Danas satrat ove kvazi-Špance i lagano
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Antiklocu, identitet grada i kluba je uvijek bio multikulturalnost, a tu zelenu priču okači mačku o rep. Nije ovo država samo muslimana, Bošnjaka i Sarajlija kako navodiš kategorije. Ima Bosne i van Kantona Sarajevo. Prvi ja ne bih navijao za taj klub da je ekskluziva jedna grupa ljudi.
.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Ajmo svi po petaka bacit da mu uzmemo pehar neki u obliku kante za ovaj post, sad cu raju na istoku pitat hocel ko ucestvovat
Jarane ako nije i ime i prezime muslimansko onda nije mahalac/sarajlija. Hase se u grobu okrece kad mu ovakvi govore o identitetu. Eo jos sebi ne mogu doci koliko glup post, bujrum u kafanu ispod istoka da se ibretimo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Sarajevo: Banić, Gojković, Mujkić, Ivanišević, Menalo, Krdžalić, Hujber, Cimirot, Kuprešak, Ljajić, Cardoso.
Ja mislim da će otić frajer za par godina i dalje će ga zvati i João, i Carlos i Cardoso hahah. I ja sam mislio da je neko novi, kad ono Carlos
Znaci isti lik, kontam da nije opet neko od onog B time prebacen u prvu postavu...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Eh, vrijeme je...Sretno nam danas
Prijedlog redakciji SportSport.ba da usaglase nazive, hvala!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ska čast Vahi za promjenu i nadam se da će ovaj repertoar ojesama ostati i dalje.
- napoleon72
- Kontakt:
Vidi se da nema Ayle vise, ona je bila navukla onog smeca od muzike.DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:34Ska čast Vahi za promjenu i nadam se da će ovaj repertoar ojesama ostati i dalje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sta bi dao da sam tu...idemo rutinski, sastav dobar, moglo bi bit golova
cekamo sabah sa sejtanom
.. jer Stari je volio Sarajevo...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Merlin, Milić, Monteno..napoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:37Vidi se da nema Ayle vise, ona je bila navukla onog smeca od muzike.DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:34Ska čast Vahi za promjenu i nadam se da će ovaj repertoar ojesama ostati i dalje.
- napoleon72
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:41Merlin, Milić, Monteno..napoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:37Vidi se da nema Ayle vise, ona je bila navukla onog smeca od muzike.DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:34Ska čast Vahi za promjenu i nadam se da će ovaj repertoar ojesama ostati i dalje.
Ova pjesma bi morala postat dio repertoara na stadionu
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Ma samo Visosti Hz!DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:41Merlin, Milić, Monteno..napoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:37Vidi se da nema Ayle vise, ona je bila navukla onog smeca od muzike.DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:34Ska čast Vahi za promjenu i nadam se da će ovaj repertoar ojesama ostati i dalje.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Vaha ti li si???gh0stHZ je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:43Ma samo Visosti Hz!DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:41Merlin, Milić, Monteno..napoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:37
Vidi se da nema Ayle vise, ona je bila navukla onog smeca od muzike.Ko dijete ja sam s tobom…!!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ja posjete J*** ti zivot
- trunks1946
- Kontakt:
.png)