Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Statut nije odobren, kažu Nijaz zapošljava nekakve svoje... Šta li je naredno?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma sutra kec ko kuca.Prije ce ih izbacit na penale u kupuDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:58Sutra ce nama zeljana pokazat koliko je postena.
A nije da nismo vidjeli vec i to protiv istog protivnika.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vorovus je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:25Slogi gori za opstanak, a Zeljo je i dalje u koliko toliko komotnoj poziciji.
Nije nerealno da Sloga sutra glatko uzme 3 boda, a da Zeljo u utorak iznenada proigra, prodje u polufinale gdje ce izvuci Laktase i onda spasi sezonu kao finalista kupa. Opstanak ce svakako izboriti usput sa 3 pobjede do kraja sezone.
Time bi Vicin jaran Savo postao heroj jer je uveo Zelju u finale kupa poslije 8 godina i obezbijedio opstanak u ligi. Sebi i strucnom stabu bi osigurao novi jak ugovor na bar dvije godine gdje bi okupali Zelju i Sanina za pare u slucaju jednostranog raskida tj. otkaza.
A Jelic bi sutra mogao da napravi lakrdiju na stetu Zelje, da se to malo zamaskira, da bude ono "nismo pustili nego nam sudija nije dao da igramo".
Nemam nikakvu dojavu, ali znajuci Slogu, Zelju i pomenute osobe, kao i rasplete prvenstava i kupova zadnjih sezona, ovo ne bi bilo preveliko iznenadjenje.
Baš sam juče razmišljao o tim opcijama, ali nema mi logike. Previše kola je ostalo do kraja, mi narednih pet utakmica možemo osvojiti nula bodova, takav nam je raspored, a i u kupu imamo bar dvije ekipe bolje od nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
J*** mater i Areni i njihovim terminima stavili utakmicu 10 minuta prije iftara
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Večeras Sablja u najavi kola
Valjda je Saudin počistio stol da ne sklanja mrve
Valjda je Saudin počistio stol da ne sklanja mrve
Jesu li sudski dokazane ove tvrdnje dotičnog Džarovskog? Svaka teorija i svaki pokušaj prebacivanja loptice vam pada u vodu kada je s druge strane SUD (jedino relevantno tijelo) donio odluku protiv vas.Samba71 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:56Zutti je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:14Nisu vas izbacili iz lige, nažalost. Disciplinski sud Jugoslavije je je predložio tu mjeru, a na kraju ste vi, Hajduk i Trešnjevka dobili samo po 5-6 bodova kazne, a najveća legenda kluba vam je presuđena za namještanje utakmica. Jel tako? Najverovatnije da ste se na račun Hajduka spasili izbacivanja iz lige, da je bio neki manji klub u igri, ko zna kako bi završilo...
Na pitanje može li tačno imenovati klubove s kojim je sarađivao i s kojim timovima sada uspješno posluje, Džarovski je kazao:
- Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Opet oni o poštenju....![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Neki frajer iz Makedonije došao i rekao kako je on namještao utakmice. Nešto kao ona budala iz Argentine koja je tvrdila da je Hitler. Veze s mozgom nema. Jedini klub koji je presuđen za namještanje i jedini klub kojem je najveća legenda osuđena za namještanje je - Željezničar. Tu sva priča završava.Samba71 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:56Zutti je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:14Nisu vas izbacili iz lige, nažalost. Disciplinski sud Jugoslavije je je predložio tu mjeru, a na kraju ste vi, Hajduk i Trešnjevka dobili samo po 5-6 bodova kazne, a najveća legenda kluba vam je presuđena za namještanje utakmica. Jel tako? Najverovatnije da ste se na račun Hajduka spasili izbacivanja iz lige, da je bio neki manji klub u igri, ko zna kako bi završilo...
Na pitanje može li tačno imenovati klubove s kojim je sarađivao i s kojim timovima sada uspješno posluje, Džarovski je kazao:
- Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Kasnije su ti bodovi uredno vraćeni i Sarajevu i svim ostalim ekipama, a vi ste čak i u tu aferu bili uključeniPact1921 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:20Pa po tome i vi ste dobili u aferi Sajber 6 bodova kazne zbog namjestanje utakmice protiv Crvene Zvezde.Zutti je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:14Nisu vas izbacili iz lige, nažalost. Disciplinski sud Jugoslavije je je predložio tu mjeru, a na kraju ste vi, Hajduk i Trešnjevka dobili samo po 5-6 bodova kazne, a najveća legenda kluba vam je presuđena za namještanje utakmica. Jel tako? Najverovatnije da ste se na račun Hajduka spasili izbacivanja iz lige, da je bio neki manji klub u igri, ko zna kako bi završilo...
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 06 mar 2026, 18:32, ukupno mijenjano 2 puta.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Cak i kad biste osvojili nula bodova u narednih 5 kola, bili bi u bod sa 2-3 ekipe pred laksi raspored. Moguce da ne bi ni dosli u zonu ispadanja.
Iako Tobe i neki pacijenti forsiraju pricu kako je Zeljo vec ispao, pozicija Zelje na tabeli je i dalje prilicno komotna, neuporedivo bolja nego prije dvije sezone u ovo doba.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Prolazak u polufinale Kup-a je puno veći uspjeh nego tri boda u prvenstvu, koja kao i što kažeš u konačnici ništa neće značiti, dok s druge strane otvara ti se mogučnost borbe za trofej i podizanja same atmosfere oko kluba.Vorovus je napisao/la: ↑06 mar 2026, 18:29Cak i kad biste osvojili nula bodova u narednih 5 kola, bili bi u bod sa 2-3 ekipe pred laksi raspored. Moguce da ne bi ni dosli u zonu ispadanja.
Iako Tobe i neki pacijenti forsiraju pricu kako je Zeljo vec ispao, pozicija Zelje na tabeli je i dalje prilicno komotna, neuporedivo bolja nego prije dvije sezone u ovo doba.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kakva uspavanka u Vrapčićima. Što i ja ovo gledam, kvaliteta nogometa 0
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Velež pravi neke šanse
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Samo sto je Vardar predstavljao u ligi Prvaka Jugoslaviju i vraceni su bodovi kako bi klub vojske osvojio titulu to jest FK Partizan . To je sve bila stvar politike . Jer kako bi mogli namjestati Beogradski Blizanci , i jos 10 razlicitih klubova ligu .Zutti je napisao/la: ↑06 mar 2026, 18:28Neki frajer iz Makedonije došao i rekao kako je on namještao utakmice. Nešto kao ona budala iz Argentine koja je tvrdila da je Hitler. Veze s mozgom nema. Jedini klub koji je presuđen za namještanje i jedini klub kojem je najveća legenda osuđena za namještanje je - Željezničar. Tu sva priča završava.Samba71 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:56Zutti je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:14
Nisu vas izbacili iz lige, nažalost. Disciplinski sud Jugoslavije je je predložio tu mjeru, a na kraju ste vi, Hajduk i Trešnjevka dobili samo po 5-6 bodova kazne, a najveća legenda kluba vam je presuđena za namještanje utakmica. Jel tako? Najverovatnije da ste se na račun Hajduka spasili izbacivanja iz lige, da je bio neki manji klub u igri, ko zna kako bi završilo...
Kasnije su ti bodovi uredno vraćeni i Sarajevu i svim ostalim ekipama, a vi ste čak i u tu aferu bili uključeniPact1921 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:20Pa po tome i vi ste dobili u aferi Sajber 6 bodova kazne zbog namjestanje utakmice protiv Crvene Zvezde.Zutti je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:14
Nisu vas izbacili iz lige, nažalost. Disciplinski sud Jugoslavije je je predložio tu mjeru, a na kraju ste vi, Hajduk i Trešnjevka dobili samo po 5-6 bodova kazne, a najveća legenda kluba vam je presuđena za namještanje utakmica. Jel tako? Najverovatnije da ste se na račun Hajduka spasili izbacivanja iz lige, da je bio neki manji klub u igri, ko zna kako bi završilo...![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Sutra nije tekma namjestena jer Zeljo je prejaka ekipa za Slogu, da bi namjestao ...
Sutra u Doboju gledamo atomski teror jedne ekipe nad drugom, bez atomske navale...
Do 18 minute bice rijeseno pitanje pobjednika...
Sutra u Doboju gledamo atomski teror jedne ekipe nad drugom, bez atomske navale...
Do 18 minute bice rijeseno pitanje pobjednika...
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Open oni o Zelji hahahahahaha
Boze sacuvaj i sakloni kakvi flamingosi sa Koseva
Boze sacuvaj i sakloni kakvi flamingosi sa Koseva
Ako sam dobro shvatio forumase s kobilje glave i vrapcica - jedina nenamjestena solucija je da se utakmica ne odigra uopste.
Kakvi su ovo zvukovi na stadionu rodjeni, ko neko africko pleme
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ma zeljeznicar moze biti opusten. Kakav opstanak i borba za isti. Njih bukvalno nema ko ugroziti iz donjeg dijela tabele. Ne zna se ko je tu losiji..skupljaju se bodovi vrlo malo i tesko.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Argentina, bvsic, Hajdeee, Paromlinac i 26 gostiju.

.png)