Napokon smo ovo docekali.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Jos da imaju golovi, bilo bi top
nije ljepse slike bilo zadnjih 5 godina
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pa ne sluzi nam teren za golove, nego za uigravanje akcija
Je li ima danas utakmica protiv Rudara
Salkan najslabija karika
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I kad mi neko kaže ima igrača na kantonu za Jedinstvo, Rudar je prvi na tabeli, igrat će vjerovatno baraž za ulazak u Prvu ligu Federacije BiH, ali je svjetlosnu godinu iza Jedinstva. Danas je Jedinstvo sa 30% snage, bez ulazaka u duele, bez žurbe prema naprijed dalo 4 gola i pokazalo koliko je Prva liga Federacije BiH ispred.
Salkanović je danas bio i dobar kako je loše odigrao prethodne utakmice koje sam gledao i svaku utakmicu je bolji, siguran sam da će se vratiti u formu. Salkanović je igrač koji zna igrati, ne boji se duela i sigurno školovan igrač.
Obradov nivo iznad ostalih.
Salkanović je danas bio i dobar kako je loše odigrao prethodne utakmice koje sam gledao i svaku utakmicu je bolji, siguran sam da će se vratiti u formu. Salkanović je igrač koji zna igrati, ne boji se duela i sigurno školovan igrač.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Lige su previše razrijeđene i tu se gubi kvalitet. Prva liga 10 klubova, druga liga zajebdo sa rs 30 klubova, 3 rang takmičenja više od 50. Na zemlju od 3 miliona stanovnika. Kvalitet je rasut i dobijaš tako velike razlike u ligama. Kao što je 1 federalna miljama daleko od 1 PL BiH...NeRi_K je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:05I kad mi neko kaže ima igrača na kantonu za Jedinstvo, Rudar je prvi na tabeli, igrat će vjerovatno baraž za ulazak u Prvu ligu Federacije BiH, ali je svjetlosnu godinu iza Jedinstva. Danas je Jedinstvo sa 30% snage, bez ulazaka u duele, bez žurbe prema naprijed dalo 4 gola i pokazalo koliko je Prva liga Federacije BiH ispred.
On je meni top igrac , samo ne znam sta je sa njim i predugo nije formi. Ali eto danas lijepo prodje asistira i zabi jedan, hajde bil se vratio. Neko sa proradi sa golovima nam je potrebnoNeRi_K je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:05I kad mi neko kaže ima igrača na kantonu za Jedinstvo, Rudar je prvi na tabeli, igrat će vjerovatno baraž za ulazak u Prvu ligu Federacije BiH, ali je svjetlosnu godinu iza Jedinstva. Danas je Jedinstvo sa 30% snage, bez ulazaka u duele, bez žurbe prema naprijed dalo 4 gola i pokazalo koliko je Prva liga Federacije BiH ispred.
I ono što treba biti glavna stvar u narednom periodu: PODHITNO ZAMJENA TRAVNJAKA PODHITNO!!
Toliko dobrih akcija i dobrog fudbala propuštamo zbog odskakanja lopte…dok ga je Brko iz Ribića održavao bio je tepih a ovo sad samo valjak za asfalt i tjt al u svakom smislu teren je katastrofalan!!!
Toliko dobrih akcija i dobrog fudbala propuštamo zbog odskakanja lopte…dok ga je Brko iz Ribića održavao bio je tepih a ovo sad samo valjak za asfalt i tjt al u svakom smislu teren je katastrofalan!!!
Mateo ce prodisati cini mi se… Protiv Stupcanice odmah pravi test, nazalost opet cemo bolje igrati u gostima nego kuci zbog terena
-
nebeskasila
- Kontakt:
Prva utakmica ce biti teska, ja se nadam da su se dobro pripremili i da cemo startati sa pobjedom. Volio bih da se taj teren sredi vise nego ne znam ti sta. Bolje da su pare i od stolica i od pomocnog ulozili i glavni teren. Sad bi barem gledali utakmice kako treba.
A tako ce i biti buraz nažalost al evo opet od jutros valjaju ovim velikim valjkom, pa teren je od njega ko beton tvrd, zar nije bio valjak od one kosilice taman za teren opet kazem mislim da je ovo prevelik i pretežak valjak za naš travnjak
Ma nije problem u valjku, problem je što na terenu godinama nije rađeno čepiranje i prozračivanje, a sada je idealno vrijeme da se tako nešto uradi. Drugi problem je što pokošena trava iz nekog razloga ostaje na terenu, gnjije i stvara neravnine.
Nije to naučna fantastika, samo je veliki problem što je stadion dan na upravljanje klubu koji je godinama bio pred gašenjem. Stadion treba ako je ikako moguće preći u nadležnost JU "Za sport, odmor i rekreaciju" i da tamo zaposli par ljudi koji će se baviti održavanjem stadiona, a za taj iznos plata umanje davanja klubu.
Nije to naučna fantastika, samo je veliki problem što je stadion dan na upravljanje klubu koji je godinama bio pred gašenjem. Stadion treba ako je ikako moguće preći u nadležnost JU "Za sport, odmor i rekreaciju" i da tamo zaposli par ljudi koji će se baviti održavanjem stadiona, a za taj iznos plata umanje davanja klubu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.