Aha, Vinicius namjerno pogodio igraca Sloge da lopta promjeni smjer i uđe u golRailwayman30 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 16:54Mene je stid. Ubit ce nas ljudi u srijedu,vratitina fabricke postavke.
Ovo je tako ofirno bilo,Boze
Genijalno.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Aha, Vinicius namjerno pogodio igraca Sloge da lopta promjeni smjer i uđe u golRailwayman30 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 16:54Mene je stid. Ubit ce nas ljudi u srijedu,vratitina fabricke postavke.
Ovo je tako ofirno bilo,Boze
Ne moze ih ni on sve usmjerit svima njima treba malo objasnit ponesto, ovaj ako zeli ista da uradi od sebe i karijere mora pocet sam na sebi radit, malo vise trenirat sam i nac nekog ko ce s njim radit, i Dzeko bi mozda bio u rangu Jaganjca da se nije borio kroz karijeru da izgradi sebe.
dubioza144 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:52Ne moze ih ni on sve usmjerit svima njima treba malo objasnit ponesto, ovaj ako zeli ista da uradi od sebe i karijere mora pocet sam na sebi radit, malo vise trenirat sam i nac nekog ko ce s njim radit, i Dzeko bi mozda bio u rangu Jaganjca da se nije borio kroz karijeru da izgradi sebe.
Krilo nam treba koji zna igrati 1v1dubioza144 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:06Velika je šteta sto nismo potpisali neko krilo potrebno je bas, ako nista bilo bi dobro negdje nekad gurnut Ibraheema da vidimo sta moze zar je toliko los pa nema mjesta ni sad kad nemas krila
Nek nam Savo sredi na ljeto krilo, ovaj je debitovao kod njega u Partizanudubioza144 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:06Velika je šteta sto nismo potpisali neko krilo potrebno je bas, ako nista bilo bi dobro negdje nekad gurnut Ibraheema da vidimo sta moze zar je toliko los pa nema mjesta ni sad kad nemas krila

Danas je ono pitarsko **** Mehmedović, sjeo Hodzicu na nogu namjerno i tako ga vjerovatno teze povrijedio.