Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ala cirkusa. Osudjeni kriminalac i bjegunac ulazi u teren i dijeli pravdu.Pokvariše dobru utakmicu. Po meni jedina greška je crveni za Sarajevo.
Kaze se “ hvala Čika Vico sto si nam Slogu sredio”. Znaci, ne sklanjaju se samo Borcu.. pa zeljovci, vi cete Vicu od blata praviti
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Jest nam ovaj Ceferin utegnuo sudjenje, svaka cast hahahaha pa mi smo liga ispod Zimbabvea hahahaha
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Kraj utakmice! Teška, ali vrijedna pobjeda Sarajeva.
90+4' - Molina je fenomenalno šutirao, ali je Banić izvadio loptu ispod prečke. Nakon kornera, Banić je još jednom maestralno odbranio udarac Gutiereza.
90' - Igrat će se šest minuta sudijske nadokande.
Evo pobjediše na Klixu
90+4' - Molina je fenomenalno šutirao, ali je Banić izvadio loptu ispod prečke. Nakon kornera, Banić je još jednom maestralno odbranio udarac Gutiereza.
Evo pobjediše na Klixu
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bice ovo dobro
Jeste ruka ,nije rame..ali pitanje je da li se takva ruka svira kao penal..gužva,nema namjere lopta ne ide ni prema igraču Rudara biti prema golu,pa skoro igrač Arsenala se objesio sa obje ruke o igrača Čelzija i još vidljivije igrao rukom i ništa...mislim svako ima svoje ali slična situacija
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 07 mar 2026, 17:02, ukupno mijenjano 2 puta.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Al zasto ovo rade nije mi vise jasno . 2 ramena 2 penala , crveni karton ni faul nije bio . Bgm rudar dobra ekipa nista ovo s njima nema veze .
-
successminator
- Kontakt:
Rudaru se danas “vratilo” za mnoge utakmice u kojima su bili oštećeni tokom ove sezone. S obzirom na igru danas, nije nezaslužen bod. Drugi žuti nigdje veze, mislim da su oba penala opravdano dosuđena.
Mamić umislio da je u Dinamu i da mu brat vodi Savez pa ulazi na teren, zaboravio da je sve ovo radio nekad u HNL-u. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa.
Mamić umislio da je u Dinamu i da mu brat vodi Savez pa ulazi na teren, zaboravio da je sve ovo radio nekad u HNL-u. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa.
Maknuti Antonija Bandića, a doći će Mamić do njega. Puna podrška za Mamića!
Pa ovo ponasanje je gore nego kod pijacara
mrtva trka u seljakljuku…
Necemo zivi sada ostati od zeljovaca, idu sada najave sl sezone prvaci svemira, Savo najbolji trener ikada u PLBiH, Jaganjac prjekat od 80 miliona KM itd.
Necemo zivi sada ostati od zeljovaca, idu sada najave sl sezone prvaci svemira, Savo najbolji trener ikada u PLBiH, Jaganjac prjekat od 80 miliona KM itd.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Bandiću, djeteta ne vidio više
-
KosevoZove
- Kontakt:
Vidim da ti je smijesno jesi pratio tekmu i sudjenje, vi dobili jednu i odmah neko dizanje na level pro, sljedecu igrate sa borcem samo kazem.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:01Kraj utakmice! Teška, ali vrijedna pobjeda Sarajeva.
Evo pobjediše na Klixu![]()
Ti znas kako se sudi i koga ce vam dodijeliti lakapo da ne bude opet psovanje itd, a bandicu J*** porodicu svu!!!
Ps. Koliko vi igraste sa rudarom koliko se sjecam da su vas dobro iskarali?
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 07 mar 2026, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
bordobijeli
- Kontakt:
Hajde ne seri ziv bio. Rudar dobar al ovo je smjesno. Ovo su penali ko sto je Borac dobio protiv vas u Prijedoru ako su to penali onda gasi fudbal.
- akisarajevo92
- Kontakt:
da nema sarajevskih klubova ovaj Rudar ne bi imao ni dvocifren broj bodova
Don't believe the hype.
guraj cigane u drugu ligu!
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Slavi filozofija kao da nije namjesteno a vec naredno kolo ide kmecanje maksimalnoZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:01Kraj utakmice! Teška, ali vrijedna pobjeda Sarajeva.
Evo pobjediše na Klixu![]()
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ljudi jeste vi smijesni? Kakav ceferin je vicin igrac sta je vama, samo vas prave budalama. Smiju se iza ledja sada negdje, cuj doso vicina drug da popravi liguMocvara1991 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:01Jest nam ovaj Ceferin utegnuo sudjenje, svaka cast hahahaha pa mi smo liga ispod Zimbabvea hahahaha
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
KRIMINAL NA KOSEVU
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, TETRAPAK, Vanja8 i 25 gostiju.