Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Rat uživo se gleda. Bile bi i kokice da se ne posti.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Samo komentari sa Klixa, to je najrelevantnijedenimen99 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 10:37Ma samo klix.. najduže su tu.. ionako svi mediji lažu. Zato ja čitam i samo prihvatam ono sa klixa. Ne znam ni koji drugi portal je uopšte relevantan u Bosni.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:08Ubjedljivo najpouzdaniji portal u drzavi.Wilshere10 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:32Klix ti je najbolji ako trazis provjerene informacije.![]()
![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma kakvi komentari, nikada mi nije bilo bitno mišljenje anonimnih glupana. Meni su dovoljni naslovi sa klixa da smišljam i iznosim svoje teorije o svemu..kraljttbvb je napisao/la: ↑05 mar 2026, 11:49Samo komentari sa Klixa, to je najrelevantnije![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Veći dio sirove nafte Hrvatska uvozi iz Azerbejdžana. Ta nafta ide naftovodom do turskih luka. Odakle se prevozi do hrvatske luke Omišalj, gdje se spaja na naftovod JANAF. Jedan krak naftovoda ide prema rafineriji u Rijeku, a veći dio prema Mađarskoj.
Upravo iz Hrvatske, BiH uvozi značajne količine prerađene nafte, tj. dizela i benzina te ostalih derivata.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- VivaLaStella
- Kontakt:
- Shategabri
Gledam maloprije auto pod rotacijom, vozi onog Amidžića, još zvučni signal.
Neosnovano bahaćenje. Mora da je kasnio na jagnjetinu
Neosnovano bahaćenje. Mora da je kasnio na jagnjetinu
Koševo Zapad
Drug ne mozes samo tako klizeci uletjeti.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 mar 2026, 07:49Ne mozes ni preko statistike gledati uspjesnost nekog predsjednika ili neke vlade.
Kod nas je nekad plata bila 300 KM, a za 50 KM si mogao pun gepek stvari kupiti (1/6 plate).
Danas imas 1500, a za pun gepek stvari ti treba 500 KM (1/3 plate).
Treba gledati siru sliku i po tome je alem u dosta stvari u pravu.
Kad navodis cijenu nafte, treba vidjeti i kolika je plata bila 1998. (mescini da si spomenuo ovu godinu) kad je galon nafte bio 79 centi, a kolika je bila kad je galon bio 4 dolara.
Dzaba ti velika plata, ako ce te cijene zaklati. Inflacija ti jede platu, pa ta velika plata i nije bas tako velika.
Trebas malo uci u vecu diskusiju. Pogledaj sta ja pisem duze vrijeme. Stavio sam sve stvari, nezaposlenost, inflacije - razne cijene od nafte do hrane, to je taj cost of living. Stocks znaci sve ono sto cini jednu ekonomiju jakom.
Znaci imas posla, stvari nisu skupe e onda je valjda dobro.
Zivim i ja ovdje skoro 30 godina. Kupujem stvari valjda imam oci
Jedino sto neki misli da su te brojke laz ako pod onim drugim bolje al svakako ce koristiti te brojke kao istinu ako je pod njihovim, nadam se da znas sta mislim.
Ne trebamo pisati o ovim stvarima vise.
- VivaLaStella
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Iako dopustaju raznorazne skripte u komentarima pogotovo HDZove daleko su najbolji i najozbiljniji portal,,,jedini i dalje koliko toliko drze do ozbiljnosti novinarstva, nema onih senzacionalistickih naslova kao na ovom portalu npr.denimen99 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 10:37Ma samo klix.. najduže su tu.. ionako svi mediji lažu. Zato ja čitam i samo prihvatam ono sa klixa. Ne znam ni koji drugi portal je uopšte relevantan u Bosni.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:08Ubjedljivo najpouzdaniji portal u drzavi.Wilshere10 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:32Klix ti je najbolji ako trazis provjerene informacije.![]()
![]()
Sto se tice skripti ....recimo nevjerovatno je da na svakom clanku o 1.martu, top komentari su bili antiBiH...ali haj nisu toliko ni bitni. Mada tacno mozes vidjeti koji clanci su bili intersantni UZP bratiji koji nisu....
Pogotovo kad pogledas novinarstvo npr u Srbiji,,,mi smo za njih CNN,BBC, i svi ostali zajedno
=\_1921_/=
Ma više mi je to stvar navike.. klix je tu 20+ godina, posjećivao sam ga još dok se zvao sarajevo-x, mislim da je to prvi portal takve vrste kod nas, i to je u biti jedini razlog zašto furam kliksaru. Davno nekada sam bio i na forumu, ali previše glupih nacionalista i seljobera me otjeralo nekako.invincible1921 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 14:24Iako dopustaju raznorazne skripte u komentarima pogotovo HDZove daleko su najbolji i najozbiljniji portal,,,jedini i dalje koliko toliko drze do ozbiljnosti novinarstva, nema onih senzacionalistickih naslova kao na ovom portalu npr.
Sto se tice skripti ....recimo nevjerovatno je da na svakom clanku o 1.martu, top komentari su bili antiBiH...ali haj nisu toliko ni bitni. Mada tacno mozes vidjeti koji clanci su bili intersantni UZP bratiji koji nisu....
Pogotovo kad pogledas novinarstvo npr u Srbiji,,,mi smo za njih CNN,BBC, i svi ostali zajedno
Možda zvuči kao kliše, ali fakat meni puca qrac za Iranom, Amerikom itd . mene hrane ove vijesti, teški Black Mirror hahaha

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Poginuli svi koji pravdaju ovo aBd.
Gdje je ustaša da traži izbacivanje SADa sa svjetskog ili to vrijedi samo za muslimane.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/srce ... /260305142
Gdje je ustaša da traži izbacivanje SADa sa svjetskog ili to vrijedi samo za muslimane.
Hoces doci i USA ako se plasiramo?jasmin10 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:16Poginuli svi koji pravdaju ovo aBd.
Prvo da baraz riješimo aBd.soko je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:28Hoces doci i USA ako se plasiramo?jasmin10 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:16Poginuli svi koji pravdaju ovo aBd.
Ne znam kada sam zadnji put vise iščekivao neku utakmicu kao ovu sada u Welsu. Onaj osjećaj kao prije par godina kada su se tekme iščekivale mjesecima.
Tako je i kod mene, valjda prodjemo.jasmin10 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:33Prvo da baraz riješimo aBd.soko je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:28Hoces doci i USA ako se plasiramo?jasmin10 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:16Poginuli svi koji pravdaju ovo aBd.
Ne znam kada sam zadnji put vise iščekivao neku utakmicu kao ovu sada u Welsu. Onaj osjećaj kao prije par godina kada su se tekme iščekivale mjesecima.
Ista **** su i republikanci i demokrate, zadnji predsjednik koji je želio nešto suštinski promjeniti, koji nije želio igrati po pravilima je ubijen. Ne razumijem ove naše Amerikance kad ovdje vode raspravu koji su manje zlo.jasmin10 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:16Poginuli svi koji pravdaju ovo aBd.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma vrh brate , trening , kafa , posao , sunce ne mogu se žalitinerkolfc je napisao/la: ↑05 mar 2026, 10:38Postacima na muku sjedaVensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2026, 08:55Brate čovjek se snalazi , u čemu je problem ? Inflacija , mora se .![]()
Kakav si mi ti danas ?
Ma dobro je ne mogu se žaliti, po citav dan pratim ovaj novi rat dok se ne slegne pa umanje mediji s njim.
Kako kod tebe?
Jesam se jutros iznervirao doduše , papčina parkirao auto na pješačkom i djeca iz vrtića da normalno šetaju , još dok sam slikao pade neki malac ali eto to je postala nažalost svakodnevnica ....

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ne znam jesi li upratio al ja sam pisao protiv kapitalizma ili ti korporacija. Kradja, nafta ili ti sirenje demokratije po svijetu to je uvjek bilo tako. Samo sta ja mogu sa tim, ja samo zivim svoj zivot.chily-rz je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:37Ista **** su i republikanci i demokrate, zadnji predsjednik koji je želio nešto suštinski promjeniti, koji nije želio igrati po pravilima je ubijen. Ne razumijem ove naše Amerikance kad ovdje vode raspravu koji su manje zlo.jasmin10 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:16Poginuli svi koji pravdaju ovo aBd.
To je skroz druga stvar od ekonomije ovdje.
Svejedno plaćaš poreze od koji se finansiralo na stotine hiljada ubijenih i milione raseljenih civila širom svijeta isto kao što mi plaćamo ove naše da nas kradu. Svi mi živimo svoje živote ali sa glavama u pijesku.soko je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:44Ne znam jesi li upratio al ja sam pisao protiv kapitalizma ili ti korporacija. Kradja, nafta ili ti sirenje demokratije po svijetu to je uvjek bilo tako. Samo sta ja mogu sa tim, ja samo zivim svoj zivot.chily-rz je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:37Ista **** su i republikanci i demokrate, zadnji predsjednik koji je želio nešto suštinski promjeniti, koji nije želio igrati po pravilima je ubijen. Ne razumijem ove naše Amerikance kad ovdje vode raspravu koji su manje zlo.jasmin10 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:16Poginuli svi koji pravdaju ovo aBd.
To je skroz druga stvar od ekonomije ovdje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.