I kažu što nema raje a mi odron teški...obrijanopile je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:22Ma mi smo presmjesni. Tebe Rudar raznese u sredini, ma mars. Indolentno, nepovezano, sporo i glup eto kako igramo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Izbij nabij, strašna taktika...
-
rimljanin90
- Kontakt:
Nema 2kronaldo99 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:25Sasvim ok je posjeta, raja jos uvijek dolazi, kosevo je ogroman stadion i kad ima 4-5k izgleda kao prazan. Istok je fino popunjen . Ja ji rekao izmedju 4-5k ima sigurno , sto je sasvim ok.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:05Ma ne krivim nikog sad. Mislim da se kultura utakmica polahko gubi kod nastrunks1946 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:00
Paša moj ima nas dosta što radimo subotom nažalost a išli bi 100%
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vec 97-e brat brata skraćivao za glavu zbog menjika.BordoArmy88 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:27Ma Bošnji je najveći neprijatelj upravo Bošnjo...ne trebaju nama ni četnici ni ustaše da se uništimo...proklet narod osuđen na propast u svakom smislu i nestanak (šta misliš zašto 2/3 državljana upravo izvan zemlje živi), to smo mi, ali je i više nego zasluženo mora se priznati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:25Ma drug moj, nisu nam nesto ni prikazali kako treba, a osim toga VAR provjera kratko trajala. I onda dode neko s nickom pitar i napise da nije bio penal.![]()
Tacno nas treba zbrisati s lica zemlje.
Samo kažem.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Vidim da vodimo 1-0 kakav je sastav, nisam u mogucnosti da budem na stadionu a ni prijenos da pratim?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Da ne okrecemo temu u depresiju jos je 1:0 a slazem se 100%.BordoArmy88 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:27Ma Bošnji je najveći neprijatelj upravo Bošnjo...ne trebaju nama ni četnici ni ustaše da se uništimo...proklet narod osuđen na propast u svakom smislu i nestanak (šta misliš zašto 2/3 državljana upravo izvan zemlje živi), to smo mi, ali je i više nego zasluženo mora se priznati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:25Ma drug moj, nisu nam nesto ni prikazali kako treba, a osim toga VAR provjera kratko trajala. I onda dode neko s nickom pitar i napise da nije bio penal.![]()
.. jer Stari je volio Sarajevo...
MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:30Vec 97-e brat brata skraćivao za glavu zbog menjika.BordoArmy88 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:27Ma Bošnji je najveći neprijatelj upravo Bošnjo...ne trebaju nama ni četnici ni ustaše da se uništimo...proklet narod osuđen na propast u svakom smislu i nestanak (šta misliš zašto 2/3 državljana upravo izvan zemlje živi), to smo mi, ali je i više nego zasluženo mora se priznati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:25
Ma drug moj, nisu nam nesto ni prikazali kako treba, a osim toga VAR provjera kratko trajala. I onda dode neko s nickom pitar i napise da nije bio penal.![]()
Samo kažem.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nemoj svega tiHZSydney je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:34MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:30Vec 97-e brat brata skraćivao za glavu zbog menjika.BordoArmy88 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:27
Ma Bošnji je najveći neprijatelj upravo Bošnjo...ne trebaju nama ni četnici ni ustaše da se uništimo...proklet narod osuđen na propast u svakom smislu i nestanak (šta misliš zašto 2/3 državljana upravo izvan zemlje živi), to smo mi, ali je i više nego zasluženo mora se priznati.
Samo kažem.vracaj Begana izgibosmo...ovaj Hujber danas tanak
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 07 mar 2026, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Slabo je ovo.
Nastavlja se odron od igre. Sve osim utakmice protiv Posusja je za povracati.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nemoj na Anela, on je brat, ko dijete navijao za Sarajevo, jest fulio al dao je I finih golova...tad smo bili masinaMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:37Nemoj svega tiHZSydney je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:34MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:30
Vec 97-e brat brata skraćivao za glavu zbog menjika.
Samo kažem.vracaj Begana izgibosmo...ovaj Hujber danas tanak
Zbog Begana sam taman poveo zaboravljati Hebiba
![]()
Igrao Hebibovic za Igman, ubili nas ko kuduz bademu, igralo se u doboju kod kaknja. Heba prečku pogodio s centra uglavnom vrh odigrao, dere se neki nas papak na njega psuje mu on se okrece i govori “sta hoces, da vas pustam”.HZSydney je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:39Nemoj na Anela, on je brat, ko dijete navijao za Sarajevo, jest fulio al dao je I finih golova...tad smo bili masinaMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:37Nemoj svega tiZbog Begana sam taman poveo zaboravljati Hebiba
![]()
Znao je odigrat utakmicu tacno pomislis Ronaldo, ne mogu da se sjetim protiv koga na Kosevu kad je driblao zabio dva gola cini mi se, i onda nikad nista vise
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Jaci Rudar sad zasad od nas...
Sve ti kaze kakva nam je igra I kakva je tekma kad pisemo o Hebibovicuiliyaa8 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:43Igrao Hebibovic za Igman, ubili nas ko kuduz bademu, igralo se u doboju kod kaknja. Heba prečku pogodio s centra uglavnom vrh odigrao, dere se neki nas papak na njega psuje mu on se okrece i govori “sta hoces, da vas pustam”.HZSydney je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:39Nemoj na Anela, on je brat, ko dijete navijao za Sarajevo, jest fulio al dao je I finih golova...tad smo bili masinaMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:37
Nemoj svega tiZbog Begana sam taman poveo zaboravljati Hebiba
![]()
Znao je odigrat utakmicu tacno pomislis Ronaldo, ne mogu da se sjetim protiv koga na Kosevu kad je driblao zabio dva gola cini mi se, i onda nikad nista vise
-
BordoArmy88
- Kontakt:
U 5 deka sa rudarom, čak oni više šuteva na gol i to na Koševu... Jadno brate... Ovo platiti svakome ko još prati a spomenik dići ko ide gledati ove bolikurce prespore...
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 07 mar 2026, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
E jbg stari moj, na istoku ima samo vise od 2k.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:30Nema 2kronaldo99 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:25Sasvim ok je posjeta, raja jos uvijek dolazi, kosevo je ogroman stadion i kad ima 4-5k izgleda kao prazan. Istok je fino popunjen . Ja ji rekao izmedju 4-5k ima sigurno , sto je sasvim ok.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:05
Ma ne krivim nikog sad. Mislim da se kultura utakmica polahko gubi kod nas
Lose ovo danas. Adem igrac manje, lik nije imao dva dodirq sa loptom.
-
rimljanin90
- Kontakt:
**** te hebiboviciliyaa8 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:43Igrao Hebibovic za Igman, ubili nas ko kuduz bademu, igralo se u doboju kod kaknja. Heba prečku pogodio s centra uglavnom vrh odigrao, dere se neki nas papak na njega psuje mu on se okrece i govori “sta hoces, da vas pustam”.HZSydney je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:39Nemoj na Anela, on je brat, ko dijete navijao za Sarajevo, jest fulio al dao je I finih golova...tad smo bili masinaMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:37
Nemoj svega tiZbog Begana sam taman poveo zaboravljati Hebiba
![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mnogo nedostataka u igri pokazujemo , vodimo al nemamo kontrolu utakmice.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Realno nerealan rezultat.
Bez akcije i suta u okvir da valja.
Rudar jako dobra ekipa na tranziciju,i uvijek s idejom vise.
S druge strane na postavljenu odbranu bezopasni.
Mnogo potentna ekipa,svi kao na federima.
Mi bez ideje i igre,nemamo nikakvih ideja u zavrsnici.
Nije dobro poluvrijeme.
Ovako tesko mozes dobiti tekmu.
Bez akcije i suta u okvir da valja.
Rudar jako dobra ekipa na tranziciju,i uvijek s idejom vise.
S druge strane na postavljenu odbranu bezopasni.
Mnogo potentna ekipa,svi kao na federima.
Mi bez ideje i igre,nemamo nikakvih ideja u zavrsnici.
Nije dobro poluvrijeme.
Ovako tesko mozes dobiti tekmu.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.