FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Edis Mulalić sve u pravu!!!
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
-
GavranBeli
- Kontakt:
Eto ti si strucnjak dijabolaELDIABLO20 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:33Normalno da je ljut, nista ne radi evo godinama i sad je kontao evo ga ponovo u Zelju…da je kakav trener vodio bi barem nekoga iz federalne.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Bjezi glupane…nisi odavno reko digitalac, majmune.GavranBeli je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:35Eto ti si strucnjak dijabolaELDIABLO20 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:33Normalno da je ljut, nista ne radi evo godinama i sad je kontao evo ga ponovo u Zelju…da je kakav trener vodio bi barem nekoga iz federalne.
-
RedBullGrbavica
- Kontakt:
Potpisujem isto. Krpić 35 godina , nikakva forma, ugovor do juna. Neće biti produžen. Pa trebao bi biti zadnja opcija. Valjda je Savo mudriji od ovih bivših.zeljodogroba je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:19Ja ako opet sutra vidim krpica u napadu, mislim da cu prvi put nakon puno puno godina pocet razmisljat da je vrijeme da prestanem gledat utakmice… ne moze mi vise tijelo izdrzat taj nivo stresa i nerviranja…
-
GavranBeli
- Kontakt:
Krezo krezavi ufati se lobotomije pa tamo glumi dijabolu. Malo ti jedan forum da ispadas glupan pa si dosao I ovdje da siris svoje kretenizme. Majmune pregledaj svoje postove samo vrijedas od Dine, Guse, sad si prešao na Mulalica covjek nije u klubu uopce. Koliko ste vi lobotomci bolesni u mozak to je strasno. Prava dijabola.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:38Bjezi glupane…nisi odavno reko digitalac, majmune.GavranBeli je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:35Eto ti si strucnjak dijabolaELDIABLO20 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:33
Normalno da je ljut, nista ne radi evo godinama i sad je kontao evo ga ponovo u Zelju…da je kakav trener vodio bi barem nekoga iz federalne.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
GavranBeli je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:18Krezo krezavi ufati se lobotomije pa tamo glumi dijabolu. Malo ti jedan forum da ispadas glupan pa si dosao I ovdje da siris svoje kretenizme. Majmune pregledaj svoje postove samo vrijedas od Dine, Guse, sad si prešao na Mulalica covjek nije u klubu uopce. Koliko ste vi lobotomci bolesni u mozak to je strasno. Prava dijabola.
Ma debilcino glupa J*** i tebe i Gusu, uhljeb obicni.
Hajde napravi jos koji profil pa podrzi sam sebe i diskutuj sam sa sobom.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ja bih sa X-om bio zadovoljan iskreno haha
Naprijed plavi, pobjedna znaci opstanak

Naprijed plavi, pobjedna znaci opstanak
- MisterBlue
- Kontakt:
Iskreno očekujem u napadu Rakića i Huskovića a iza njih Prokop, a iza ofanzivnog veznog Prokopa na centralnom Deni. Sve ostalo mi djeluje suludo. Šabića kad vidim da neko spomene želudac mi se okrene. Pa taj lik ne bi bio u početnom sastavu Čelika. Rakić koliko god izgledao truntavo mora igrat bar 45 min. a onda Dragovića ubacit. Jedno je sigurno Deni i Prokop ne mogu igrati krilo. I probat na stopera stavit Bicakcica i Hodzica eventualno Pejica a Hodzica na defanzivnom. Probati na golu Abdulahovica, trebat ce nam zbog visokih lopti jer ovi iz Sloge imaju visoke igrače a Boga mi i prgave.
ma ja vi da razvijate malo igrace u ovoj situacijiRedBullGrbavica je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:49Potpisujem isto. Krpić 35 godina , nikakva forma, ugovor do juna. Neće biti produžen. Pa trebao bi biti zadnja opcija. Valjda je Savo mudriji od ovih bivših.zeljodogroba je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:19Ja ako opet sutra vidim krpica u napadu, mislim da cu prvi put nakon puno puno godina pocet razmisljat da je vrijeme da prestanem gledat utakmice… ne moze mi vise tijelo izdrzat taj nivo stresa i nerviranja…
stavi se u trenerovu kozu a ne tudjim kur... gloginje mlatiti
zamisli da si dosao u klub i svaka utakmica je odsudna, imas lika koji je borac, prgav, dao 100 golova u prem ligi a jos moze trcati nista.manje od mladjih ovih
znaci odsudna ti je utakmica i ti bi stavio huskovica smotu, rakica tenka, ili jaganjca sto mu se svadjaju dvije noge
izbacio bi jedinog muskarca u ovih 11 curica jelda?
bolan ljudima se noge tresu na grbavici a ne u doboju , nadam se da ce mu pejic pomoci gore jedini koji mislim da bi se mogao jos nametnuti kao muskarac i sigurnost
krpic ce ga zabit glavom ako mu ko nabaci, postavice nogu ako ko ubaci po zemlji, nece sam izdriblati naravno ali nece ni ostali
Dosadni ste i sa krpicem i napadom , ibrahimovic 2 gola nebi dao ovih 20 utakmica , kad fuli tri 100% sanse javite se pa serite
vezna odron, krila odron, dobra samo za sebe, cvetanovski dao zadnji put loptu nekom prosle godine, vini se bori sam sa sobom, vezne ne mogu ni da nabrajam ukupno svi zajedno njih 10 i bivsih i ovih sad imaju 0 pasova prema naprijed
Koju postavu očekujete danas?
- NerminFatic
- Kontakt:
Hastra me samo dnevnog termina, uvijek to ponavljam. Uzasna statistika kad igramo pod dnevnim svjetlom vec godinama: Zvijezda, Radnik, Rudar, Sloga, Igman… Valjda stane danas. Hajde Savo, Srbine, zategni ih!!
- BiHSportman
- Kontakt:
Par finih rečenica.berjan je napisao/la: ↑07 mar 2026, 05:49ma ja vi da razvijate malo igrace u ovoj situacijiRedBullGrbavica je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:49Potpisujem isto. Krpić 35 godina , nikakva forma, ugovor do juna. Neće biti produžen. Pa trebao bi biti zadnja opcija. Valjda je Savo mudriji od ovih bivših.zeljodogroba je napisao/la: ↑06 mar 2026, 15:19Ja ako opet sutra vidim krpica u napadu, mislim da cu prvi put nakon puno puno godina pocet razmisljat da je vrijeme da prestanem gledat utakmice… ne moze mi vise tijelo izdrzat taj nivo stresa i nerviranja…
stavi se u trenerovu kozu a ne tudjim kur... gloginje mlatiti
zamisli da si dosao u klub i svaka utakmica je odsudna, imas lika koji je borac, prgav, dao 100 golova u prem ligi a jos moze trcati nista.manje od mladjih ovih
znaci odsudna ti je utakmica i ti bi stavio huskovica smotu, rakica tenka, ili jaganjca sto mu se svadjaju dvije noge
izbacio bi jedinog muskarca u ovih 11 curica jelda?
bolan ljudima se noge tresu na grbavici a ne u doboju , nadam se da ce mu pejic pomoci gore jedini koji mislim da bi se mogao jos nametnuti kao muskarac i sigurnost
krpic ce ga zabit glavom ako mu ko nabaci, postavice nogu ako ko ubaci po zemlji, nece sam izdriblati naravno ali nece ni ostali
Dosadni ste i sa krpicem i napadom , ibrahimovic 2 gola nebi dao ovih 20 utakmica , kad fuli tri 100% sanse javite se pa serite
vezna odron, krila odron, dobra samo za sebe, cvetanovski dao zadnji put loptu nekom prosle godine, vini se bori sam sa sobom, vezne ne mogu ni da nabrajam ukupno svi zajedno njih 10 i bivsih i ovih sad imaju 0 pasova prema naprijed
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Raja jesu juniori danas ili sutra u pola 1 protiv Igmana?
- Lokomotifa
- Kontakt:
Opšte je poznato da ne možeš raditi iste stvari u kontinuitetu, a očekivati drukčiji rezultat.
Ja ako opet vidim duo Krpić-Jaganjac u napadu odmah ću ugasiti TV. Krpić jer trči ko muha bez glave i bez cilja. Jaganjac jer ima dvije lijeve noge.
Ja ako opet vidim duo Krpić-Jaganjac u napadu odmah ću ugasiti TV. Krpić jer trči ko muha bez glave i bez cilja. Jaganjac jer ima dvije lijeve noge.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- gegenpressing
- Kontakt:
Vuče na to,razmišlja se hoće li Dragović ili pak Gojak biti zaštićeno,i eventualno Odinaka na krilu.Lokomotifa je napisao/la: ↑07 mar 2026, 09:47Opšte je poznato da ne možeš raditi iste stvari u kontinuitetu, a očekivati drukčiji rezultat.
Brohra ribo se...
Odličan. Željovac od glave do pete, trebao je i danas biti naš trener.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
sakahuligana
- Kontakt:
Utakmica protiv Borca u subotu u 15h 
-
GavranBeli
- Kontakt:
Nema skole u subotu moći ces ici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.