Hvala i dovidjena! Niko mi nije vjerovao, hvala Milosevicudubioza144 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:02"Husković je vrlo interesantan. Mlad je, ali i drugačiji od naših napadača. Imamo Džeku, Tabakovića, Demirovića… Ovaj je nešto drugo, ima drugačiji stil igre.
Brz je, traži dubinu, dobar je pred golom. Opasan je u mnogim varijantama. Sigurno je da na njega treba obratiti pažnju, jer je on budućnost reprezentacije BiH” – rekao je Milošević
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
-
sanjinusto
- Kontakt:
Sve je to super, ali hoces da se kladimo da ce mu sutra Krpic poceti?Hazre je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:22Hvala i dovidjena! Niko mi nije vjerovao, hvala Milosevicudubioza144 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:02"Husković je vrlo interesantan. Mlad je, ali i drugačiji od naših napadača. Imamo Džeku, Tabakovića, Demirovića… Ovaj je nešto drugo, ima drugačiji stil igre.
Brz je, traži dubinu, dobar je pred golom. Opasan je u mnogim varijantama. Sigurno je da na njega treba obratiti pažnju, jer je on budućnost reprezentacije BiH” – rekao je Milošević
- dubioza144
- Kontakt:
Izjava je starija al svejedni, tad je imao rijeci hvale za njega sad ga ima u ekipi pa cemo da vidimoHazre je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:22Hvala i dovidjena! Niko mi nije vjerovao, hvala Milosevicudubioza144 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:02"Husković je vrlo interesantan. Mlad je, ali i drugačiji od naših napadača. Imamo Džeku, Tabakovića, Demirovića… Ovaj je nešto drugo, ima drugačiji stil igre.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Prije ce biti kombo Muharem i Krpic. Iskreno mislim da ce tako forsiratisanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:25Sve je to super, ali hoces da se kladimo da ce mu sutra Krpic poceti?Hazre je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:22Hvala i dovidjena! Niko mi nije vjerovao, hvala Milosevicudubioza144 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:02"Husković je vrlo interesantan. Mlad je, ali i drugačiji od naših napadača. Imamo Džeku, Tabakovića, Demirovića… Ovaj je nešto drugo, ima drugačiji stil igre.
pa dobro nije menadzer lik , njemu se valjda javljaju menadzeri pa on hendla sa njima
bolje nam je shukalo - shukno igrace
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ma jok. Uigrava se Krpic spic, Prokop krilo itd. Pojma on nema.Hazre je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:26Prije ce biti kombo Muharem i Krpic. Iskreno mislim da ce tako forsiratisanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:25Sve je to super, ali hoces da se kladimo da ce mu sutra Krpic poceti?
Daj ba drug nemogu da vjerujem? Ti ozbiljno?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:36Ma jok. Uigrava se Krpic spic, Prokop krilo itd. Pojma on nema.Hazre je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:26Prije ce biti kombo Muharem i Krpic. Iskreno mislim da ce tako forsiratisanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:25
Sve je to super, ali hoces da se kladimo da ce mu sutra Krpic poceti?
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ozbiljno, barem je bilo tako. Iskreno se nadam da ce protiv Sloge i Jelica biti puno drugacije, ali zivi bili pa vidjeli.Hazre je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:40Daj ba drug nemogu da vjerujem? Ti ozbiljno?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:36Ma jok. Uigrava se Krpic spic, Prokop krilo itd. Pojma on nema.
Dragovic (17)
Željezničar U19
13 utakmica, 7 golova i 5 asistencija
Željezničar
4 utakmice, 1 gol i 1 asistencija
Sljedeci Korora (16) koji puni 17 tek u aprilu
2024/25
49 utakmica, 52 gola i 15 asistencija
2025/26
4 utakmica, 7 golova i 1 asistencija
Željezničar U19
13 utakmica, 7 golova i 5 asistencija
Željezničar
4 utakmice, 1 gol i 1 asistencija
Sljedeci Korora (16) koji puni 17 tek u aprilu
2024/25
49 utakmica, 52 gola i 15 asistencija
2025/26
4 utakmica, 7 golova i 1 asistencija
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 mar 2026, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
Hajd sad pogledaj mlade igrace Zrinjskog, pogledaj Statistiku njihovih omladinaca, pa nam javi igraju li I koliko?
Ekipa koja osvaja redovno titule, igra GRUPNU fazu evrope?
Jucer 6 igraca do 20 godina igralo za Zrinjski i na Grbavici vise su u21 igraca koristiki nego miGavranBeli je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:59
Hajd sad pogledaj mlade igrace Zrinjskog, pogledaj Statistiku njihovih omladinaca, pa nam javi igraju li I koliko?
U drugom dijelu sezone Zeljo ima jedan od najstarijih timova i najmanje daje minute u21 igracima i to da nije pravilo pitanje je da li bi ikog stavljali
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
Pusti juce igrali s Goskom a tri dana ranije bili na Grbavici? Da igraju konstantno a ne da ulijecu kad su umorni. Ko to igra čitavu sezonu, osim u21 koji je pod moranjem?NoDi80 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:02Jucer 6 igraca do 20 godina igralo za Zrinjski i na Grbavici vise su u21 igraca koristiki nego miGavranBeli je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:59
U drugom dijelu sezone Zeljo ima jedan od najstarijih timova i najmanje daje minute u21 igracima i to da nije pravilo pitanje je da li bi ikog stavljali
Zrinjski igrao nokautfazu Europe i svejedno mi je koje igrace koristeGavranBeli je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:05
Pusti juce igrali s Goskom a tri dana ranije bili na Grbavici? Da igraju konstantno a ne da ulijecu kad su umorni. Ko to igra čitavu sezonu, osim u21 koji je pod moranjem?
Mi koristimo najstarije i oni gube utakmice protiv Sloge
Krpic, Nastic i takvi ne smiju igrati prvih 11
Bolje ubaciti Kororu i Kelmendija nego njih
Takodjer ni Jaganjca ne treba forsirati nije nas igrac
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
Lupas gluposti samo. U21 Zrinjskom igra momak iz Dinama. Zrinjski omladinci stoje jako dobro u mladim kategorijama, pa niko ne igra. Dosadan si s tom pričom Dragovic, Korora, kunto panto.NoDi80 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:07Zrinjski igrao nokautfazu Europe i svejedno mi je koje igrace koristeGavranBeli je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:05
Pusti juce igrali s Goskom a tri dana ranije bili na Grbavici? Da igraju konstantno a ne da ulijecu kad su umorni. Ko to igra čitavu sezonu, osim u21 koji je pod moranjem?
Mi koristimo najstarije i oni gube utakmice
Jasno ko dan nema kvaliteta u mladim kategorijama, mi kao prvi tim nemamo okosnicu za ubacivanje mladim igraca koji imaju bar malo talenta.
Ekipa koja ima glavu I rep to ne radi, a ne mi koji skoro smo ispali iz lige.
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 06 mar 2026, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ne razumijes se ti u te stvari dzabe tebi pricam i gubim vrijemeGavranBeli je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:11
Lupas gluposti samo. U21 Zrinjskom igra momak iz Dinama. Zrinjski omladinci stoje jako dobro u mladim kategorijama, pa niko ne igra. Dosadan si s tom pričom Dragovic, Korora, kunto panto.
Jasno ko dan nema kvaliteta u mladim kategorijama, mi kao prvi tim nemamo okosnicu za ubacivanje mladim igraca koji imaju bar malo talenta.
Evo nek igraju tvoji iskusni krpici, koningi koji ne mogu mjesec dana da pobjede
Dragovic majstorski zabio Zrinjskom, a ti tvoji ne mogu da pridju golu Sloge
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
a i mi smo pukli, nabijem ja ovu temu gdje se nodi i hulahopka svađaju
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
GavranBeli
Ti se razumiješ ko mara u krivi ****. Ponavljas jedno te isto ko pokvarena ploca a veze nema s mozgom.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ja ako opet sutra vidim krpica u napadu, mislim da cu prvi put nakon puno puno godina pocet razmisljat da je vrijeme da prestanem gledat utakmice… ne moze mi vise tijelo izdrzat taj nivo stresa i nerviranja…
J*** ti sve pitarsko i tebi i adminu
Dodjes ovdje da pljujes sve sto valja, a sve sto ne valja uvijek podrzavas i vrijedjas kad je kontra tvog misljenja
non stop pljujes navijace bez razloga, pljujes upravu, pljujes djecu..
Samo admini su veci debili od tebe, pisam se na sve cetvoricu eto vam pitar nek pise **** se dosta mi vss je vise
Dodjes ovdje da pljujes sve sto valja, a sve sto ne valja uvijek podrzavas i vrijedjas kad je kontra tvog misljenja
non stop pljujes navijace bez razloga, pljujes upravu, pljujes djecu..
Samo admini su veci debili od tebe, pisam se na sve cetvoricu eto vam pitar nek pise **** se dosta mi vss je vise
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
Postavio ti pitanje da to sto ti pises ko pijan plota uporedis s ekipom koja posljednjih 10 godina jedna od najboljih ekipa u ligi. Ekipa koja osvaja trofeje, igra sasvim solidnu evropa a njihovi omladinci također u vrhu cak bolji od nasih I ne ubacuju tu djecu. Znaci jasno ko ima mozga da su te lige I Premijer liga nebo I zemlja. Al ti to ne mozes shvatiti. Ni ti, ni ovi ostali sto im je maksimum etiketirat ljude po forumu godinama, kontaju oni neke face, pametni a ustvari debili klasicni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.