Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Zaboravili ste "Quo vadis Aida" i "Kako je počeo rat na mom otoku".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Savršeni krug meni bez premca.
Remake i Savršeni Krug, od stranih Come And See i Full Metal Jacket
Don't hate what you don't understand.
- bavariapivo
- Kontakt:
Jel se sjeca ko ili je li gledao ko Neprijatelj?
meni bio pravo dobar
meni bio pravo dobar
- bavariapivo
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:31Maloprije ja spominjem, niko njega nije naveo. Top film![]()
Savršeni krug je vjerovatno najbolji naš ratni film jer je sniman odmah iza rata, odlična gluma i obrisi ratnog Sarajeva.
Ko voli ovu tematiku, obavezno neka pročita Bore oko očiju od Saudina Bećirevića Pospanka. Opisuje svoj ratni put, bolja literatura i prikaz našeg zadnjeg rata ne postoji od ovog romana. 11/10.
Ko voli ovu tematiku, obavezno neka pročita Bore oko očiju od Saudina Bećirevića Pospanka. Opisuje svoj ratni put, bolja literatura i prikaz našeg zadnjeg rata ne postoji od ovog romana. 11/10.
- invincible1921
- Kontakt:
Jesam ja, zanimljiva tema i izvedbabavariapivo je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:15Jel se sjeca ko ili je li gledao ko Neprijatelj?
meni bio pravo dobar
=\_1921_/=
- napoleon72
- Kontakt:
Potpisujem. Takodje preporucujem i knjigu Crna dusa (Ahmet M. Rahmanovic).CAGarfia je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:22Savršeni krug je vjerovatno najbolji naš ratni film jer je sniman odmah iza rata, odlična gluma i obrisi ratnog Sarajeva.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- invincible1921
- Kontakt:
Takodjer blog "Vikicev specijalac o ponorima rata"....davno sam citao ne znam dal se jos uvijek moze naci, ali odlicne pricenapoleon72 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:30Potpisujem. Takodje preporucujem i knjigu Crna dusa (Ahmet M. Rahmanovic).CAGarfia je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:22Savršeni krug je vjerovatno najbolji naš ratni film jer je sniman odmah iza rata, odlična gluma i obrisi ratnog Sarajeva.
=\_1921_/=
Ovo su moji:
Based on 2024–2025 data, a significant majority of top US billionaires, approximately 70–80%, support Republican candidates and causes. Among the 100 wealthiest Americans, 80% of campaign spending went to Republicans in 2024, while 68% of candidates donating over $1 million were Republican
Jesi'l cuo za izraz/frazu follow the money
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Savršeni krug bez premca
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Tako bi ga ispratio do Epsteinovog otoka, los ti kontekstalemsa je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:50Ovo su moji:
Based on 2024–2025 data, a significant majority of top US billionaires, approximately 70–80%, support Republican candidates and causes. Among the 100 wealthiest Americans, 80% of campaign spending went to Republicans in 2024, while 68% of candidates donating over $1 million were Republican
Jesi'l cuo za izraz/frazu follow the money
Tacno cu postati rusofil.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Wilshere10
- Kontakt:
"Plasim se, skoncat su na uzetu"ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 mar 2026, 18:15Mustafa Nadarević izgovara poeziju Abdulaha Sidrana. Mislim da nema jači moment u našoj umjetnosti.
Ovo ja izgovaram dok citam alemove postove.
Ili sto strucnjaci kazu, nije ratno stanjeAlarmantno upozorenje stručnjaka: Dubai ima svježe hrane za još samo 10 dana, novac im sada ne pomaže
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Big Poppa
Pospanka sam redovno čitao na blogeru (blogger ba), tamo je počeo i bio najčitaniji bloger u BiH. Razboli se i preseli mlad, svega 37. godina...CAGarfia je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:22Savršeni krug je vjerovatno najbolji naš ratni film jer je sniman odmah iza rata, odlična gluma i obrisi ratnog Sarajeva.
it's football day
Ja tražim drugu knjigu koja je nastavak na prvu, ali slabo se gdje može naći izgleda.Baboon je napisao/la: ↑06 mar 2026, 18:26Pospanka sam redovno čitao na blogeru (blogger ba), tamo je počeo i bio najčitaniji bloger u BiH. Razboli se i preseli mlad, svega 37. godina...CAGarfia je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:22Savršeni krug je vjerovatno najbolji naš ratni film jer je sniman odmah iza rata, odlična gluma i obrisi ratnog Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 11 gostiju.

.jpg)