Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Imate jednu pozitivnu u svemu ovome, Benzema zabio

RamosmandraX je napisao/la:Imate jednu pozitivnu u svemu ovome, Benzema zabio![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Majke mi moje volio bih da Barca izgubi da i mi vas ugostimo na temi, da vidite šta su pravi domaćiniPortillo je napisao/la:RamosmandraX je napisao/la:Imate jednu pozitivnu u svemu ovome, Benzema zabio![]()
Pazite se vi, stize Tamudo
A jbg nije me zabrinuo toliko poraz samo mislim o tome dal možemo one papke dobit 0:3 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Može li proći utakmica bez crvenog kartona.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
izgubismo ali ipak pohvale ramosu i zimi

- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
jbt
, a koju pricu imate covjek bi rekao da za real igra 10 isusa i muhammed, i da im je papa sveti ivan pavao III na klupi.
barcelona
barcelona
barcelona 
[youtube][/youtube]
jbt
barcelona
barcelona
barcelona 
A od Barcelone prije par dana ne računas prijatelju?losmi je napisao/la:Covek 8/9 godina ne moze da izgubi na domacem terenu,i onda dodje u Spaniju i izgubi 2 puta,i to od Gijona i Zaragoze
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
-
bolesnik s juga
- Kontakt:
treba dati otkaz murinju
Podrazumjeva se da je u LigiBIG je napisao/la:A od Barcelone prije par dana ne računas prijatelju?losmi je napisao/la:Covek 8/9 godina ne moze da izgubi na domacem terenu,i onda dodje u Spaniju i izgubi 2 puta,i to od Gijona i Zaragoze
Donnie@ Na yt je Grizemann najbolji igrac svijeta
- Bernabéu
- Kontakt:
Mislim nigdje veze, kada smo osvojili Copa del Rey bio je majstor, a nakon 2 uzastopna poraza odmah da dobije otkaz.bolesnik s juga je napisao/la:treba dati otkaz murinju
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
- Donnie Darko
- Kontakt:
kakve sad veze taj šošon ima sa di marijom i cinjenicom da je on ako ne najveci, onda sigurno najveci diver na dunjaluku?Portillo je napisao/la: Donnie@ Na yt je Grizemann najbolji igrac svijeta
Di Marijine diverske sposobnosti mnogo su slabije i mnogo se razlikuju za razliku od padavicara Bisvkita (izmedjuostalog i rasista), Pedra i Alvesa. Di Maria glumi jednako onoliko kao Villa. To ti je isto kao da poredis centralnog branica sa napadacem. I Ronaldo je diver, ali to jednostavno nije to za razliku od Pedra i Biskvita zbog kojih se utakmica usmjeri u jedan smijer (uglavnom uvijek pozitivan za vas). Nadam se da shvatas sta ti hocu reci.Donnie Darko je napisao/la:kakve sad veze taj šošon ima sa di marijom i cinjenicom da je on ako ne najveci, onda sigurno najveci diver na dunjaluku?Portillo je napisao/la: Donnie@ Na yt je Grizemann najbolji igrac svijeta
[youtube][/youtube]

Di Maria citavu sezonu simulira, ali ne znam kad je njegovo simuliranje utjecalo na ishod utakmice.
On to uradi svake prestupne utakmice, a igraci Barcelone su u zadnja 3 El Clasica protiv Reala vise padali nego sto su igrali.
Mogu misliti ko ih je poslao takve na teren
On to uradi svake prestupne utakmice, a igraci Barcelone su u zadnja 3 El Clasica protiv Reala vise padali nego sto su igrali.
a vasi su igrali sportski, fer i korektnoMadridism je napisao/la:Di Maria citavu sezonu simulira, ali ne znam kad je njegovo simuliranje utjecalo na ishod utakmice.
ser del barça es el millor que hi ha !
ajde pobogu primali ste i 6 golova kuci.Nego to da je utakmica kao i Barcelonina namjestena mislim ljudi pa ovo je rijec o klubovima koji imaju pare da nam drzavu finansiraju.Utakmica koja je totalno nevazna.Ovima trebaju bodovi naspanovani a ov drugi isto silovani na teren izasli
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
kad je real izgubio mislio sam da barsa dobija ali ipak i oni izgubiše stoga ostajemo na 8 razlikeAndres je napisao/la:ajde pobogu primali ste i 6 golova kuci.Nego to da je utakmica kao i Barcelonina namjestena mislim ljudi pa ovo je rijec o klubovima koji imaju pare da nam drzavu finansiraju.Utakmica koja je totalno nevazna.Ovima trebaju bodovi naspanovani a ov drugi isto silovani na teren izasli
Evo cujem kaznjen je destruktor igre s 4 utakmice. Poceo je obracun, a koncept kretena da na ovaj nacin zaustavi fudbal (hocu reci Barsu) sudije, UNICEF i UEFA i FIFA nece dozvolit. Postavit autobuse u odbranu i onda lomiti noge ljudima i gazat ih cim stignes i umijes - lopta moze ali igrac nece proc, e to ne prolazi u visoko rangiranom fudbalu. Treba im dozvolit da hokej palicama pokusaju zaustaviti mesija i 100% su nasli recept. E za takav recept ima jednostavan i koristan recept - ima sudija i ima crveni. A onda lajte na mjesec - kriv vam ovaj, kriv vam onaj.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.