Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Malo se priča o ovom ratnom zločinu jenkija, da su obrnute uloge do sad bi taktička bila bačena na Teheran od strane komplet zapada.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma ko ce pricati, ljudska prava i neki internacionalni zakon su samo suplje priče. Kad si jak mozes da ubijaš i zene i djecu i zarobljenike i da bombardujes skole i bolnice i stadione i zgrade pune ljudi i zlocin je samo ono sto ti kazes da je zlocin i tjtbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 05:52
Malo se priča o ovom ratnom zločinu jenkija, da su obrnute uloge do sad bi taktička bila bačena na Teheran od strane komplet zapada.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ko se sjetio glupim Amerima prodati foru s iscrtavanjem aviona i helikoptera na pistama treba mu dati Nobelovu nagradu. Jesu glupi za medalju. Ahahaha
Koliko u ljudima ima ljubomore, zavisti i srdzbe jer smo uspjeli sigurno vratiti turu nasih ljudi zaglavljenih u Dubaiu. Naravno srdzba i ljubomora je jer neko hvala Bogu ima novac da posjeti Dubai.
Dobro nam dosli nazad u BiH i hvala Bogu da vam nije nista bilo
Dobro nam dosli nazad u BiH i hvala Bogu da vam nije nista bilo
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Apocalypse Now. Sjajno prikazan sav besmisao i ludilo rata
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Inače, pored ostalih faktora, cijena dizela i benzina u Njemačkoj sastoji se od nekoliko komponenti. Veliki dio čine državne takse. Npr., porez na energiju je fiksna stopa od 47,0 centi po litri za dizel i 65,4 centa po litri za benzin.
Osim toga, tu je i državna taksa na CO2, koja je ove godine ponovo porasla. To ukupno iznosi 18,6 centi po litri benzina i 20,5 centi po litri dizela. Kao i kod većine proizvoda, potrošači također plaćaju 19 posto poreza na dodanu vrijednost (PDV) na goriva.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Guze se po dubaiju i sad meni treba biti drago sto je drzava poslala avione po njih. Boli me hasim iskren da ti budem. Cast izuzecima, normalnim ljudima koji tamo rade i imaju ozbiljne poslove.Madal je napisao/la: ↑06 mar 2026, 08:27Koliko u ljudima ima ljubomore, zavisti i srdzbe jer smo uspjeli sigurno vratiti turu nasih ljudi zaglavljenih u Dubaiu. Naravno srdzba i ljubomora je jer neko hvala Bogu ima novac da posjeti Dubai.
Dobro nam dosli nazad u BiH i hvala Bogu da vam nije nista bilo![]()
Treba me neko uvjerit da zenska osoba izmedju 20 i 30 godina sa srednjom skolom zaradjuje hiljade eura radeci neki posten poso dolje. U prijevodu citaj najzastupljenije zvanje danasnjice: influenserice.
1946-1987
- napoleon72
- Kontakt:
Niko ne spominje Lepa sela lepo gore 
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Nasa Sabrina ipak ostala u Dubaiju. Vidi se ko stvarno radi, a ko se samo kresao tamo. 
Kad sve izračunaš izađe da državi ide gotovo pola od litre goriva koji ti na pumpi platiš. Previše, svi se nadaju da im se ti nameti spuste kao za vrijeme početka rata u Ukrajini.Asteriks je napisao/la: ↑06 mar 2026, 09:07Kretanja cijena goriva u Švabiji.
Inače, pored ostalih faktora, cijena dizela i benzina u Njemačkoj sastoji se od nekoliko komponenti. Veliki dio čine državne takse. Npr., porez na energiju je fiksna stopa od 47,0 centi po litri za dizel i 65,4 centa po litri za benzin.
Osim toga, tu je i državna taksa na CO2, koja je ove godine ponovo porasla. To ukupno iznosi 18,6 centi po litri benzina i 20,5 centi po litri dizela. Kao i kod većine proizvoda, potrošači također plaćaju 19 posto poreza na dodanu vrijednost (PDV) na goriva.
Veći problem će biti ako taj porez od 19% skoči na 21%. Nije da se nije očekivalo.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Što se tiče podizanja stope PDV-a, to je još uvijek na nivou prognoza nekih instituta i političkih debata, za period od neke dvije godine.
Nisam detaljno pratio, ali msm da su vodeće partije protiv istog.
Dobra stvar u Švabiji jeste snižena stopa od 7 % na neke namirnice, javni prijevoz i sl.
Nisam detaljno pratio, ali msm da su vodeće partije protiv istog.
Dobra stvar u Švabiji jeste snižena stopa od 7 % na neke namirnice, javni prijevoz i sl.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Nije avion napunjen influenserkama i prostitutkama. Dovoljno je pogledati fotografije ljudi. Ali nekada mrznja zasljepljuje. Cuo bi vas da su vasi clanovi porodice godinama skupljali za putovanje ili jednostavno zive tamo da bi ih tamo zadesio rat dok ti cijela drzava govori da su ti clanovi porodice kurve raspale i zali sto nisu ostali u ratom zahvacenom podrucju.leo1946 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 09:19Guze se po dubaiju i sad meni treba biti drago sto je drzava poslala avione po njih. Boli me hasim iskren da ti budem. Cast izuzecima, normalnim ljudima koji tamo rade i imaju ozbiljne poslove.Madal je napisao/la: ↑06 mar 2026, 08:27Koliko u ljudima ima ljubomore, zavisti i srdzbe jer smo uspjeli sigurno vratiti turu nasih ljudi zaglavljenih u Dubaiu. Naravno srdzba i ljubomora je jer neko hvala Bogu ima novac da posjeti Dubai.
Treba me neko uvjerit da zenska osoba izmedju 20 i 30 godina sa srednjom skolom zaradjuje hiljade eura radeci neki posten poso dolje. U prijevodu citaj najzastupljenije zvanje danasnjice: influenserice.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
+1leo1946 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 09:19Guze se po dubaiju i sad meni treba biti drago sto je drzava poslala avione po njih. Boli me hasim iskren da ti budem. Cast izuzecima, normalnim ljudima koji tamo rade i imaju ozbiljne poslove.Madal je napisao/la: ↑06 mar 2026, 08:27Koliko u ljudima ima ljubomore, zavisti i srdzbe jer smo uspjeli sigurno vratiti turu nasih ljudi zaglavljenih u Dubaiu. Naravno srdzba i ljubomora je jer neko hvala Bogu ima novac da posjeti Dubai.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Dubai nije uopste ratom zahvaceno podrucje. Ljudi najnormalnije zive tamo i krecu se, ne kriju se po bunkerima, pa da kazes da im je zivot ugrozen.Madal je napisao/la: ↑06 mar 2026, 10:04
Nije avion napunjen influenserkama i prostitutkama. Dovoljno je pogledati fotografije ljudi. Ali nekada mrznja zasljepljuje. Cuo bi vas da su vasi clanovi porodice godinama skupljali za putovanje ili jednostavno zive tamo da bi ih tamo zadesio rat dok ti cijela drzava govori da su ti clanovi porodice kurve raspale i zali sto nisu ostali u ratom zahvacenom podrucju.
Baciti 800 000KM na "evakuaciju" je suludo.
Jos se isti zale sto ambasada nije kupila karte u biznis klasi, nego u ekonomskoj...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- napoleon72
- Kontakt:
Pa evo gledam snimke ljudi na aerodromu, ne znas koja ima duze nokte i napuhanije usne. Septicke jame arapskog svijeta, vise placeno za njihovu "evakuaciju" nego za sanaciju posljedica poplava u Jablanici.Madal je napisao/la: ↑06 mar 2026, 10:04Nije avion napunjen influenserkama i prostitutkama. Dovoljno je pogledati fotografije ljudi. Ali nekada mrznja zasljepljuje. Cuo bi vas da su vasi clanovi porodice godinama skupljali za putovanje ili jednostavno zive tamo da bi ih tamo zadesio rat dok ti cijela drzava govori da su ti clanovi porodice kurve raspale i zali sto nisu ostali u ratom zahvacenom podrucju.leo1946 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 09:19Guze se po dubaiju i sad meni treba biti drago sto je drzava poslala avione po njih. Boli me hasim iskren da ti budem. Cast izuzecima, normalnim ljudima koji tamo rade i imaju ozbiljne poslove.Madal je napisao/la: ↑06 mar 2026, 08:27Koliko u ljudima ima ljubomore, zavisti i srdzbe jer smo uspjeli sigurno vratiti turu nasih ljudi zaglavljenih u Dubaiu. Naravno srdzba i ljubomora je jer neko hvala Bogu ima novac da posjeti Dubai.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
A sta puca po gradu? Vatromet? I u Teheranu se ljudi krecu i zive.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Bolje da su kakvu fabriku napravili jel de? I ocito nismo iste fotografije gledali. Od mene im halal svaka marka za evakuaciju sugradjananapoleon72 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 10:31Pa evo gledam snimke ljudi na aerodromu, ne znas koja ima duze nokte i napuhanije usne. Septicke jame arapskog svijeta, vise placeno za njihovu "evakuaciju" nego za sanaciju posljedica poplava u Jablanici.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Barcod, Bing [Bot], ELDIABLO20, Jabroni, legendarnadruga, Pensioner26, Rosicky, VensanKasel, Zaboljesutra i 16 gostiju.