Smrdo dosadan si reko sam ti da odyebes. Nije ovo tvoja prcija ja cu pisat sta ja zelim ovdje dosao si novi nit te znam gledaj svoja posla. Piso sam 15 godina nije te bilo tako cu dalje pisat ko da nisi tu. Na svakoj temi visis idi trazi neki hobi, ti si neznalica nemam ja sta tebi pricat ili crtat oko repke nju znam sve od prvog dana do danas nebitno dal igrace dal ove lopove iz saveza.DamirT je napisao/la: ↑05 mar 2026, 22:03Bukvalno nigdje veze, lik Krunica opisuje kao da bi nam rijesio sve moguce probleme. U stvarnosti je lik duh na terenu bio cak i dok je Pjanic igrao, a kamoli sad kad nema nijednog kvalitetnog veznjaka.
Yebo te Huseinbasic vise, lik qarina koja ne moze ni krociti na teren, a i njega opisujes kao da bi sve rijesio.
Ne kontam samo koji djavo ces ovdje kad ti nista zivo oko reprezentacije ne godi. Da smo otisli u Becu na SP, a i ako odemo u barazu, usutit ces se do novog poraza jer si beskicmenjak bez imalo obraza.
Kriminal se mora pricat javno , dok god je glupih koji ne vide , a kad znam onda cu pricat jer sam struka fudbala ne kao ti . Ti sam mozes pisat ono sto citas i sto ti medije serviraju nemas svoje znanje ja imam, jer iz prve pogodim da je invalid bazdar tahirovic itd.. iz prve pogodim da je tabakovic klasa i velika pomoc davnih dana dok ga drugi nisu znali,to su te razlike. I zato cu pisat uvijek pomoc pravim momcima koji nemaju menadzere i ledja da se uplati 10 hiljada € za paket. Nije dzabe 30 godina samo jedno prvenstvo jer je sve kriminal. Jest huseinbasic ka..rina kao i ti, 3 godine bundeslige ka..rina igra to nema ni jedan ostali od tvojih amatera. I ne budi vise dosadan neznam kako neko moze bit tako odvratan i glup i dosadan. Nisi odgojen reko sam ti ****,obilazi kao sto ja tebe ne uzimam nigdje za ozbiljno nit citam sta ti pises.