, dok se ne uigraju i upoznaju imena drugim nista od dobre igre
haha ne mogu da vjerujem sudije krive za najvecu krizu zeljeznicara ok
stvarno nemam vise snage ali evo napisati cu
sta zna nas covjek nego svaljivati na drugog svoj nerad i nesposobnost
glupe mantre od 3 gola ponistena u sirokom i td
halo imate yuotube upali utakmicu smanji u settingsu uspori klip na koliko hoces i misem zaustavljaj u trenurnku kojem hoces , sva tri gola su ofsajd mali ali jesu
naravno nece ih 90% to uraditi nego lakse je ponavljati glupu mantru ko kokosi godinu dana
i za kraj , nek se pregleda ponekad arena var emisija pa pogledajte i na drugim terenima sta se desava, mislite zeljo saml igra, sarajevu cist penal nije sviran sad protiv veleza u 90 i nekoj sut u ruku i sta ides dalje
na svakoj utakmici postoje problemi
sudije, sudijska organizacija, savez bih, savezi kantonalni, kontrolori, svi su uvezani DA
idu na put zajedno sjede na janjetini druze se i td td znaci bosnjaci , hrvati ,srbi
sjediste saveza ti je u sarajevu !
da li dogovaraju - da, i oni vode svoje igre da imaju najmanje problema i snalaze se , nekog zeznu namjerno ili slucajno pa vracaju nivelisu i td stite svoje guzice i snalaze se , svi zajedno znaci
ali nista to nije cudno sto se vec nije desavalo, desavalo se u jugoslaviji desavati ce se u bih i desavati ce se dok je svijeta i vijeka kod nas, i kad roboti budu sudili i za to ce nas naci nacin da zahebe jer takvi smo svi
fudbal i ekipa nije samo 90 min na terenu nego mnogo dublji sklop svega i za vrhunske rezultate moras imati sve i znati sve a ovo je ostalo samo kuknjava i jadikovanje ,
ekipa kaze razvaliljavala do doboja , a mi igrali ko radnik hadzici dobili posusja slucajnim golom i veleza sa 2 igraca manje na grbavici nismo mogli dobriti radnika rudara i td osim dva bljeska protiv zrisnkog i borca a i to zna se kako je bilo i da je slucajnost cista
naravno igrali smo bolje nego sad imao si madzida i td i to je izgledalo mnogo bolje nego sad ali i to je bilo jadno kako se ocekivalo od zeljenicara , od ovog sad i rudar prijedor izgleda ko atletico madrid
stvarno nemam vise snage ali evo napisati cu
sta zna nas covjek nego svaljivati na drugog svoj nerad i nesposobnost
glupe mantre od 3 gola ponistena u sirokom i td
halo imate yuotube upali utakmicu smanji u settingsu uspori klip na koliko hoces i misem zaustavljaj u trenurnku kojem hoces , sva tri gola su ofsajd mali ali jesu
naravno nece ih 90% to uraditi nego lakse je ponavljati glupu mantru ko kokosi godinu dana
i za kraj , nek se pregleda ponekad arena var emisija pa pogledajte i na drugim terenima sta se desava, mislite zeljo saml igra, sarajevu cist penal nije sviran sad protiv veleza u 90 i nekoj sut u ruku i sta ides dalje
na svakoj utakmici postoje problemi
sudije, sudijska organizacija, savez bih, savezi kantonalni, kontrolori, svi su uvezani DA
idu na put zajedno sjede na janjetini druze se i td td znaci bosnjaci , hrvati ,srbi
sjediste saveza ti je u sarajevu !
da li dogovaraju - da, i oni vode svoje igre da imaju najmanje problema i snalaze se , nekog zeznu namjerno ili slucajno pa vracaju nivelisu i td stite svoje guzice i snalaze se , svi zajedno znaci
ali nista to nije cudno sto se vec nije desavalo, desavalo se u jugoslaviji desavati ce se u bih i desavati ce se dok je svijeta i vijeka kod nas, i kad roboti budu sudili i za to ce nas naci nacin da zahebe jer takvi smo svi
fudbal i ekipa nije samo 90 min na terenu nego mnogo dublji sklop svega i za vrhunske rezultate moras imati sve i znati sve a ovo je ostalo samo kuknjava i jadikovanje ,
ekipa kaze razvaliljavala do doboja , a mi igrali ko radnik hadzici dobili posusja slucajnim golom i veleza sa 2 igraca manje na grbavici nismo mogli dobriti radnika rudara i td osim dva bljeska protiv zrisnkog i borca a i to zna se kako je bilo i da je slucajnost cista
naravno igrali smo bolje nego sad imao si madzida i td i to je izgledalo mnogo bolje nego sad ali i to je bilo jadno kako se ocekivalo od zeljenicara , od ovog sad i rudar prijedor izgleda ko atletico madrid
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Po prikazanom danas moguce da gurne odinaku na krilo ili da bude 3-5-2 neka formacija
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.