Premijer liga BiH - aktuelno

Pact1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Pact1921 » 06 mar 2026, 16:20

Zutti je napisao/la:
06 mar 2026, 16:14
Samba71 je napisao/la:
06 mar 2026, 15:05
Shategabri je napisao/la:
06 mar 2026, 14:40

Eto te ko Stevandić.
I mi smo lopovi, samo malo manji :mrgreen:

Znači, vi manje dogovarate, a izbacili vas iz lige, a nas nisu.
Pravda za grbavički Juventus!
A luda lika... Kad smo izbačeni iz lige zbog namještanja ?
Nisu vas izbacili iz lige, nažalost. Disciplinski sud Jugoslavije je je predložio tu mjeru, a na kraju ste vi, Hajduk i Trešnjevka dobili samo po 5-6 bodova kazne, a najveća legenda kluba vam je presuđena za namještanje utakmica. Jel tako? Najverovatnije da ste se na račun Hajduka spasili izbacivanja iz lige, da je bio neki manji klub u igri, ko zna kako bi završilo...
Pa po tome i vi ste dobili u aferi Sajber 6 bodova kazne zbog namjestanje utakmice protiv Crvene Zvezde.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 06 mar 2026, 16:25

Slogi gori za opstanak, a Zeljo je i dalje u koliko toliko komotnoj poziciji.
Nije nerealno da Sloga sutra glatko uzme 3 boda, a da Zeljo u utorak iznenada proigra, prodje u polufinale gdje ce izvuci Laktase i onda spasi sezonu kao finalista kupa. Opstanak ce svakako izboriti usput sa 3 pobjede do kraja sezone.

Time bi Vicin jaran Savo postao heroj jer je uveo Zelju u finale kupa poslije 8 godina i obezbijedio opstanak u ligi. Sebi i strucnom stabu bi osigurao novi jak ugovor na bar dvije godine gdje bi okupali Zelju i Sanina za pare u slucaju jednostranog raskida tj. otkaza.
A Jelic bi sutra mogao da napravi lakrdiju na stetu Zelje, da se to malo zamaskira, da bude ono "nismo pustili nego nam sudija nije dao da igramo".

Nemam nikakvu dojavu, ali znajuci Slogu, Zelju i pomenute osobe, kao i rasplete prvenstava i kupova zadnjih sezona, ovo ne bi bilo preveliko iznenadjenje.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 06 mar 2026, 16:36

Vorovus je napisao/la:
06 mar 2026, 16:25
Nije nerealno da Sloga sutra glatko uzme 3 boda, a da Zeljo u utorak iznenada proigra, prodje u polufinale gdje ce izvuci Laktase i onda spasi sezonu kao finalista kupa. Opstanak ce svakako izboriti usput sa 3 pobjede do kraja sezone.

Time bi Vicin jaran Savo postao heroj jer je uveo Zelju u finale kupa poslije 8 godina i obezbijedio opstanak u ligi. Sebi i strucnom stabu bi osigurao novi jak ugovor na bar dvije godine gdje bi okupali Zelju i Sanina za pare u slucaju jednostranog raskida tj. otkaza.
A Jelic bi sutra mogao da napravi lakrdiju na stetu Zelje, da se to malo zamaskira, da bude ono "nismo pustili nego nam sudija nije dao da igramo".

Nemam nikakvu dojavu, ali znajuci Slogu, Zelju i pomenute osobe, kao i rasplete prvenstava i kupova zadnjih sezona, ovo ne bi bilo preveliko iznenadjenje.
Neko će pogoditi, svaka moguća kombinacija je prošla kroz temu. Ovo isto kao da si opisao vaša tri meča protiv Sarajeva, samo što je bilo Kup-Kup-Liga a ovdje je Kup-Liga-Kup :cool:
Pobjeda na Koševu, onda zijanite kući lagano 0:2 i onda tri dana poslije laganih 2:0 i tri boda. Uglavnom, pripremljen je teren za orgijanje na temi kako god da završi.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

5arajevo
Kontakt:

Post Postao/la 5arajevo » 06 mar 2026, 16:37

Vorovus je napisao/la:

Ako sudije dozvole sloga ce na poluvremenu voditi 3-0. Prevelika je razlika u kvaliteti, ali znamo svi na sta su spremni skretnicari samo da izbore opstanak.
Vec mjesec dana se prica kako oni sigurno ostaju u ligi i osvajaju kup. Sve je vec dogovoreno.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 06 mar 2026, 16:37

Proigrat ce velesila sa grbavice, ostali su samo detalji da se dogovore. Mozda doboj natrpaju sa 3 slepera zdravog goveda. Vidjet cemo narednih 7 dana sve. Ja sam cuo junice da su u pitanju.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 06 mar 2026, 16:41

Bersaga je napisao/la:
06 mar 2026, 16:36
Vorovus je napisao/la:

Neko će pogoditi, svaka moguća kombinacija je prošla kroz temu. Ovo isto kao da si opisao vaša tri meča protiv Sarajeva, samo što je bilo Kup-Kup-Liga a ovdje je Kup-Liga-Kup :cool:
Pobjeda na Koševu, onda zijanite kući lagano 0:2 i onda tri dana poslije laganih 2:0 i tri boda. Uglavnom, pripremljen je teren za orgijanje na temi kako god da završi.
Ovakvi misle da im Bill Gates stavlja cipove u vakcine, samo sto je ovaj navijac Borca, ali isti qrac. Njima je polazna tacka da smo mi nesto dogovorili i onda po tome smisljaju teorije. Imaju za sva tri znaka neku teoriju. Koji god da dodje, utakmica je dogovorena. Zamisli mozgova, kakva mu je logika i cime se ono bavi. :bow:

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 06 mar 2026, 16:43

Bersaga je napisao/la:
06 mar 2026, 16:36
Ovo isto kao da si opisao vaša tri meča protiv Sarajeva, samo što je bilo Kup-Kup-Liga a ovdje je Kup-Liga-Kup :cool:
Pobjeda na Koševu, onda zijanite kući lagano 0:2 i onda tri dana poslije laganih 2:0 i tri boda.
Daa, samo je tamo sudija pravio fikciju lakrdije na revansu kupa, a ovdje bi mogao na ligaskoj. U oba slucaja bi to bila ta srednja utakmica hronoloski. :D

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 06 mar 2026, 16:45

Vorovus je napisao/la:

Pojma ti nemaš nakon poraza od Sloge ako je komotno da se kući vadiš protiv Borca i Sarajeva koji su tri put jači onda ja ne znam šta ti pratiš. I kakve veze ima finalista kupa? Samo osvajač ide u Evropu. Ispao u 1/16 ili u finalu isto.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 06 mar 2026, 16:47

X u Doboju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 06 mar 2026, 16:50

DoktorXabaras je napisao/la:
06 mar 2026, 15:19
Samba71 je napisao/la:
06 mar 2026, 14:32
06 mar 2026, 14:30

Jel i ti misliš da tvoj klub nikad ništa nije dogovorio?
Sigurno mnogo manje nego vaš.
Samo da citiram jednog vašeg velikog gospodina.

ne može žena biti malo trudna

Kakvi spineri :bow:
Taj vas je gospodin bgm dobro oplođivao. 😂😂😂
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 06 mar 2026, 16:56

Zutti je napisao/la:
06 mar 2026, 16:14
Samba71 je napisao/la:
06 mar 2026, 15:05
06 mar 2026, 14:40

Eto te ko Stevandić.
I mi smo lopovi, samo malo manji :mrgreen:

Znači, vi manje dogovarate, a izbacili vas iz lige, a nas nisu.
Pravda za grbavički Juventus!
A luda lika... Kad smo izbačeni iz lige zbog namještanja ?
Nisu vas izbacili iz lige, nažalost. Disciplinski sud Jugoslavije je je predložio tu mjeru, a na kraju ste vi, Hajduk i Trešnjevka dobili samo po 5-6 bodova kazne, a najveća legenda kluba vam je presuđena za namještanje utakmica. Jel tako? Najverovatnije da ste se na račun Hajduka spasili izbacivanja iz lige, da je bio neki manji klub u igri, ko zna kako bi završilo...

slika

Na pitanje može li tačno imenovati klubove s kojim je sarađivao i s kojim timovima sada uspješno posluje, Džarovski je kazao:

- Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.

Opet oni o poštenju.... :rol:

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 06 mar 2026, 16:57

Marokanci58 je napisao/la:
06 mar 2026, 16:45
Pojma ti nemaš nakon poraza od Sloge ako je komotno da se kući vadiš protiv Borca i Sarajeva koji su tri put jači onda ja ne znam šta ti pratiš. I kakve veze ima finalista kupa? Samo osvajač ide u Evropu. Ispao u 1/16 ili u finalu isto.
Poslije Borca i Sarajeva ima jos 9 kola, ne zavrsava tu prvenstvo. Imaju kuci Posusje, Slogu, Siroki Bijeg i Velez, gostovanje u Bijeljini i Prijedoru. Trebaju im 3 pobjede.

Pa ne ide finalista u Evropu, ali ispalo bi da ih je Savo preuzeo pred ispadanjem iz 1/4 finala kupa, a dosao u finale koje je samo po sebi uspjeh jer tu nisu bili dugo, a mogu se ravnopravno boriti za taj trofej i Evropu. Sto iz ove sad pozicije djeluje kao finale Lige Evrope.

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 06 mar 2026, 16:58

Sutra ce nama zeljana pokazat koliko je postena. :tralala:

A nije da nismo vidjeli vec i to protiv istog protivnika.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 06 mar 2026, 16:59

Od citanja ovog foruma odumiru mozdane celije.

Da sumiramo:

Ako mi dobijemo - namjestena je utakmica.

Ako bude remi - namjestena je utakmica.

Ako Sloga dobije - namjestena je utakmica.

:bow: :rol:

Na kraju ce neko biti u pravu jer ste za sva tri moguca znaka nesto smislili, normalno, ali ne ide mi u glavu da odrasli ljudi ne shvataju koliko je retardirano tako razmisljati.

Trolanje i zajebancija ok, ali ovdje ima maloumnika koji u ovo fakat vjeruju i pri tome ne mislim samo na djipketa.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 06 mar 2026, 17:10

5arajevo je napisao/la:
06 mar 2026, 15:23
06 mar 2026, 15:19
Samba71 je napisao/la:
06 mar 2026, 14:32

Sigurno mnogo manje nego vaš.
Samo da citiram jednog vašeg velikog gospodina.

ne može žena biti malo trudna

Kakvi spineri :bow:
A dee nisi trebo.
Sad ce on uci pod nikom @zeljoplodimte i pokusati okrenuti temu sa nekom njegovom bolestinom kao ono sto je uradio prije dva dana. Sve ce uraditi samo da se ne pise o njihovim kradjama
A fakat nisi trebao. 😂😂😂

Tobe dragi ne može te oprati ni hiljadu voda za onu gadost i onu sliku ni krivog ni dužnog djeteta koji su objavio. Vjerovatno te hvata grižnja savjest ili šta već. :roll:

Al opet nizak nivo inteligencije tobeta navodi na jednu stvar, a to je da mu je majka u 9om mjesecu trudnoće imala jako visok libido i nagon za odnosima, te samim tim i veliki broj snošaja. Tako je jadni tobe pred porod očigledno dobio previše udaraca splovilom u fontanelu glave.

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 06 mar 2026, 17:15

Velež pobjedom protiv Posušja potvrđuje visoke europske ambicije.
Posušje s pozitivnim rezultatom dodatno bježi od zone ispadanja
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 06 mar 2026, 17:19

Iz vremena dok je tobe slavio Vicka i Šeranića...

slika

primussucks
Kontakt:

Post Postao/la primussucks » 06 mar 2026, 17:28

Hoce li prodati Velez mrskim Hrvatima?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 06 mar 2026, 17:37

zeljovolimte je napisao/la:
06 mar 2026, 01:07
05 mar 2026, 21:25
zeljovolimte je napisao/la:
05 mar 2026, 21:04

Realno isti se ko i on. Samo nemate muda da objavite ovo sto on objavi.

Lik toliko opijen Srbijom. Svaka druga pojmovi kao "cacilend" ,"caci" ,"vucic". Realno koga u Sarajevu briga za njima..

Sad je uzeo i retoriku da su to navijaci Zeljeznicara objavili, podssjeca me na onu pricu "sami sebe granatirali".

**** ja njemu mater i onome koga podrzava.
Onda ste i vi isti kao i oni što su doveli taurunum bojse na Grbavicu, samo nemate muda da to podržite :kafa:

Je.bem ja njima mater i onima koji su ih doveli, možel tako, ha!
Puno je lakse na forumu iznijeti misljenje.

Uglavnom, **** vas tobe u supak sve dok mu se cerekate.
Tobe ce biti banovan svaki put kad prijavite njegov novi nick.

Za takve na forumu nema mjesta. Ne ulazite u rasprave i ne dozvolite sebi da vas isprovocira pa da se I vi brukate.

Svi koji ne prihave nego se spuste na isti novo rizikuju iskljucenje.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 mar 2026, 17:38

06 mar 2026, 13:50
N3R3D je napisao/la:
06 mar 2026, 13:41
06 mar 2026, 13:35
Nema se tu šta znati ili ne znati, utakmice u Doboju su već završene, ostalo je samo formalnost da igrači pretčkaraju 2 X 90 minuta.
Ko će dalje u kupu?
Željezničar, sve je kupljeno i dogovoreno. Nema tu više fudbala.
Željkan ide do finala, ako ih tamo bude čekao Zrinjski oni su osvajači kupa.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dilajla1946, Vanja8 i 35 gostiju.