saftaj gatabba77 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 10:16Mitoman.f16 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 08:57Ne ulaže se prijatelju u klub nego u nogometni stadion koji je apsolutno od javnog dobra jer su se na istom igrale utakmice reprezentacije BiH, evropske utakmice drugih BH klubova i utakmice omladinskih evropskih takmičenja. Klub sa Grbavice drži rekord za najveći izlazni transfer ove lige u Abdulmaliku al Jaberu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 mar 2026, 22:44
prije svega kosevo se nikada nece raditi, a u nerealnom univerzumu kada se bude radilo (ponavljam, nece nikad) radit ce se zbog grada, a ne za FKS.
Na drugoj strani imamo pumpanje narodnog novca u privatne svrhe. Ne bih imao nista da se pomazu klubovi od interesa za drzavu ali ne vidim svrhu ulagati u manje uspjesan klub koji se vec sada redovno bori za opstanak i koji ne moze odrzati ni travu koja im se pokloni. Klub bez transfera skoro deceniju, klub koji ne donosi pare u grad, kanton ili drzavu nego je samo sisa.
Pa na kraju krajeva, neka nadograde grbavicu na 50k stolica ali nemoj mi samo lupetati nikomtenedamo fraze koje su mrtve vec dobrih 15 godina.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
hajduk živi vječno
- Combattente87
- Kontakt:
To što ste vi nama izbili titulu iz ruku nema apsolutno nikakve veze sa trenutnom situacijom, bukvalno nema dodirnih tačaka...sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:17Pa stani, zar vam mi nismo izbili titulu na Grbavici? Jesmo, a pitari su pisali sklonicemo se. Onda zar nisu pitari mjesecima srali da smo mi nastimali sebi kup, a na kraju oni uzeli kup i njihova navijacka grupa potvrdi da je nastiman?Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:14Mislim da ni sam ne znaš šta si sada napisao i šta si povezao, al hajd, kako hoćešsanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:13
Vidjeli smo prosle sezone ko vam je izbio titulu iz ruku, a iste teorije zavjere su se pisale po forumima. Zeljo, Vatikan i CIA protiv Sarajeva i Borca, al u kurcu. Na kraju Sarajevo dogovori kup s Vicom i to potvrdi njihova navijacka grupa, a mi ove sezone u borbi za opstanak. Sve jasno ko je zasticen i ko pravi dealove ispod stola.![]()
I sad opet prica mi cemo nesto da nastimamo. Bukvalno identicno kao prosle sezone, a mi nit luk jeli nit luk mirisali. Vico i Mirvic prave dogovore i dalje.
Prošli put kada ste bili ugroženi Sloga vam je pustila, isto će biti i sada, a posrednik je zna se već ko, to je jedna terija, a druga je da ste pušteni niz vodu, i to ćemo da vidimo sutra...Treća opcija je da ništa od navedenog što sam rekao nije istina, i da ćete igrati fudbal pa ko bude bolji, i tu ste opet donji, pogotovo bez Cvete....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ne znam za ovu sezonu, kazem za proslu.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:41Ma vidim provlači se opet neka priča mi pustili Borcu, nekakav dogovor.sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:39Ne znam u kakvim ste konkretno dogovorima ove sezone. Povukao sam paralelu sa proslom cisto jer ste pisali da cemo se skloniti Borcu na Grbavici, kao i da cemo uzeti kup, a na kraju dobijemo Borca na Grbavici i vi uzmete kup, za koji vasa navijacka skupina tvrdi da je namjesten.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:36
A to aktuelna sezona. I mi ko u nekim dogovorima? U kakvim konkretno?
Ono kad su nas klali s početka sezone, da se osiguraju da nismo prijetnja za titulu?
Jel to to?
Kakav, da nam daju kup? Koji kup?
Uletio neki narkoman i objavio na navijačkoj grupi. Dešava se.
Sto se tice saopstenja, ono je stav HZ i objavljeno od strane HZ na zvanicnoj stranici HZ. Nije nikad demantovano ni povuceno, tako da ne mozemo reci neki narkoman hakovao profil.
Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:14Mislim da ni sam ne znaš šta si sada napisao i šta si povezao, al hajd, kako hoćešsanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:13Vidjeli smo prosle sezone ko vam je izbio titulu iz ruku, a iste teorije zavjere su se pisale po forumima. Zeljo, Vatikan i CIA protiv Sarajeva i Borca, al u kurcu. Na kraju Sarajevo dogovori kup s Vicom i to potvrdi njihova navijacka grupa, a mi ove sezone u borbi za opstanak. Sve jasno ko je zasticen i ko pravi dealove ispod stola.Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:10
Care sve se može dogovoriti vjeruj mi...Pogotovo jer je veliko pitanje da li će iko iz Republike Srpske da uđe u premijer ligu iako budu prvi....Ova utakmica će mnogo toga reći, tj da li ste ga dudlali ispod astala ili ste pušteni niz vodu.
[/quot
Mi da smo tad dudlali kako kazes vici ono kad smo uzeli slogu 0 3 a nakon toga smo imali fin niz pobjeda u razlika nas i ovi sto su ispali je bila preko 10 bodova tako da to nema veze sa vezom....a da smo dudlali onda bi morali vas pustit prosle sezone a bogami zube ste polomili na Grbavici
Prva je bila 1 1 a lako smo moglu do 3 boda...a druga za mene najbolja i najdraza pobjeda
Vi dosli sa cetnikom njegomirovicem i svim ostalim to vam je bilo jedino gostovanje gdje ste mogli kiksati do kraja
Faulovi,sjeckanje igre,svaki kontakt vama sviran,vukovic skoro nogu Sosicu slomio ni karton....na kraju 1 1 i onda lik daje 8 minuta nadoknade a pustio 12 min hahaha i na kraju ispusili ste titulu i priliku da opet igrate evropu i 10 miliona ccc
ZAR STVARNO MISLIS DA NAS JE VICO SPASIO A DA BI MI IMALI PRAVO DA NJEGOVOM borcu tj firmi za pranje pare izbijemo to sve......
I drago mi je ba sto smo.vam mi izbili titulu
Gazi gazi cetnikeeeeee![]()
Uvijek postoji činjenica da klub iz Republike Srpske koji zauzme 11 ili 12 mjesto ne mora nužno značiti da ispada iz ligeCombattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:43To što ste vi nama izbili titulu iz ruku nema apsolutno nikakve veze sa trenutnom situacijom, bukvalno nema dodirnih tačaka...sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:17Pa stani, zar vam mi nismo izbili titulu na Grbavici? Jesmo, a pitari su pisali sklonicemo se. Onda zar nisu pitari mjesecima srali da smo mi nastimali sebi kup, a na kraju oni uzeli kup i njihova navijacka grupa potvrdi da je nastiman?Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:14
Mislim da ni sam ne znaš šta si sada napisao i šta si povezao, al hajd, kako hoćeš![]()
I sad opet prica mi cemo nesto da nastimamo. Bukvalno identicno kao prosle sezone, a mi nit luk jeli nit luk mirisali. Vico i Mirvic prave dogovore i dalje.
Prošli put kada ste bili ugroženi Sloga vam je pustila, isto će biti i sada, a posrednik je zna se već ko, to je jedna terija, a druga je da ste pušteni niz vodu, i to ćemo da vidimo sutra...Treća opcija je da ništa od navedenog što sam rekao nije istina, i da ćete igrati fudbal pa ko bude bolji, i tu ste opet donji, pogotovo bez Cvete....
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
sanjinusto
- Kontakt:
Aha, ili cemo dobiti, ili cemo izgubiti ili cemo remizirati. U svakom slucaju, za sva tri ishoda postoji neka teorija, a sve osim poraza znaci da smo dogovorili. Znaci teorije urote na nivou ravne zemlje.Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:43To što ste vi nama izbili titulu iz ruku nema apsolutno nikakve veze sa trenutnom situacijom, bukvalno nema dodirnih tačaka...sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:17Pa stani, zar vam mi nismo izbili titulu na Grbavici? Jesmo, a pitari su pisali sklonicemo se. Onda zar nisu pitari mjesecima srali da smo mi nastimali sebi kup, a na kraju oni uzeli kup i njihova navijacka grupa potvrdi da je nastiman?Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:14
Mislim da ni sam ne znaš šta si sada napisao i šta si povezao, al hajd, kako hoćeš![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Tako je, to sam i napisao par postova iznad, bara bara je da će prvak iz RS prve lige odustati, tj da će svi odustati i da će ostati neko ko je trebao ispasti.....AvantiBL je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:45Uvijek postoji činjenica da klub iz Republike Srpske koji zauzme 11 ili 12 mjesto ne mora nužno značiti da ispada iz ligeCombattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:43To što ste vi nama izbili titulu iz ruku nema apsolutno nikakve veze sa trenutnom situacijom, bukvalno nema dodirnih tačaka...sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:17
Pa stani, zar vam mi nismo izbili titulu na Grbavici? Jesmo, a pitari su pisali sklonicemo se. Onda zar nisu pitari mjesecima srali da smo mi nastimali sebi kup, a na kraju oni uzeli kup i njihova navijacka grupa potvrdi da je nastiman?
Prošli put kada ste bili ugroženi Sloga vam je pustila, isto će biti i sada, a posrednik je zna se već ko, to je jedna terija, a druga je da ste pušteni niz vodu, i to ćemo da vidimo sutra...Treća opcija je da ništa od navedenog što sam rekao nije istina, i da ćete igrati fudbal pa ko bude bolji, i tu ste opet donji, pogotovo bez Cvete....![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Sa vicom i beusom. Nemaju sanse da izbore opstanak na terenu, zato su doveli vicinog guznog havera milosevica a za svaki slucaj poceli su aplaudirati beusovim ultrasima i Zrinjskom i uvukli se u beusov cmar.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:21S kim vi dogovarate?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:17Pa stani, zar vam mi nismo izbili titulu na Grbavici? Jesmo, a pitari su pisali sklonicemo se. Onda zar nisu pitari mjesecima srali da smo mi nastimali sebi kup, a na kraju oni uzeli kup i njihova navijacka grupa potvrdi da je nastiman?Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:14
Zato su dobili beusovog pijuna da im sudi u doboju.
Filozofija je to
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ima mali milion nacina da se dogovori tekma. Ko kaze da mora ici preko saveza? Mozete Nedimu odnijeti 50k na noge i dobicete. Mozete Jelicu gurnuti u padze i eto penala. Mozete dogovorit vracanje bodova. Mozete kupiti par igraca Sloge (obicno se plate stoper ili golman da ostatak ekipe ni ne zna) da odrade svoje.
Samo kazem. Nezz da li ste dogovorili, ali pricati nema nas u savezu ovo ono, to nema veze nikakve moze se sredit uvijek par tekmi kad hoces. Para vrti dje burgija nece.
Samo kazem. Nezz da li ste dogovorili, ali pricati nema nas u savezu ovo ono, to nema veze nikakve moze se sredit uvijek par tekmi kad hoces. Para vrti dje burgija nece.
A luda lika... Kad smo izbačeni iz lige zbog namještanja ?Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:40Eto te ko Stevandić.Samba71 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:32Sigurno mnogo manje nego vaš.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:30
Jel i ti misliš da tvoj klub nikad ništa nije dogovorio?
I mi smo lopovi, samo malo manji![]()
Znači, vi manje dogovarate, a izbacili vas iz lige, a nas nisu.
Pravda za grbavički Juventus!
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Vidiš kako znate da namještate. Čak i cjenovnik i način plaćanja znate.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:03Ima mali milion nacina da se dogovori tekma. Ko kaze da mora ici preko saveza? Mozete Nedimu odnijeti 50k na noge i dobicete. Mozete Jelicu gurnuti u padze i eto penala. Mozete dogovorit vracanje bodova. Mozete kupiti par igraca Sloge (obicno se plate stoper ili golman da ostatak ekipe ni ne zna) da odrade svoje.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
E cuj finale superkupa odjednom se igra u mostaru umjesto na neutralnom terenu.. Ebo li vam beus sve sto imate fasisticko
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pa to zna svako. Drugo je ako postoji direktiva sa visih instanci da vas se izbaci. Onda ne mozete nista. Ako ne postoji uvijek je moguce kupiti. Mozda ne trofej ili plasman u Europu ali opstanak da. To je jednostavno nasa liga. Kad vam je prosli put trebalo za opstanak kupili ste ga zivim kesom.Samba71 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:07Vidiš kako znate da namještate. Čak i cjenovnik i način plaćanja znate.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:03Ima mali milion nacina da se dogovori tekma. Ko kaze da mora ici preko saveza? Mozete Nedimu odnijeti 50k na noge i dobicete. Mozete Jelicu gurnuti u padze i eto penala. Mozete dogovorit vracanje bodova. Mozete kupiti par igraca Sloge (obicno se plate stoper ili golman da ostatak ekipe ni ne zna) da odrade svoje.
Samo kazem. Nezz da li ste dogovorili, ali pricati nema nas u savezu ovo ono, to nema veze nikakve moze se sredit uvijek par tekmi kad hoces. Para vrti dje burgija nece.![]()
![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Samo da citiram jednog vašeg velikog gospodina.Samba71 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:32Sigurno mnogo manje nego vaš.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:30Jel i ti misliš da tvoj klub nikad ništa nije dogovorio?
ne može žena biti malo trudna
Kakvi spineri
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nijaze..
A dee nisi trebo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:19Samo da citiram jednog vašeg velikog gospodina.Samba71 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:32Sigurno mnogo manje nego vaš.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:30
Jel i ti misliš da tvoj klub nikad ništa nije dogovorio?
ne može žena biti malo trudna
Kakvi spineri![]()
Sad ce on uci pod nikom @zeljoplodimte i pokusati okrenuti temu sa nekom njegovom bolestinom kao ono sto je uradio prije dva dana. Sve ce uraditi samo da se ne pise o njihovim kradjama
-
Hordas1990
- Kontakt:
Također nikada nigdje nikakvi dokazi o namještanju nisu objavljeni ali vjerujemo da je namješteno, kako to?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:45Ne znam za ovu sezonu, kazem za proslu.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:41Ma vidim provlači se opet neka priča mi pustili Borcu, nekakav dogovor.sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:39
Ne znam u kakvim ste konkretno dogovorima ove sezone. Povukao sam paralelu sa proslom cisto jer ste pisali da cemo se skloniti Borcu na Grbavici, kao i da cemo uzeti kup, a na kraju dobijemo Borca na Grbavici i vi uzmete kup, za koji vasa navijacka skupina tvrdi da je namjesten.
Kakav, da nam daju kup? Koji kup?
Uletio neki narkoman i objavio na navijačkoj grupi. Dešava se.
Sto se tice saopstenja, ono je stav HZ i objavljeno od strane HZ na zvanicnoj stranici HZ. Nije nikad demantovano ni povuceno, tako da ne mozemo reci neki narkoman hakovao profil.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sutra Savo ulazi u igru i neki odbijanac posprema u mrezu Erica, kao nekada za Aston Vilu 
Nisu vas izbacili iz lige, nažalost. Disciplinski sud Jugoslavije je je predložio tu mjeru, a na kraju ste vi, Hajduk i Trešnjevka dobili samo po 5-6 bodova kazne, a najveća legenda kluba vam je presuđena za namještanje utakmica. Jel tako? Najverovatnije da ste se na račun Hajduka spasili izbacivanja iz lige, da je bio neki manji klub u igri, ko zna kako bi završilo...Samba71 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:05A luda lika... Kad smo izbačeni iz lige zbog namještanja ?Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:40Eto te ko Stevandić.
I mi smo lopovi, samo malo manji![]()
Znači, vi manje dogovarate, a izbacili vas iz lige, a nas nisu.
Pravda za grbavički Juventus!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.

.png)