26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Gledam ovog Johnsona u Palaceu protiv Tottenhama, jarane ja ne kontam ko je njega platio 40 miliona funti..
Ovaj momak da je rodjen u Zenici, mozda bi igrao u Turskoj maksimum, K od igraca.
Ovaj momak da je rodjen u Zenici, mozda bi igrao u Turskoj maksimum, K od igraca.
Haj' to, Tott ga je platio 55 milkiEdincapitano je napisao/la: ↑05 mar 2026, 23:05Gledam ovog Johnsona u Palaceu protiv Tottenhama, jarane ja ne kontam ko je njega platio 40 miliona funti..
Helem, nisam upratio da je zimus presao ovamo, ja ga trazim po Tottenhamu haha.
Ne ne, Wilson je njihov key player, vjerovatno najbolji igrac na terenu u srazu nas i njih ali dobro, imamo i mi konje za trku. Mene smiruje cinjenica da ce on napadati stranu koju ce (nadam se) poktivati Seo i Tarik.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma kakav Brennan Johnson,protiv Tottenhama je usao oko 67-e minute i ukupno je imao 2 dodira sa loptom.
Da dobro ste pročitali 2 dodira sa loptom u 30 i kusur minuta sa nadoknadom.Mislim da to govori dovoljno stvari.
Njihov ključni i najbolji igrač je daleko Harry Wilson,tip igrača kojeg mi nemamo vec dugo vremena,zadnji pas,šut ma sve momak ima sto mu treba za poziciju na kojoj igra,a to je pozicija iza napadača.
Međutim on je propustio ovo kolo Premijer lige,ima neku povredu zgloba noge,nije nista ozbiljno,mada postoji mogućnost da preskoci i naredno kolo Premijer lige koje je za desetak dana.
Ja mislim ako zatvorimo njega zatvorili smo im cijelu ekipu,treba mu samo ciljat ovaj zglob malim faulovima da vec u 30 minuti izadje
Da dobro ste pročitali 2 dodira sa loptom u 30 i kusur minuta sa nadoknadom.Mislim da to govori dovoljno stvari.
Njihov ključni i najbolji igrač je daleko Harry Wilson,tip igrača kojeg mi nemamo vec dugo vremena,zadnji pas,šut ma sve momak ima sto mu treba za poziciju na kojoj igra,a to je pozicija iza napadača.
Međutim on je propustio ovo kolo Premijer lige,ima neku povredu zgloba noge,nije nista ozbiljno,mada postoji mogućnost da preskoci i naredno kolo Premijer lige koje je za desetak dana.
Ja mislim ako zatvorimo njega zatvorili smo im cijelu ekipu,treba mu samo ciljat ovaj zglob malim faulovima da vec u 30 minuti izadje
Ovog malog Celika tj mog komsiju pitara odma u prvih 11 bez razmišljanja.Momak je jak visok dobar skok i brz.Igra za prvi tim koji je prvi u ligi Francuske.Zavrseno.Kraj price.Odma u prvih 11.Ubio se za Vels.
I odmah ga i za kapitena da svi u repci znaju da je doso bordo spasitelj svih nasih odbrambenih muka
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Memic povridjen????

Pune gaće. Šteta što je jedan pizda, a drugi Švaba.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ne znam koliko ima istine, možda neko od vas ima provjerene info, ali piše se da je Prevljak dobio poziv.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Umjesto Baždara? Skroz opravdano, ako je tako.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:42Ne znam koliko ima istine, možda neko od vas ima provjerene info, ali piše se da je Prevljak dobio poziv.
Mozda je petoricu pozvao kao napadacke opcije. Dzeko, Demirovic, Tabakovic, Prevljak, Bazdar. Ne bi to bilo lose, imati vise opcija, posebno imajuci na umu da su u pitanju dva meca u par dana, oba vjerovatno vrlo visokog tempa.MiranGlasnic je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:51Umjesto Baždara? Skroz opravdano, ako je tako.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:42Ne znam koliko ima istine, možda neko od vas ima provjerene info, ali piše se da je Prevljak dobio poziv.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
3 napadaca dovoljno.. netreba vise jer su ostali predaleko od glavnog trojca. I tako Dzeko ce igrat 90 u Velsu, Tabak nece minute dobit kao na kipru. To je to. Prevljak zadnje 4 tekme nije dao gola, prvu polusezonu 10 zaredom nije dao gola u mrtvoj hnl. To je lose i nedovoljno. Ali eto jedino on moze bit 4 ti spic u mrtvoj konkurenciji, i ako uzalud ce bit tu ili na tribini.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Slažem se. Vrijedi spomenuti da je Haris Tabaković postigao dva gola u zadnja 2 mjeseca i 4 gola od 3.12.25.bhfanatic14 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:193 napadaca dovoljno.. netreba vise jer su ostali predaleko od glavnog trojca. I tako Dzeko ce igrat 90 u Velsu, Tabak nece minute dobit kao na kipru. To je to. Prevljak zadnje 4 tekme nije dao gola, prvu polusezonu 10 zaredom nije dao gola u mrtvoj hnl. To je lose i nedovoljno. Ali eto jedino on moze bit 4 ti spic u mrtvoj konkurenciji, i ako uzalud ce bit tu ili na tribini.
Preciznije: 14 utakmica 4 gola
-
bhfanatic14
- Kontakt:
To je Bundesliga, 5 puta bolja liga ne kontas ti to ti si provokator ivanklasnic. I nista drugo. 10 utakmica zaredom nedat gola u hnl zamisli haha. Prevljak je gledo kako Tabakovic daje 24 u cvajti a on ulazio 90+ cestito mu. Jbg . Zato si nigdje jer ne razumijes razlike u ligama ti mislis da je basic bolji jer igra u kazahstan starter od naprlmjer goretzke iz bayerna ker on nije redovan u bayernuMiranGlasnic je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:26Slažem se. Vrijedi spomenuti da je Haris Tabaković postigao dva gola u zadnja 2 mjeseca i 4 gola od 3.12.25.bhfanatic14 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:193 napadaca dovoljno.. netreba vise jer su ostali predaleko od glavnog trojca. I tako Dzeko ce igrat 90 u Velsu, Tabak nece minute dobit kao na kipru. To je to. Prevljak zadnje 4 tekme nije dao gola, prvu polusezonu 10 zaredom nije dao gola u mrtvoj hnl. To je lose i nedovoljno. Ali eto jedino on moze bit 4 ti spic u mrtvoj konkurenciji, i ako uzalud ce bit tu ili na tribini.
Preciznije: 14 utakmica 4 gola
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Slažem se. Ne razumijem se u fudbal. Najbolji je napadač onaj koji trčkara na jačem nivou bez učinka. Golovi su nebitni.bhfanatic14 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:33To je Bundesliga, 5 puta bolja liga ne kontas ti to ti si provokator ivanklasnic. I nista drugo. 10 utakmica zaredom nedat gola u hnl zamisli haha. Prevljak je gledo kako Tabakovic daje 24 u cvajti a on ulazio 90+ cestito mu. Jbg . Zato si nigdje jer ne razumijes razlike u ligama ti mislis da je basic bolji jer igra u kazahstan starter od naprlmjer goretzke iz bayerna ker on nije redovan u bayernuMiranGlasnic je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:26Slažem se. Vrijedi spomenuti da je Haris Tabaković postigao dva gola u zadnja 2 mjeseca i 4 gola od 3.12.25.bhfanatic14 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:193 napadaca dovoljno.. netreba vise jer su ostali predaleko od glavnog trojca. I tako Dzeko ce igrat 90 u Velsu, Tabak nece minute dobit kao na kipru. To je to. Prevljak zadnje 4 tekme nije dao gola, prvu polusezonu 10 zaredom nije dao gola u mrtvoj hnl. To je lose i nedovoljno. Ali eto jedino on moze bit 4 ti spic u mrtvoj konkurenciji, i ako uzalud ce bit tu ili na tribini.
Preciznije: 14 utakmica 4 golaslazem se,preciznije 11 gladbach liga 3 na svijetu, istra 10 hnl cirkus. Prevljak sanja bundesligu ima vec dugi niz noci, nemoze da spava jer nece tam nikad zaigrati.
Wales i yma o hyd vani je teze nego Italija kuci. Imaju dobru atmosferu bas.
embrace the chaos
Nema potrebe viditi raspravu Haris/Prevljak. Oni što je Džeko (48) za Harisa, to je Haris za Prevljaka.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Haris je za Prevljaka, Ronaldo u najboljim godinama.
Koliko glupa diskusija, pa da valja Prevljak nebi igrao u mrtvom HNL, osim Dinama, sve K od ekipa. A Haris zabio 10 golova ove sezone u Bundesligi
Koliko glupa diskusija, pa da valja Prevljak nebi igrao u mrtvom HNL, osim Dinama, sve K od ekipa. A Haris zabio 10 golova ove sezone u Bundesligi
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nije uopšte diskusija Prevljak-Tabaković. Naravno da je Tabaković mnogo puta bolji. Trollam lika koji ima duple standardne, ovisno dopada li mu se neki igrač ili ne. Počesto mijenja ploču i laže. Problem je igrač MRTVE HNL, ali treba po svaku cijenu pozvati Huseinbašića, koji ima 53 minute fudbala. X puta lijepo pitam za objašnjenje, ali ga nema. Očigledno. Dok kenja po igračima koje ne voli. Neke je volio pa promijenio ploču. Sada su krivi Spahić, Barbarez, Ninoslav, i kupleraj.Edincapitano je napisao/la: ↑07 mar 2026, 01:03Haris je za Prevljaka, Ronaldo u najboljim godinama.
Koliko glupa diskusija, pa da valja Prevljak nebi igrao u mrtvom HNL, osim Dinama, sve K od ekipa. A Haris zabio 10 golova ove sezone u Bundesligi![]()
-
Edincapitano
- Kontakt:
Aha nista onda, moja greskaMiranGlasnic je napisao/la: ↑07 mar 2026, 01:24Nije uopšte diskusija Prevljak-Tabaković. Naravno da je Tabaković mnogo puta bolji. Trollam lika koji ima duple standardne, ovisno dopada li mu se neki igrač ili ne. Počesto mijenja ploču i laže.Edincapitano je napisao/la: ↑07 mar 2026, 01:03Haris je za Prevljaka, Ronaldo u najboljim godinama.
Koliko glupa diskusija, pa da valja Prevljak nebi igrao u mrtvom HNL, osim Dinama, sve K od ekipa. A Haris zabio 10 golova ove sezone u Bundesligi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.
.jpg)