FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joao Carlos mi je novi omiljeni igrac
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Elezi pa 10 mjesta prazno.

Ma bravo e jest mi drago zbog ovog gola.Sve su zivo uradili da ne pobjedimo.
Bravo Joao
Bravo Joao
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Najbolja akcija sa igracem manje
Elezi i Carlos
Elezi i Carlos
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Sramota što vlasnik očito ne zna da zaštiti svoju investiciju i dozvoljava ovu sramotu na sred Koševa...
TRPAJ CHETALJE, KREPAVALI OD MUKE I ONI I SVI NJIHOVI POMAGAČI I SLUGE! DUGE I NEIZLJEČIVE BOLESTI SVIMA ŽELIM!
Usuti se bipolarni ucac historije, u raji poznat kao historicar...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
KosevoZove
- Kontakt:
Tako je bravo za brazilca, ali sto te sudija moze zaklati ne moze niko hoceli se stati ovome u kraj?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Joj što možeš kakiti.Lucas je napisao/la: ↑07 mar 2026, 16:12Cvitanović ako u srijedu ispadne, nek se u Sarajevo ne vraća.KosevoZove je napisao/la: ↑07 mar 2026, 16:08Sta je ovo i crveni dobismo??
@ Lucas nikad od nas ozbiljnog kluba za neki iskorak tipa odes kao zrinjski moram ih spomenuti, mi smo zaostajemo i za borcem kako god nama je treca pozicija i evropa godinama, za nesto vise nismo.
Zar kod tebe u selu Čunište od Olova, hvata signal sa Koševa haha.NazorUso je napisao/la: ↑07 mar 2026, 16:14Nek se vrati Musemic i nek ih postavi u 4231, jel tako nasa omiljena bipolarna forumska spodobo ?Lucas je napisao/la: ↑07 mar 2026, 16:12Cvitanović ako u srijedu ispadne, nek se u Sarajevo ne vraća.KosevoZove je napisao/la: ↑07 mar 2026, 16:08Sta je ovo i crveni dobismo??
@ Lucas nikad od nas ozbiljnog kluba za neki iskorak tipa odes kao zrinjski moram ih spomenuti, mi smo zaostajemo i za borcem kako god nama je treca pozicija i evropa godinama, za nesto vise nismo.
- Kockoglavi
Bandicu sjetim ti se cijele zenske familije.
Evo ga ziv je nas omiljeni bipolarac.
Potrazi strucnu pomoc, nije to vise tabu tema.
Mada, da je ovo drzava drzavom, kao sto nije, ti bi sada crtao i bojio krugove u Jagomiru, a ne imao pristup javnom medijskom prostoru.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bolje igramo s igracem manje
.
Jesi li ti ikad u životu vidio uživo, recimo neki novi mobitel ili neko bijesno auto. Onako bitam, znam da si navikao na kočije i posao pastira
Wow kakav smisao za humor naseg omiljenog "F sifriranog" forumasa.Lucas je napisao/la: ↑07 mar 2026, 16:28Jesi li ti ikad u životu vidio uživo, recimo neki novi mobitel ili neko bijesno auto. Onako bitam, znam da si navikao na kočije i posao pastira![]()
Ovo da smislis zaista moras imati podvojenu licnost.
Sto se tice kocija i pastira - mozda i jeste rjesenje da te se upregne u kociju i da te neko cuva, da ne napravis haos kad te prenese !
Samo cu ponoviti da se divim igracima kako se suzdrze da ne udave ovog NDH smrada.
e moj Beganovicu nabijem te na **** i tebe i tvoje igre, treba te poslat na tribine do kraja prvenstva
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mujkic 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.