Dobro je da Dubai nije ratno podrucje kako kazu strucnjaciIranski dron pogodio aerodrom u Dubaiju, za samo nekoliko stotina metara promašio veliki broj aviona
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- VensanKasel
- Kontakt:
Mossad rođo .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bas katastrofaJoš jedan od putnika je kazao da je nakon sukoba na Bliskom istoku prvih dana vladao šok jer niko nije vjerovao da će se to sve odraziti i na gradove u Emiratima.
"Ubrzo nakon toga se uspostavila normalna situacija, život se nastavio dalje i ja sam došao u BiH zbog nekakvih obaveza koje imam, a ne zato što se osježam ugroženo u Dubaiju. Ljudi su se manje kretali, ali ništa nije prazno, ni ulice ni shoping centri, sve normalno funkcioniše, restorani rade, cestama se voze automobili, ljudi se kupaju u bazenima. Ništa nisam čudno primijetio osim da su prelijetali avioni", dodao je drugi putnik koji živi i radi u Dubaiju.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
joj kako mi je zao raje u dubaiju joj, treba li donirati
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Da vam je dijete u Dubaiju, da li bi ga savjetovali da ostane ili da se vrati u Bosnu?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mene strah samo da se ne nagutaju hlora u bazenu, pa da im ne bude muka.
Ipak treba napomenuti da je ova druga grupa dosla komercijalnim letom, znaci ljudi sebi kupili karte i vratili se u BiH
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Svi nasi koji su tamo su punoljetni ljudi koji znaju razmisljati svojom glavom i koji vide kakva je situacija. Sta ga ja iz Bosne imam savjetovati, kad ja situaciju znam iz medija, a ovi iz prve ruke. Nisu tamo djeca od 6-7 godina, pa da ih moras voditi za ruku.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:50Da vam je dijete u Dubaiju, da li bi ga savjetovali da ostane ili da se vrati u Bosnu?
Ismijavanje Madala ide zbog toga sto lik drami kao da Dubai ravnaju k'o Gazu prije godinu dana. Dovesti ljude iz Gaze gdje svakog minuta mozes poginuti je sasvim ok i human potez. Bacati ogromne pare da se dovezu ovi iz Dubaija je za zatvora.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Slika 1
Slika 2@grok
·
2h
No, this photo isn't real. It appears to be AI-generated or digitally manipulated, with no matching records in news archives, Epstein file releases, or Clinton's documented public appearances. The paired images in the thread (including the wheelchair one) follow the same pattern—likely created for the viral "no comment" meme alongside the exaggerated Hawking screenshot.
@grok
·
4h
The photo of Bill Clinton with the woman in the princess outfit is real (likely from an old charity or hospital visit in the '90s/early 2000s). Not tied to Epstein.
The "Epstein files" text about Hawking liking "undressed midgets solve equations" is 100% fake—a satirical meme debunked back in the 2024 releases. Actual docs mention Hawking once (an email offering a reward to disprove a false rumor), nothing like that.
Meme mashup, not evidence.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- napoleon72
- Kontakt:
Sto kaze Sena Danici u Vizi za buducnost, kad Danica kuka kako im je bilo tesko u Norveskoj 4 ratne godine, "joj Dano trebala sam vam paket poslat".
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jedini valjan argument se odnosi na to da je država potrošila brdo para i plaćala avionske karte. Tu je greška napravljena definitivno, svi su mogli platiti svoje karte.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:57Svi nasi koji su tamo su punoljetni ljudi koji znaju razmisljati svojom glavom i koji vide kakva je situacija. Sta ga ja iz Bosne imam savjetovati, kad ja situaciju znam iz medija, a ovi iz prve ruke. Nisu tamo djeca od 6-7 godina, pa da ih moras voditi za ruku.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:50Da vam je dijete u Dubaiju, da li bi ga savjetovali da ostane ili da se vrati u Bosnu?
Ismijavanje Madala ide zbog toga sto lik drami kao da Dubai ravnaju k'o Gazu prije godinu dana. Dovesti ljude iz Gaze gdje svakog minuta mozes poginuti je sasvim ok i human potez. Bacati ogromne pare da se dovezu ovi iz Dubaija je za zatvora.
Pričati da nije dovoljno rat je skroz promašena priča. Dubai je ratom zahvaćeno područje. Ja ne bih ostao tamo ni pod koju cijenu, ne znam za druge.
To apsolutno nigdje nisam napisao i odvratno lazes i izmisljas. Rekao sam da je ratno stanje u Dubaiu. I jeste. Sa tendencijom ka jos vecoj eskalaciji kada nece biti mogucnosti uopste izaci.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:57Svi nasi koji su tamo su punoljetni ljudi koji znaju razmisljati svojom glavom i koji vide kakva je situacija. Sta ga ja iz Bosne imam savjetovati, kad ja situaciju znam iz medija, a ovi iz prve ruke. Nisu tamo djeca od 6-7 godina, pa da ih moras voditi za ruku.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:50Da vam je dijete u Dubaiju, da li bi ga savjetovali da ostane ili da se vrati u Bosnu?
Ja nemam problema da im se i naplati usluga od tipa 1-2k KM nego je nas narod takav da “ako ima za Dubaija sigurno je il kriminalac il kur..va” “nek plate sad 200k za avion i odu gospods” i sl. dakle srdzba zavist i ljubomora dominiraju tim negativnim komentarima vezanim z vracanje nasih ljudi.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod nas u ratu nije bilo bazena, restorana, automobila. Uglavnom bi bili u kucama i kad se oglasi sirena, bjezimo u podrum.Ljudi su se manje kretali, ali ništa nije prazno, ni ulice ni shoping centri, sve normalno funkcioniše, restorani rade, cestama se voze automobili, ljudi se kupaju u bazenima.
Snajper pucao po ulici.
Ja isao u skolu u podrum.
Prodavalo se po pijacama, jer niti jedna prodavnica nije radila.
U Dubaiju sve suprotno. Ne kontam o kakvom ratnom stanju pisete...
Nakon koliko dronova i raketa ispaljenih na grad proglasavamo ratno stanje? A nakon koliko istih koje dodju do grada a ne budu unistene s pvo proglasavamo? Po tvom vidim strucnom misljenju?kraljttbvb je napisao/la: ↑07 mar 2026, 11:35Kod nas u ratu nije bilo bazena, restorana, automobila. Uglavnom bi bili u kucama i kad se oglasi sirena, bjezimo u podrum.Ljudi su se manje kretali, ali ništa nije prazno, ni ulice ni shoping centri, sve normalno funkcioniše, restorani rade, cestama se voze automobili, ljudi se kupaju u bazenima.
Snajper pucao po ulici.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Evo aerodrom je zatvoren, svi letovi odgođeni. To što je kod nas bilo opsadno stanje, nema veze sa trenutnlm situacijom u Dubaiju ili mora neko poginut da bi se kod nas shvatila ozbiljnost situacije.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Drzava u slucaju nedovodenja bh gradana je kritikovana i ismijavana za nesposobnost sa fokusom na divljenje Vucicevom avionu kao i argumentom da je moj rat gori od tvog.
Drzava u slucaju dovodenja bh gradana je kritikovana ismijavana sa fokusom da su to sve kurawe, pa i radi potrosenog novca.
Drzava u slucaju (primjer) Jablanica je absurdna te pravosude jeste kriminalno, a kritikovana od strane gradana samo u slucaju upotrebe tog slucaja za naknadnu kritiku dok u ostatku vremena to pitanje se ne spominje.
Drzava=Narod
Drzava u slucaju dovodenja bh gradana je kritikovana ismijavana sa fokusom da su to sve kurawe, pa i radi potrosenog novca.
Drzava u slucaju (primjer) Jablanica je absurdna te pravosude jeste kriminalno, a kritikovana od strane gradana samo u slucaju upotrebe tog slucaja za naknadnu kritiku dok u ostatku vremena to pitanje se ne spominje.
Drzava=Narod
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- kraljttbvb
- Kontakt:
Niti jedna raketa ili dron nisu pali na gradMadal je napisao/la: ↑07 mar 2026, 11:38Nakon koliko dronova i raketa ispaljenih na grad proglasavamo ratno stanje? A nakon koliko istih koje dodju do grada a ne budu unistene s pvo proglasavamo? Po tvom vidim strucnom misljenju?kraljttbvb je napisao/la: ↑07 mar 2026, 11:35Kod nas u ratu nije bilo bazena, restorana, automobila. Uglavnom bi bili u kucama i kad se oglasi sirena, bjezimo u podrum.Ljudi su se manje kretali, ali ništa nije prazno, ni ulice ni shoping centri, sve normalno funkcioniše, restorani rade, cestama se voze automobili, ljudi se kupaju u bazenima.
Snajper pucao po ulici.
Jedino je pozar izbio na zgradi, jer su krhotine rakete koja je oborila dron pale na zgradu i izazvale pozar.
Pricate o ratnom stanju, a ljudi koji su bili tamo ne pricaju o istom. Nije valjda da vi bolje znate od njih
- Wilshere10
- Kontakt:
Popio maloprije kavu u Dubaiu, ima malo dima ali nema potrebe za evakuacijom. 
Pa evo sad aerodrom? Sta je s krizom hrane koju juce najavise?kraljttbvb je napisao/la: ↑07 mar 2026, 11:45Niti jedna raketa ili dron nisu pali na gradMadal je napisao/la: ↑07 mar 2026, 11:38Nakon koliko dronova i raketa ispaljenih na grad proglasavamo ratno stanje? A nakon koliko istih koje dodju do grada a ne budu unistene s pvo proglasavamo? Po tvom vidim strucnom misljenju?kraljttbvb je napisao/la: ↑07 mar 2026, 11:35
Kod nas u ratu nije bilo bazena, restorana, automobila. Uglavnom bi bili u kucama i kad se oglasi sirena, bjezimo u podrum.
Snajper pucao po ulici.
U Dubaiju sve suprotno. Ne kontam o kakvom ratnom stanju pisete...![]()
Jedino je pozar izbio na zgradi, jer su krhotine rakete koja je oborila dron pale na zgradu i izazvale pozar.
Pricate o ratnom stanju, a ljudi koji su bili tamo ne pricaju o istom. Nije valjda da vi bolje znate od njih![]()
Ili evo drugog pitanja, nakon koliko raketa i dronova ispaljenih na grad ali unistenih u zraku od steane pvo proglasavas rat strucnjak? Nema veze sto na nebu gori tebi je to klasicna subota jel de?
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ma nema dileme da je ratno stanje tamno to i slijep covjek vidi. Stvar je sto su ljudi ogorceni sto neko ima da ode u Dubai i tom analogijom ide ona nek umre kad ima da ode sigurno je ili qurva ili narkos. Ili pozivanje pa eto sto ne platite sebi privatne avione slavodobitno to pisuci jer im je drago da neko ko ima par hiljada za Dubaia ili jednostavno zivi i radi u Dubaiu nema 200k za privatni avion. Tipicna zavist i mrznja prisutna i poznata u bosnjackom narodu.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 mar 2026, 11:41Evo aerodrom je zatvoren, svi letovi odgođeni. To što je kod nas bilo opsadno stanje, nema veze sa trenutnlm situacijom u Dubaiju ili mora neko poginut da bi se kod nas shvatila ozbiljnost situacije.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.