Tacno, tad smo imali balans izmedju trkaca i tehnicara i svako je svakog na neki nacin nadopunjavo (pun intended)soko je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:38Nasa najbolja sredina je bila ono vrijeme pred SP i na SP. Besic, Miske i Pjanic. Tad smo bas igrali top. Miske otisao, Besic se povrijedio i od tad se nismo oporavili.hurem je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:02Spominju se Miske i Pjanic ali se zaboravlja Medunjanin u čijim nogama je lopta bila sigurnija nego da je u banci.
Tu je bio Rahimic ili Zahirovic, kasnije Besic.
Dakle, 4 veznjaka na terenu. I to kakva?!
U zadnje vrijeme igramo s 2 veznjaka na terenu (Tahirovic, Sunjic). Ne znam samo šta očekujete?!
Kad se već rastegla priča. Igrao je Hadziahmetovic s Pjanicem, i Krunicem. Pa nismo mogli meda!!!
Ali eto sad odjednom bi nabrojani bili ta prevaga?! Bi ali malo morgen.
Jedno vrijeme kod Mese je Vedo glumio tu "desetku" a Medo igrao na poziciju def veznog, po mom misljenju tad smo najgore igrali.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
naprijed rejal
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Danas imamo trkače i ništa drugo. Nije više ni stvar je li neki tip igrača izumro, nego naš nedostatak kvaliteta. Naš vezni red drže igrači iz Brondby, Pafos, Young Boys, Karlsruhe, i Kasimpaša, i ljudi se svađaju da li trebaju dobiti poziv neki momci koji nisu ustanju minute dobiti u klubovima za koje igraju.Sveti je napisao/la: ↑06 mar 2026, 17:54Tacno, tad smo imali balans izmedju trkaca i tehnicara i svako je svakog na neki nacin nadopunjavo (pun intended)soko je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:38Nasa najbolja sredina je bila ono vrijeme pred SP i na SP. Besic, Miske i Pjanic. Tad smo bas igrali top. Miske otisao, Besic se povrijedio i od tad se nismo oporavili.hurem je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:02Spominju se Miske i Pjanic ali se zaboravlja Medunjanin u čijim nogama je lopta bila sigurnija nego da je u banci.
Tu je bio Rahimic ili Zahirovic, kasnije Besic.
Dakle, 4 veznjaka na terenu. I to kakva?!
U zadnje vrijeme igramo s 2 veznjaka na terenu (Tahirovic, Sunjic). Ne znam samo šta očekujete?!
Kad se već rastegla priča. Igrao je Hadziahmetovic s Pjanicem, i Krunicem. Pa nismo mogli meda!!!
Ali eto sad odjednom bi nabrojani bili ta prevaga?! Bi ali malo morgen.
Jedno vrijeme kod Mese je Vedo glumio tu "desetku" a Medo igrao na poziciju def veznog, po mom misljenju tad smo najgore igrali.
Bešić, Misimović, Pjanić, Medunjanin….ogromna razlika u kvaliteti.
Jeste, ali na neki nacin moras da kompenzujes. Mozemo zvati neke igrace koji su dobri na lopti, ali nisu za taj nivo fudbala, ili da brute forceas sredinu terena sa igracima koji trce.MiranGlasnic je napisao/la: ↑06 mar 2026, 18:20Danas imamo trkače i ništa drugo. Nije više ni stvar je li neki tip igrača izumro, nego naš nedostatak kvaliteta. Naš vezni red drže igrači iz Brondby, Pafos, Young Boys, Karlsruhe, i Kasimpaša, i ljudi se svađaju da li trebaju dobiti poziv neki momci koji nisu ustanju minute dobiti u klubovima za koje igraju.Sveti je napisao/la: ↑06 mar 2026, 17:54Tacno, tad smo imali balans izmedju trkaca i tehnicara i svako je svakog na neki nacin nadopunjavo (pun intended)soko je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:38
Nasa najbolja sredina je bila ono vrijeme pred SP i na SP. Besic, Miske i Pjanic. Tad smo bas igrali top. Miske otisao, Besic se povrijedio i od tad se nismo oporavili.
Bešić, Misimović, Pjanić, Medunjanin….ogromna razlika u kvaliteti.
Vidjeli smo npr protiv portugala kuci kako izgleda kad se pokusamo nadmetat a nemamo realan kvalitet za to
naprijed rejal
Paul Wanner je odlučio igrati za Austriju, time se šanse za Mahmića da bude u austrijskom kadru na predvidivu budućnost jako smanje . Obojica igraju istu poziciju. Njegova odluka da igra za nas jako se povacela tako
S Mahmićem bismo dobili još jednog igrača koji može opaliti izvan 16, što nam fali još od Medunjanina. Barem po onom što se vidi po videima na YT.
Alajbegović
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Zna li neko nesto o ovom momku?Ugledni agent bh. porijekla Elvis Bašanović dovodi u Bayern čudo od djeteta koji ima korijene iz BiH
Ugledni njemački mediji Bild, donio je informaciju o transferu vrhunskog talenta u Bayern.
Radi se o Matteu Mariću, 16-godišnjem veznjaku koji je u Minhen stigao u pratnji porodice, te menadžera Elvisa Bašanovića, slovenskog agenta porijeklom iz Bosne i Hercegovine.
Bašanović pored ostalih u svojoj agenciji "Pro transfer" zastupa i trenera Schalkea Mirona Muslića, te zvijezdu Manchester Uniteda, Benjamina Šeška
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Dječak ima hrvatsku zastavu na kopačkama. Belmin ga prati.DamirT je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:30Zna li neko nesto o ovom momku?Ugledni agent bh. porijekla Elvis Bašanović dovodi u Bayern čudo od djeteta koji ima korijene iz BiH
Ugledni njemački mediji Bild, donio je informaciju o transferu vrhunskog talenta u Bayern.
Radi se o Matteu Mariću, 16-godišnjem veznjaku koji je u Minhen stigao u pratnji porodice, te menadžera Elvisa Bašanovića, slovenskog agenta porijeklom iz Bosne i Hercegovine.
Bašanović pored ostalih u svojoj agenciji "Pro transfer" zastupa i trenera Schalkea Mirona Muslića, te zvijezdu Manchester Uniteda, Benjamina Šeška
DamirT je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:30Zna li neko nesto o ovom momku?Ugledni agent bh. porijekla Elvis Bašanović dovodi u Bayern čudo od djeteta koji ima korijene iz BiH
Zaboravite na tog klinca odmah, neka Belmini i ko god hoće trče za njim. Jasno je gdje on vidi svoju budućnost, sigurno ne kod nas.
Ocigledno ima. Ni prvi, a ni zadnji igrac koji moze igrati za Hrvatsku, a da se ovaj ne javi. Kad se sjetim onog Grgica iz Sturma. Lik ga je na ruke oprao. Je li ga neko spomene, ovaj se javi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gdje sam se ja to uopće oglasio o Grgiću? Vi se brukate, jer vam svaki Hrvat koji se pojavi odmah budi nadu da će igrati za nas, to je jadno. Ante Pavelić junior bi mogao biti novi megatalenat u U15 konkurenciji, i vi biste opet ‘realno’ mislili da imamo šanse da on igra za nas. Jadnici jedniDamirT je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:54Ocigledno ima. Ni prvi, a ni zadnji igrac koji moze igrati za Hrvatsku, a da se ovaj ne javi. Kad se sjetim onog Grgica iz Sturma. Lik ga je na ruke oprao. Je li ga neko spomene, ovaj se javi.![]()
-
napapijri1987
- Kontakt:
Jos bolje. Teroristi nam ne trebaju. Neka ide tamo medju one kojima su svecenici guzice izbusili jer tamo i pripada.
Kod nas trebaju da igraju samo oni kojima guzica sluzi za izlaz nikako za ulaz svecenicima.
Djuric (22) gol i asistencija
7 golova i 10 asistencija u 23 utakmice
Gais - Norrkoping 3-0 poluvrijeme
Cardaklija (20) u prvih 11
7 golova i 10 asistencija u 23 utakmice
Gais - Norrkoping 3-0 poluvrijeme
Cardaklija (20) u prvih 11
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 mar 2026, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
ne rece ti meni za ovaj katolicki alarm kako funcionisehansbosna je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:10Gdje sam se ja to uopće oglasio o Grgiću? Vi se brukate, jer vam svaki Hrvat koji se pojavi odmah budi nadu da će igrati za nas, to je jadno. Ante Pavelić junior bi mogao biti novi megatalenat u U15 konkurenciji, i vi biste opet ‘realno’ mislili da imamo šanse da on igra za nas. Jadnici jedni
Jadni ti bijedniče, čekam da se pojavi sljedeći srpski talenat iz Bosne, sa Draža Mihailović tetovažom i CCCC na čizmama, a ti već dignutog k… u gaćama, nadaš se da će igrati za nastorbica je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:54ne rece ti meni za ovaj katolicki alarm kako funcionisehansbosna je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:10Gdje sam se ja to uopće oglasio o Grgiću? Vi se brukate, jer vam svaki Hrvat koji se pojavi odmah budi nadu da će igrati za nas, to je jadno. Ante Pavelić junior bi mogao biti novi megatalenat u U15 konkurenciji, i vi biste opet ‘realno’ mislili da imamo šanse da on igra za nas. Jadnici jedni
i onda opet ona stara priča kad opet ne bude tako: ‘jebbeni pravoslavci, jebbeni katolici, jebbeni Hrvati, jebbeni Srbi, jebbene ustaše, jebbeni četnici… itd. itd.’
Alarm u tvojoj glavi trebao bi biti na stalnom režimu.
cemu uvrede ko da si mi se malo ljutnohansbosna je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:18Jadni ti bijedniče, čekam da se pojavi sljedeći srpski talenat iz Bosne, sa Draža Mihailović tetovažom i CCCC na čizmama, a ti već dignutog k… u gaćama, nadaš se da će igrati za nastorbica je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:54ne rece ti meni za ovaj katolicki alarm kako funcionisehansbosna je napisao/la: ↑07 mar 2026, 14:10
Gdje sam se ja to uopće oglasio o Grgiću? Vi se brukate, jer vam svaki Hrvat koji se pojavi odmah budi nadu da će igrati za nas, to je jadno. Ante Pavelić junior bi mogao biti novi megatalenat u U15 konkurenciji, i vi biste opet ‘realno’ mislili da imamo šanse da on igra za nas. Jadnici jedni)
i onda opet ona stara priča kad opet ne bude tako: ‘jebbeni pravoslavci, jebbeni katolici, jebbeni Hrvati, jebbeni Srbi, jebbene ustaše, jebbeni četnici… itd. itd.’
Alarm u tvojoj glavi trebao bi biti na stalnom režimu.
meni je sasvim normalno da bosanski katolici i pravoslavci a i ostalih vjeroispovijesti igraju za svoju zemlju bosnu
Svima nama jeste ali ovom ustaškom isprdku nije naravno. Majku ti J*** kamenjarsku, da mi te srest da ti ljazgu svežem preko tih balavih usta! Mrš!
Prvo, ja nisam nikakav ustaša. Drugo, smiri ton. Treće, nemaš ni snage da sam drkas k…..
Vama jednostavno ne ide u glavu da imate prilično usko mišljenje. To je problem koji pokazuje zašto u ovoj zemlji nema pravog jedinstva.
Niko od njih se ne poistovećuje s nama ili s državom, osim kada imaju neku korist. Za njih smo mi osmanizirani Srbi i Hrvati, a vi stvarno mislite da bi oni trebali igrati za nas?
Ali dobro, od takvih kao što si ti ne očekujem ni da znaš pravilno napisati svoje ime. Ti si jednostavno, bezvrijedan i teski klaun .
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Benko123, CHR, Elddar, ErosViverosViv, FerdinandF, GIBRA, Google Adsense [Bot], HariTz, Iniesta12, juka55, Mostarac12345, PapakIzSa, Proximic, signalidunapark, soccerfan, TETRAPAK i 55 gostiju.