Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bilo koji klub koji uđe u ligu it rs-a bit će pod Vicinom komandom.
Samo smanjivanjem broja klubova iz tog entiteta može se stati ovoj lakrdiji od strane Borca.
Samo smanjivanjem broja klubova iz tog entiteta može se stati ovoj lakrdiji od strane Borca.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Najveca greska Zeljeznicara ove sezone je imenovanje Save Milosevica za trenera. Oni potcjenjuju o koliko losem strucnjaku se radi. Ne zna covjek apsolutno nista, zalutao u trenerski posao, u sto ce se i sami brzo uvjeriti.
Da su pogodili sa trenerom mogli su se relativno lagano izvuci bez obzira na sve probleme. Ovako, bice im jako tesko. Nije nemoguce, ali sve zavisi od toga koliko brzo smijene Savu i naravno koga dovedu umjesto njega.
Da su pogodili sa trenerom mogli su se relativno lagano izvuci bez obzira na sve probleme. Ovako, bice im jako tesko. Nije nemoguce, ali sve zavisi od toga koliko brzo smijene Savu i naravno koga dovedu umjesto njega.
Valjda je sada svima jasno zasto aplauzi na grbavici zrinskom i ultrasimaDoktorXabaras je napisao/la: ↑05 mar 2026, 12:52Jelić je Beusov sudija, sad koji bi njemu (Beusu) bio interes da spašava Slogu a masakrira Željezničar. Šta on ima od tog?
Željezničar će pobjediti Slogu u prvenstvu i u Kup-u i tako definitivno tu prostitutku gurnuti u prvu ligu rs-a, i neka će.
Sve za opstanak
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ako mi pobjegnemo Širokom izvest će sigurno Ibro na grbavicu Bajrića, Duranovića i Armana Nura Turkovića za bodove iduće sezone ako se spase. Ako se ne spase zapisati negdje pa kada se vrate 
Boško Buha 
- Bersaga
- Kontakt:
Moraš se prvo sam sa sobom dogovoriti. U kratkom roku od "Ispada Željo to se zna odavno" do "Hoće li im biti dovoljno za opstanak nemam pojma".Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 mar 2026, 13:53Ako mi pobjegnemo Širokom izvest će sigurno Ibro na grbavicu Bajrića, Duranovića i Armana Nura Turkovića za bodove iduće sezone ako se spase. Ako se ne spase zapisati negdje pa kada se vrate![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Bombu im postave i to procuri tek sedam dana kasnije.
Pitarima treba cestitati kako dobro kriju probleme koje imaju. Jako dobro organizovana medijska i botovska masinerija sa ovim forumom gdje kontrolisu tri teme kao centralom.
Pitarima treba cestitati kako dobro kriju probleme koje imaju. Jako dobro organizovana medijska i botovska masinerija sa ovim forumom gdje kontrolisu tri teme kao centralom.
Stadion je opštinski, a ne naš.
-
sanjinusto
- Kontakt:
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Narkomanija zaboravila nakon party-a
Bukvalno prije 7 dana pisali na našoj temi o tome. Propade ti fazon.sanjinusto je napisao/la: ↑05 mar 2026, 14:54Bombu im postave i to procuri tek sedam dana kasnije.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Zato i kazem masinerija. To je napisalo par ljudi, svi su ih odmah ispsovali i proglasili ubacenim elementima.NoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:19Bukvalno prije 7 dana pisali na našoj temi o tome. Propade ti fazon.sanjinusto je napisao/la: ↑05 mar 2026, 14:54Bombu im postave i to procuri tek sedam dana kasnije.
Da nije ljuba zemunac? 
Znam da se dosta ljudi sprda,ali dosta ih i misli ozbiljno da će Željo ispasti.Nema od toga ništa,vezaće Željo par pobjeda. Možda ih i protiv Sloge krene.
Ispadaju Rudar i Sloga 99% ,a ako niko nebude ulazio u PL iz RS iz raznoraznih razloga,onda će jedna od ove dve ekipe se spasiti,a mislim da če to biti Sloga iz mnogo razloga
Ispadaju Rudar i Sloga 99% ,a ako niko nebude ulazio u PL iz RS iz raznoraznih razloga,onda će jedna od ove dve ekipe se spasiti,a mislim da če to biti Sloga iz mnogo razloga
- svrakino1921
- Kontakt:
Pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su 25. februara vršili KDZ pregled Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" te su tom prilikom pronašli i izuzeli jednu ručnu bombu, potvrđeno je za portal Klix.ba.
Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je naložio da se izvrši uviđaj zbog postojanja osnova sumnje da su počinjena krivična djela izazivanja opće opasnosti (člana 323. stav 1. KZ FBiH) i nedozvoljenog držanje oružja ili eksplozivnih materija (član 371. stav 1. istog zakona).
"Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovih krivičnih djela", rekli su nam iz Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.
Ručna bomba je, kako nezvanično saznajemo, pronađena u VIP sali stadiona "Asim Ferhatović Hase".
Podsjetimo, KDZ pregled se vršio uoči prve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Veleža.
Rođeni su ovaj susret dobili rezultatom 1:0 te su tako stekli značajnu prednost uoči revanša koji se igra u Mostaru.

Ne znam jesil muško ili žensko ali brate ili sestro nemoj u VIP - salon molim te
Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je naložio da se izvrši uviđaj zbog postojanja osnova sumnje da su počinjena krivična djela izazivanja opće opasnosti (člana 323. stav 1. KZ FBiH) i nedozvoljenog držanje oružja ili eksplozivnih materija (član 371. stav 1. istog zakona).
"Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovih krivičnih djela", rekli su nam iz Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.
Ručna bomba je, kako nezvanično saznajemo, pronađena u VIP sali stadiona "Asim Ferhatović Hase".
Podsjetimo, KDZ pregled se vršio uoči prve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Veleža.
Rođeni su ovaj susret dobili rezultatom 1:0 te su tako stekli značajnu prednost uoči revanša koji se igra u Mostaru.

Ne znam jesil muško ili žensko ali brate ili sestro nemoj u VIP - salon molim te
Glupa prica. Nema sudije koji nas je vise zakinuo od Jelica.5arajevo je napisao/la: ↑05 mar 2026, 13:51Valjda je sada svima jasno zasto aplauzi na grbavici zrinskom i ultrasimaDoktorXabaras je napisao/la: ↑05 mar 2026, 12:52Jelić je Beusov sudija, sad koji bi njemu (Beusu) bio interes da spašava Slogu a masakrira Željezničar. Šta on ima od tog?
Željezničar će pobjediti Slogu u prvenstvu i u Kup-u i tako definitivno tu prostitutku gurnuti u prvu ligu rs-a, i neka će.![]()
Sve za opstanak![]()
Fk Željezničar.
Nismo još saznali da li je prošao statut?
Pa zato ste poceli aplaudirati ultrasima i Zrinjskom.Pablo11 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:40Glupa prica. Nema sudije koji nas je vise zakinuo od Jelica.5arajevo je napisao/la: ↑05 mar 2026, 13:51Valjda je sada svima jasno zasto aplauzi na grbavici zrinskom i ultrasimaDoktorXabaras je napisao/la: ↑05 mar 2026, 12:52Jelić je Beusov sudija, sad koji bi njemu (Beusu) bio interes da spašava Slogu a masakrira Željezničar. Šta on ima od tog?
Željezničar će pobjediti Slogu u prvenstvu i u Kup-u i tako definitivno tu prostitutku gurnuti u prvu ligu rs-a, i neka će.![]()
Sve za opstanak![]()
Poceli ga flautati beusu
Šok na Koševu: Policija pronašla ručnu bombu u VIP salonu stadionu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 mar 2026, 16:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.
.png)